yazık birinin canını yakacak dicektim ki neyseki arabayı satmısta insanlar kurtulmus.
yazık birinin canını yakacak dicektim ki neyseki arabayı satmısta insanlar kurtulmus.
Benim merak ettiğim birşey var. 2 Videoda da plakası görünüyor, haberlere çıkmış hatta yüzüde görünüyor, Facebook profili de paylaşılmış. Bir yaptırımı olabileceğinden hiç mi çekinmiyor arkadaş? yada gerçekten bir yaptırmı yok bu işlerin.
alıntıya HAYIR...
vıdeoda konusan kesın otıstık ses tonu oyle geldı..
s2kyı kullanan arkadas kendı basını yakarda ıns baskasının basını yakmaz..
Kimsenin başını yakmasına gerek yok. Kazasız belasız kullanır inş demek cok zor değil bence
ne abarttınız be arkadaş duyanda lan kelimesini duyunca yüzü kızaran adamlar sanar forumdakileri,inci capslerin farkı ne sürekli ahauhauh yazılır altına yorum olarak forumda,inci sözlükte ana avrat söverler yazarlar birbirlerine buraya yazanların yarısı girer okur eğlenir (söver sayar demiyorum) vs tasvip etmem bu durumu ne güzel sövmüşte demem ama adamların muhabbet bu, kime ne? almış sosyal msj yürümüş gitmiş,adamlara hakaret ediyorsunuz ki size karşı hiçbir sorun sıkıntı yok konudaben olsam girerdim foruma sanane gardaş benmi koydum buraya bu videoyu derim kimsede gık diyemez...
+beddua etmekte yakışmıyor kimseye bence gerek yok.
+bunların hiçbirinide tanımıyorum.
Hiç geri kalan şeylere yorum yapmayıp sadece şunu söyleyeceğim. S2000 içinden video çekilseydi hiç bu kadar çekici gelmiyecekti emin olun. Hatta çok basit banal bir video olup sesi çok iyimiş diyecektiniz sadece.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
02:10 daki o.ç. kim ??küfür eden oğlan çarpılmış herhalde özürlü falan olabilir
![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Iyi sofor pistte belli olur sokakta degil bu konuda anlasalim.
Arkadas aracin dengesini bozuyor aracin sonra tekrar topluyor vs istek var yani gordugum kadariyla arac kullanmaya karsi icinde, pistte degerlendirsin yetenegini boyle sokakta baska araclari kuka olarak kullandigi icin ayipladim acikcasi.
Pist yok dese, bunun bahanesi bu degil, sen gece 4te gazlarsin sokakta, kimse yokken, kimseye show yapmak icin degil kendini gelistirmek icin o zaman daha ilimli yaklasabilirim belki "pist yok" bahanesine ama gun ortasinda trafigin icinde bu hareketleri gorunce tutar bir yani kalmiyor yani yapilanin.
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
oh ne güzel bir kaç akrobasi yap arabayı hemen sat amacına ulaşmış zaten vatandaş yokmu corvette bana eşlik edecek bende satsam şu teg'i....
bence çok ta abartmayın arkadaşlar hangimiz yapmıyoruz bunları,eminim %90 nız bu hareketleri yapıyonuz arabanızla(sadece arkadaş biraz abartmış)
küfür olayına gelince bence %90 nınızda yapardı (ama ne yazık ki buda abartmış
sadece iki taraf içinde abartı var bütün sonuç bu![]()
transitciye iyi sarmışlar videoyu çekenin ağzı çok bozuk acı biber sürmek lazım ona s2000'ci güzel kullanıyor da tehlikeli hareketler bunlar.
sosyal mesaj mode: on
sizin gibi gençleri pistlerde görmeyi isteriz.
sosyal mesaj mode: off
hey yavrum be aslansın kralsın kim tutar seni. süpersin ama benim amcamın cocukları ön çeker aracı geri viteste kullanıp yanlıyolar. önden arka iter yapıyorlar.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)