anlamadığım diğer s2k videosunda da aynı şey söz konusydu arkadan çekeni masum sadece bu anı görüntüleyen kişi gibi gösteriyorlarbilmiyolarmı oda aynı çerçevenin içinde
![]()
Trafik Canavarını arkadaki araç görüntülemiş![]()
anlamadığım diğer s2k videosunda da aynı şey söz konusydu arkadan çekeni masum sadece bu anı görüntüleyen kişi gibi gösteriyorlarbilmiyolarmı oda aynı çerçevenin içinde
![]()
Trafik Canavarını arkadaki araç görüntülemiş![]()
Hayır, yapılan kural dışı hareket ne zamansa tespit edilir ve o zamanki sahibine gider. Kaldı ki yeni sahibine kesseler dahi, elindeki satış noter belgesi ile iptal ettirir. Benzer durum yaşadık çünkü...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
EkşiSözlükte de videodakileri aratmayacak şekilde yorumlar yapılmış.
http://m.eksisozluk.com/trafikte-mak...ansit--3662524
@Harun Taştan: Aracı satalı 2 ay oluo zaten hem siteyi hem yazan kişileri maddi manevi mahkemeye verdim bugun...
ekşi sözlüğümü mahkemeye vermiş ?
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
ahahhhahah. arkadaşı annesiyle ilgili duygularını bağıra bağıra söylerkenvideoda sorun yokeksşi sözlükte yazılınca şikayet. garip geldi bana.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Ekşide adamı bitirmişler resmen fena yüklenmişler hepside şikayet ettiğini söylüyor.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
allahtan bunu gören var hiç değilse herkes sadece bakmıyor.... yazıktır günahtır bindikleri arabaya yaktıkları benzine soludukları oksijene... çok merak ediyorum trafikte önünüzden baska bir araç bu sekilde geçince ne yorum yapıyorsunuz arabanın içinde sevgili TECHTURKEY sakinleri ???? transite sallayanlar falan dolu nette de yorumlarda. sizin önünüzden sadece zevk icin böyle makasa giren maymunluk yapan araclara ne tepki veriliyor ? vaaaaay helal olsun ne güzel vurcaktı bize mi diyorsunuz bak bak bak ne güzel verdi yanı mı diyorsunuz allah askına arka tamponuna bi dokunaydı transit s2000 in de gidip alnından öpeydim o adamın
yemin ederim üzülüyorum ya video nete düştüğünden beri kampanya baslatıp transit soförü tebrik edileceğine neler yazılıyor arkadas kim diyor ya benim önümden arkmdan makasa girip arabada sevgilim annem ablam varken böyle hareket yapıyorlar ayakta alkışlıyorum bayılıyorum böyle araba kullananlara diye =?????????????? bir kişi ben bayılıyorum bunlara desin çıkıp gelip elini sıkacam arkadas. yazık günah aldıkları nefese oksijene benzine lastiğe.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)