User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
118 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: PPR engineering Cnc Race Porting

hikmetcubukcu01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işi yapan türkiyede kaç kişi var acaba.Ayakta alkışlıyorum sizi ustam
    emeklerinize sağlık.
    Drag Service & Dr.Ecu

06 KOP 42

Basit insanlarla uğraşma..!unutma,kartallar sînek avlamaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende yapılan işi pek bilmediğim için kafamda sorular oluştu şuan.sizin video ve yapılan işlemlerle drahte'nin yazdıklarından yola çıkarsak mesela ben kapağımı yolladığımda sadece makinenin ulaşabildiği yerler portlanıp,ulaşılamayan yerler orjinal haliylemi bırakılıyor?cnc'ye veriler girilirken en iyi verime ulaşabilmesi için verilecek açılar,ne kadar portlanıcağı flowu ne olacağı neye göre ve nasıl hesaplanarak yapılıyor?bahsettiğiniz teflon kaplama montaj yapılmadan önce benzinle yıkanarak takılırsa parlaklığı bozulup yapılan uygulama değerini kaybedermi?dışardan gördüğüm kadarıyla yaptırıp memnun olanlar var ama kimse ne kadar doğru ve iyi hesaplanmış,ne kadar iyi verimli vs. pek fazla bilmiyo gibi geldi.biraz aydınlatır detaylı bilgi verirseniz sevinirim.kolay gelsin...
    INFINITE PERFORMANCE

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaan tebrik ederim, yaptığın işlerde ortada, konuda pozitif yazan herkes gibi senin esnaflığın bi çok esnafım diyenlerde yok. Başarılar kardeşim.

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiğit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende yapılan işi pek bilmediğim için kafamda sorular oluştu şuan.sizin video ve yapılan işlemlerle drahte'nin yazdıklarından yola çıkarsak mesela ben kapağımı yolladığımda sadece makinenin ulaşabildiği yerler portlanıp,ulaşılamayan yerler orjinal haliylemi bırakılıyor?cnc'ye veriler girilirken en iyi verime ulaşabilmesi için verilecek açılar,ne kadar portlanıcağı flowu ne olacağı neye göre ve nasıl hesaplanarak yapılıyor?bahsettiğiniz teflon kaplama montaj yapılmadan önce benzinle yıkanarak takılırsa parlaklığı bozulup yapılan uygulama değerini kaybedermi?dışardan gördüğüm kadarıyla yaptırıp memnun olanlar var ama kimse ne kadar doğru ve iyi hesaplanmış,ne kadar iyi verimli vs. pek fazla bilmiyo gibi geldi.biraz aydınlatır detaylı bilgi verirseniz sevinirim.kolay gelsin...
    Hayir cnc ile her yere ulasiyoruz cnc su anda 5 eksendir ama fine touch elle yapılıyor ve daha sonra before after flow teste giriyor aldığımız güçler coğu firmanın üstünde güçler mevcut dahada merak ederseniz biraz dyno sheetleri araştırın teşekkürler..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kolay gelsin ...
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amacım reklam yapmak değil aslında bir şeyide kanıtlamak değil gercekten bu videolar türkiye için cok fazla bazı kişiler anlayıp idraak edebiliyor burdaki amaç ortaya bir şey sölendi önceden yaptığım son kullanıcıların aklında bir şey kalmasın diye yoksa ucuz reklamı sevmem.

Öte yandan cncnin eksenleri baya battı bakın video da saniye söliyeceğim 4 ve 5 eksende haraket ediyor dikkatli bakarsanız 30 dan 34 saniyeye kadar bakarsanız butun eksenler calışmakta ve freze artık port knife edgeyi geride bırakmış durumda radius a doğru ilerliyor yani portun %80 i kadar girilmiş ve bu bolge tamamen bitmiş durumda.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PPR engineering Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayir cnc ile her yere ulasiyoruz cnc su anda 5 eksendir ama fine touch elle yapılıyor ve daha sonra before after flow teste giriyor aldığımız güçler coğu firmanın üstünde güçler mevcut dahada merak ederseniz biraz dyno sheetleri araştırın teşekkürler..
    heryere ulaştınız peki açı ve ne kadar portlanacağı hesaplamalarını hangi verilere göre nasıl yapıyorsunuz onlarıda bir çizim yada program vasıtasıylamı yoksa tamamen manuel olarak ölçerekmi?dyno sheetlerde güç alındığını gördüm fakat yapılan işlemlerin detayı konusunda hala net bilgim yok
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiğit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    heryere ulaştınız peki açı ve ne kadar portlanacağı hesaplamalarını hangi verilere göre nasıl yapıyorsunuz onlarıda bir çizim yada program vasıtasıylamı yoksa tamamen manuel olarak ölçerekmi?dyno sheetlerde güç alındığını gördüm fakat yapılan işlemlerin detayı konusunda hala net bilgim yok
    Sizin bu detay dediğiniz meslek sırrıdır ben size burda en ince ayrıntısına kadar anlatayımmı yani? sizin alınan güç ve flow değeri harici diğer bilgilere neden ihtiyacınız var anlıyamadım.

Konu amacına ulaştığını düşünüyorum herkeze saygılar.

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cnc de sisme kadın yapta 1-2 kisiye dağıt millet sebeplensin yazık anca burda yazarak kendini tatmin edebilenler var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin bu detay dediğiniz meslek sırrıdır ben size burda en ince ayrıntısına kadar anlatayımmı yani? sizin alınan güç ve flow değeri harici diğer bilgilere neden ihtiyacınız var anlıyamadım.

Konu amacına ulaştığını düşünüyorum herkeze saygılar.
    ben hesabı nasıl yaptığınızı oturup fotolu videolu anlatın demedimki sadece manuel olarakmı yoksa bi makine veya programlamı yapıyosunuz onu sordum meslek sırrı olduğunu düşünmüyorum sadece bilgi edinmek amaçlı sordum.kolay gelsin teşekkürler
    INFINITE PERFORMANCE

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Portları biraz daha büyük yap millet işini rahat görsün.

ilkercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de drahte nickli arkadaşın yazdıkları ile ilgili fikirler gelişti. yazdıklarında bazı mantıklı yanlar buldum. Ancak yapılan eleştri değil taşlama gibi olmuş. Neticede sektörde en iyi diyebileceğimiz bir çalışma.

Diğer yandan drahte nickli arkadaşın eklediği video da cnc çok güzel bişeye benzese de sübabın işlediği yol biraz kötü olmuş gibi. sanki orayı biraz folloş etmiş gibi.

Porta sürülen kimyasal kısmı da tam kafamda netleşmedi. diğer yandan ticari sır olarak düşünüyor.

Her neyse neticede ortada bir emek ve büyük ölçüde piyasa memnuniyeti var.
    Yapılan eleştrinin de ona verilen cevapların da belli bir seviyenin altına düşmemesi dileğimle

çalışmalarınızda başarılar dilerim.

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kaanın cok guzel bı ornek olmus bende port polısh yaparım dıyelere basarılarının devamını dılıyor
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkeze yorumlarında dolayı teşekkürler.

bycrm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaan başarılarının devamını dilerim
    Bİ BAKIP ÇIKICAM

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaan eline koluna sağlık, yaptığın işler ortada tebrikler.

Öte yandan cncnin eksenleri baya battı bakın video da saniye söliyeceğim 4 ve 5 eksende haraket ediyor dikkatli bakarsanız 30 dan 34 saniyeye kadar bakarsanız butun eksenler calışmakta ve freze artık port knife edgeyi geride bırakmış durumda radius a doğru ilerliyor yani portun %80 i kadar girilmiş ve bu bolge tamamen bitmiş durumda.
    seni her seferinde uyarıyoruz ama inatla sen teknik konuşmaya devam ediyorsun ne zaman teknik terim kullanırsan hatırlaman dileğiyle

BORKED

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elimde iki adet kapak mevcut

bır tanesını kaan yaptı dıgerı yurt dısından geldı.

ıkı kapagıda yarın bu konuda paylasıcam fıkırlerın cok degısıcegınden emınım.

akif52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaancım bunu yapmasaydın şimdi el taslamasıyla poliş yapanar şaşırıcak aglicak biz nler kaçırmışıs diye )

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bos konusanlara kapak olsun
    hala bu adamın yaptığı işi sorgulayan var mı kanka?

Kaan sen bu işte son noktasın kardeşim...

Burnumda et var onun içinde gelicem bigün gzel bii polish yapalım...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)