haha valla hocam doğru diyosun 4 var 5 var 6 da var ama roll e çıkarken arkadaş 270 te biter çıkamayan oynamasın diye bir şey denmiyor sanırım.vites kaçırınca durulur tekrar denenir.
ayrıca ben 2 de 75 te denerim millet bana uysun tarzı bir söylem hatırlıyorum yazılanlardan. bi kerede siz onun devrinde denerdiniz.zor değil dimi bu?
vtec altı nedir vtec üstü nedir arkadaş. vtec olmadan bu arabalar iş yapmıyormu yani?
lafımı yanlış anlama kimsenin arabasına *** atmak huyum değil ben videoda gördüğümü söylüyorum.
bi yerde gti 3 te bastığı halde tutunmuş ama vites kaçırmış devamının gelmesini isterdim.
aracın uzayıp gitmesi için turbo olmasına gerek yok.
215 yapiyosunda 2 de basamiyosun oranlarin kisa utan be benim araba bile 235 yapiyo 2.0araba uzatin o arabayi yol kat etmek istiyorsan boyle olmaz soliim sahsi fikrim bu tabi
Not : seni aci gecerim 2 boyun altinida gectim saymam :-)
Guzel kardesim S2000 le denemelerde vtec ustu vtec alti muhabbeti biteli yillar oldu sen hala orda misin? Bu arabalar boyle. Sakin ola ki s2000 ile kprolu tayyari karistirmayin kprolu tayyarin vtec actigi devir az da olsa 106 lara uyuyor. 9000 dondukleri icin s2000 le de deneyebiloyorlar. Onlari hic karistirmayalim. Ama S2000 de uymuyor. Bu araba boyle yapacak bisey yok. Gokhanin dedigi sanzumanini uzatir gelir yine dener. Haa benim sartim belli. 230km ye kadar birakmak yok. Arabasi 210 da bitiyorsa o zaman 210 a kadar yuruyenle denesin.
Bak Mami kankama istediginiz devirde 230 a kadar gazi birakmam diyor. Onun basi kel mi diyecem ama adam harbiden kel![]()
walla bunun tartısmasının yapılması bıle komık gelıo bana suanhıc s2000 le yuruyen 206 gti gormedıgım icin tr 'de.... eski 206 gti sahibi olarak cok mutlu etti beni
tekrar tekrar masallah...
Bana 206 nin debriyaj setinin fiyatini bi yazar misinSoz dalga gecmicem sen rakami soylemen yeterli
Ya da soyle sorayim s2000 de 1 net boyun kaca mal oldugunu istersen ben yazayim mi sana
Ama bozulmak yok
Yanlis anlama asla para guc muhabbeti yapmam beni taniyan bilir. Sadece anlatmak istedigim farkli bir nokta.
O zaman ole de cesaret edemedm vtec alti basmaya de hersey bana gore olursa denerim dedm de eyw... Ona lafim yok benm anlatmak istedigmi umarim anladnz yani hersey s2000in lehineyken gectm fln denmez durumlar esit yada tersi olsa sonucu biliyosunuzdr aracinizi taniyosunuz..
Doru diosn 206fazla iyi niyetli sizin gibi dusunseydi keske hic olmasaydi deneme![]()
Typr i gecen 106 lar olduktan sonra uzaya giden turklerde gorursun zaman icinde
O yuruyen 206 nin uzerindeki emek ve parayla ilgili umarim bi fikrin vardir.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
yaw adam ne guzel s2000 parasının 3 te 1 fiyatına, belkide daha ucuza piyasada olan bir aracı almış yapmış... s2000 le yurutmus... sen aracını 100 bine mal etmiş olsan nolurki ben ezilirdim senın yerınde olsam.... o kadar para harcadım adamlar geldi bana vtec altı bas diyo basamıom![]()
Evet ben korkarim basmayaHafiften tirsagimdir. Popom yemez oyle vtec altina filan. Bu arada senin araban var mi? Hani ruhsati senin ustune isli olan filan? İstersen getir deneyelim ne dersin? O zaman cesareti gorursun
1 boyun maliyeti yaklasik 1000 USD.
Neyse uzatmayalim. Polemige sokmayin beni. Arkadasin araci yapilsin 210 da sanzumani biten Mami var UM var simdi Selcuk kardesimin arabasi da cikiyor onlarla dener gorur aracini.
parayla imanın kimde olcagı belli olmaz![]()
o araba brnim . senin araban para ile yuruyor bizimkide samanla yurumuyor senin maliyetinden cok daha fazla maliyetimizbvar emin ol yurumez denilen arabayi yurutmeye calisiyoruz bizin derdimiz onu bunu gecmek degil 106 yi typeri s2000i kose bakkalda yapip yurutuyor mesele farkli araba yapmqkta muratin iyiligine denk gekmis senin istegin olmis bir keeede onun istedifi yapardin niterdi herkes emek ve para harciyor biraz saygili olmqk lazim
Ya arkadasim sen arabadan hicmi anlamiyosun insanlari germek icinmi yaziyosun o 206 da ciddi para ve emek var diyoruz s2000 den az degil harcanan rakkam ayrica vtec denilen sistem malesef boyle guc uretmiyor vtec altinda arac o yuzden bunu bile bile boyle komik israrlari anlamiyorum yanlis anlasilmasin 206 cok daha hizlanicak o aracta bizimde cok emegimiz var ama su anki durum icin bu yorumlar gereksiz bu su hale geliyor 0 dan kalksinlar o zaman buyur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)