User Tag List

Sayfa 4/12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
223 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: GS 206GTi vs SU Clio RS 182

UmutRıza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak soyle yapin. Siz bi s2000 alin sonra guzel paralar harcayip arabayi yurur kivama getirin sonra tanimadiginiz kisilerle vtec alti basin Anlastik mi?

Bu arada vtec alti tonla denemem var. Ama sadece tanidigim samimi oldugum arkadaslarla videosuz ortamlarda
    sadece s2000 yemi para harcaniyor komik oldu bu
    Gs 206 GTI, SE ALFA 159,HZK 206 GTİ, KF OUTLANDER

MagicPerformance

brkkksln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arabalar turbo degil. Uzayip gitmek demek her viteste 1-2 boy acmak demek. Videolara bakarsan anlarsin ne denilmek istendigini. Zaten hepi topu bastigimiz 2-3 vites. 4 te direk birakiyor arkadas. Aynadan baktigimda arada En az 2-3 boy var. Daha ne olacakti? Bunun daha 4 u var 5 i var 6 si var Siz sanirim s2000 ni sadece 2-3 te yuruyor saniyorsunuz 4 te 5 te cakiliyor.
    haha valla hocam doğru diyosun 4 var 5 var 6 da var ama roll e çıkarken arkadaş 270 te biter çıkamayan oynamasın diye bir şey denmiyor sanırım.vites kaçırınca durulur tekrar denenir.
    ayrıca ben 2 de 75 te denerim millet bana uysun tarzı bir söylem hatırlıyorum yazılanlardan. bi kerede siz onun devrinde denerdiniz.zor değil dimi bu?

vtec altı nedir vtec üstü nedir arkadaş. vtec olmadan bu arabalar iş yapmıyormu yani?

lafımı yanlış anlama kimsenin arabasına *** atmak huyum değil ben videoda gördüğümü söylüyorum.

bi yerde gti 3 te bastığı halde tutunmuş ama vites kaçırmış devamının gelmesini isterdim.

aracın uzayıp gitmesi için turbo olmasına gerek yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gariban Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abicim sen bu arabayi herkesle deniyeceksen ya 8500 donucen yada o sanzumani degisecen seve seve yoksa kimseyle uymaz o arabanin hic biseysi
    yemisim uymasini uyan arabalarla denerim bende kim benim devrimde baaarsa onla denerim parayo basan kendi debrine cekiyomis baksanq

MagicPerformance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    215 yapiyosunda 2 de basamiyosun oranlarin kisa utan be benim araba bile 235 yapiyo 2.0araba uzatin o arabayi yol kat etmek istiyorsan boyle olmaz soliim sahsi fikrim bu tabi
    Not : seni aci gecerim 2 boyun altinida gectim saymam :-)

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Komik olan neki biri 4bin devirde digeri tam devrinde vtec ustu basmasi demek esit sartlarmi? Deil ?? O zaman s2000avantajidir bu baska bi aciklamasi varmi? He diyosan adil denemek icin sanzuman uzatcan eyw anlarim ama bu durumda s2000e avans verilms olmuyormu
    Guzel kardesim S2000 le denemelerde vtec ustu vtec alti muhabbeti biteli yillar oldu sen hala orda misin? Bu arabalar boyle. Sakin ola ki s2000 ile kprolu tayyari karistirmayin kprolu tayyarin vtec actigi devir az da olsa 106 lara uyuyor. 9000 dondukleri icin s2000 le de deneyebiloyorlar. Onlari hic karistirmayalim. Ama S2000 de uymuyor. Bu araba boyle yapacak bisey yok. Gokhanin dedigi sanzumanini uzatir gelir yine dener. Haa benim sartim belli. 230km ye kadar birakmak yok. Arabasi 210 da bitiyorsa o zaman 210 a kadar yuruyenle denesin.

Bak Mami kankama istediginiz devirde 230 a kadar gazi birakmam diyor. Onun basi kel mi diyecem ama adam harbiden kel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla bunun tartısmasının yapılması bıle komık gelıo bana suan hıc s2000 le yuruyen 206 gti gormedıgım icin tr 'de.... eski 206 gti sahibi olarak cok mutlu etti beni tekrar tekrar masallah...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UmutRıza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece s2000 yemi para harcaniyor komik oldu bu
    Bana 206 nin debriyaj setinin fiyatini bi yazar misin Soz dalga gecmicem sen rakami soylemen yeterli Ya da soyle sorayim s2000 de 1 net boyun kaca mal oldugunu istersen ben yazayim mi sana Ama bozulmak yok

Yanlis anlama asla para guc muhabbeti yapmam beni taniyan bilir. Sadece anlatmak istedigim farkli bir nokta.

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak soyle yapin. Siz bi s2000 alin sonra guzel paralar harcayip arabayi yurur kivama getirin sonra tanimadiginiz kisilerle vtec alti basin Anlastik mi?

Bu arada vtec alti tonla denemem var. Ama sadece tanidigim samimi oldugum arkadaslarla videosuz ortamlarda
    O zaman ole de cesaret edemedm vtec alti basmaya de hersey bana gore olursa denerim dedm de eyw... Ona lafim yok benm anlatmak istedigmi umarim anladnz yani hersey s2000in lehineyken gectm fln denmez durumlar esit yada tersi olsa sonucu biliyosunuzdr aracinizi taniyosunuz..
    Doru diosn 206fazla iyi niyetli sizin gibi dusunseydi keske hic olmasaydi deneme

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana 206 nin debriyaj setinin fiyatini bi yazar misin Soz dalga gecmicem sen rakami soylemen yeterli Ya da soyle sorayim s2000 de 1 net boyun kaca mal oldugunu istersen ben yazayim mi sana Ama bozulmak yok

Yanlis anlama asla para guc muhabbeti yapmam beni taniyan bilir. Sadece anlatmak istedigim farkli bir nokta.
    kac para hatcadin arabana 100 bin varm

MagicPerformance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Typr i gecen 106 lar olduktan sonra uzaya giden turklerde gorursun zaman icinde
    O yuruyen 206 nin uzerindeki emek ve parayla ilgili umarim bi fikrin vardir.

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    215 yapiyosunda 2 de basamiyosun oranlarin kisa utan be benim araba bile 235 yapiyo 2.0araba uzatin o arabayi yol kat etmek istiyorsan boyle olmaz soliim sahsi fikrim bu tabi
    Not : seni aci gecerim 2 boyun altinida gectim saymam :-)
    Abicim sen bu arabayi herkesle deniyeceksen ya 8500 donucen yada o sanzumani degisecen seve seve yoksa kimseyle uymaz o arabanin hic biseysi
    senin şu yorumundan sonra karar verdim. hiçbişeyi deiştirmiyorum. baya da uyduran uyduruyor arabanın herşeyini. hatalıyım kabul. bundan sonrada benim devrimde benim vitesimde basmayanla basmıyorum...
    MagicPerformance
    MegaSquirt Engine Management Systems Technician

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw adam ne guzel s2000 parasının 3 te 1 fiyatına, belkide daha ucuza piyasada olan bir aracı almış yapmış... s2000 le yurutmus... sen aracını 100 bine mal etmiş olsan nolurki ben ezilirdim senın yerınde olsam.... o kadar para harcadım adamlar geldi bana vtec altı bas diyo basamıom

brkkksln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin şu yorumundan sonra karar verdim. hiçbişeyi deiştirmiyorum. baya da uyduran uyduruyor arabanın herşeyini. hatalıyım kabul. bundan sonrada benim devrimde benim vitesimde basmayanla basmıyorum...
    angaraya gelinde deneyeq

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman ole de cesaret edemedm vtec alti basmaya de hersey bana gore olursa denerim dedm de eyw... Ona lafim yok benm anlatmak istedigmi umarim anladnz yani hersey s2000in lehineyken gectm fln denmez durumlar esit yada tersi olsa sonucu biliyosunuzdr aracinizi taniyosunuz..
    Doru diosn 206fazla iyi niyetli sizin gibi dusunseydi keske hic olmasaydi deneme
    Evet ben korkarim basmaya Hafiften tirsagimdir. Popom yemez oyle vtec altina filan. Bu arada senin araban var mi? Hani ruhsati senin ustune isli olan filan? İstersen getir deneyelim ne dersin? O zaman cesareti gorursun

kac para hatcadin arabana 100 bin varm
    1 boyun maliyeti yaklasik 1000 USD.

Neyse uzatmayalim. Polemige sokmayin beni. Arkadasin araci yapilsin 210 da sanzumani biten Mami var UM var simdi Selcuk kardesimin arabasi da cikiyor onlarla dener gorur aracini.

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uyanik adami severim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parayla imanın kimde olcagı belli olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet ben korkarim basmaya Hafiften tirsagimdir. Popom yemez oyle vtec altina filan. Bu arada senin araban var mi? Hani ruhsati senin ustune isli olan filan? İstersen getir deneyelim ne dersin? O zaman cesareti gorursun

1 boyun maliyeti yaklasik 1000 USD.

Neyse uzatmayalim. Polemige sokmayin beni. Arkadasin araci yapilsin 210 da sanzumani biten Mami var UM var simdi Selcuk kardesimin arabasi da cikiyor onlarla dener gorur aracini.
    o araba brnim . senin araban para ile yuruyor bizimkide samanla yurumuyor senin maliyetinden cok daha fazla maliyetimizbvar emin ol yurumez denilen arabayi yurutmeye calisiyoruz bizin derdimiz onu bunu gecmek degil 106 yi typeri s2000i kose bakkalda yapip yurutuyor mesele farkli araba yapmqkta muratin iyiligine denk gekmis senin istegin olmis bir keeede onun istedifi yapardin niterdi herkes emek ve para harciyor biraz saygili olmqk lazim

MagicPerformance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pug67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw adam ne guzel s2000 parasının 3 te 1 fiyatına, belkide daha ucuza piyasada olan bir aracı almış yapmış... s2000 le yurutmus... sen aracını 100 bine mal etmiş olsan nolurki ben ezilirdim senın yerınde olsam.... o kadar para harcadım adamlar geldi bana vtec altı bas diyo basamıom
    Ya arkadasim sen arabadan hicmi anlamiyosun insanlari germek icinmi yaziyosun o 206 da ciddi para ve emek var diyoruz s2000 den az degil harcanan rakkam ayrica vtec denilen sistem malesef boyle guc uretmiyor vtec altinda arac o yuzden bunu bile bile boyle komik israrlari anlamiyorum yanlis anlasilmasin 206 cok daha hizlanicak o aracta bizimde cok emegimiz var ama su anki durum icin bu yorumlar gereksiz bu su hale geliyor 0 dan kalksinlar o zaman buyur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o araba brnim . senin araban para ile yuruyor bizimkide samanla yurumuyor senin maliyetinden cok daha fazla maliyetimizbvar emin ol yurumez denilen arabayi yurutmeye calisiyoruz bizin derdimiz onu bunu gecmek degil 106 yi typeri s2000i kose bakkalda yapip yurutuyor mesele farkli araba yapmqkta muratin iyiligine denk gekmis senin istegin olmis bir keeede onun istedifi yapardin niterdi herkes emek ve para harciyor biraz saygili olmqk lazim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)