User Tag List

Sayfa 5/12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
223 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: GS 206GTi vs SU Clio RS 182

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brkkksln Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    angaraya gelinde deneyeq
    Senin araba bittimi bro ? Rs le nezaman deniyoq

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet ben korkarim basmaya Hafiften tirsagimdir. Popom yemez oyle vtec altina filan. Bu arada senin araban var mi? Hani ruhsati senin ustune isli olan filan? İstersen getir deneyelim ne dersin? O zaman cesareti gorursun

Yasin basin almis bozma beni be istersen terbiyesizlik yapmak istemiyorum. Bozdummu altindan kalkamazsin
    Yasim 24 4.aracimi askerde aldim baba parasiylada deil. S2000 alcak param yok hatta s2000e bi dunya para harcayip 206ile kendi devri harici basmaya tirsicagm aracim hic yok benim aracin gucu sana yetmez. Ama yinede denemek istersen 2de 50basarim kendi devrimde 150de birakirim madem herkes istedigi devirde istedigi hiza kadar basiyo? Tmm diyosan 2ay sonra pm atcam

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UmutRıza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o araba brnim . senin araban para ile yuruyor bizimkide samanla yurumuyor senin maliyetinden cok daha fazla maliyetimizbvar emin ol yurumez denilen arabayi yurutmeye calisiyoruz bizin derdimiz onu bunu gecmek degil 106 yi typeri s2000i kose bakkalda yapip yurutuyor mesele farkli araba yapmqkta muratin iyiligine denk gekmis senin istegin olmis bir keeede onun istedifi yapardin niterdi herkes emek ve para harciyor biraz saygili olmqk lazim
    Bana saygiyi sen ogretme oldu mu? Ben Murati hayatimda ilk defa gordum. İlk defa rollinge cikacagim adamla vtec alti basmam. Huyum kurusun. Tanisiriz dost oluruz sohbetimizi yapariz sonra dibine kadar basariz. Ben Murata gayet iyi niyetli yaklastim o aksam. Herseyi acik acik soyledim. Vtec ustu basarim kameraya cekerim ama ne bir forumda ne bir yerde muhabbetini yapmam dedim. Yalansa yalan yazsin. Burda ucuncu sahsiyetleri benim ona dun aksamki tavrimdan sonra konusturmamasi gereken o. Ben degilim. Kaldi ki o aksam sabah 4 e kadar ordaydik. Bastik durduk bastik durduk. Yanima gelip benim devrimde basalim mi deseydi kirmazdim da. Ama boyle bi istekte de bulunmadi. Zaten o aksam ben sadece muratla denemedim. 2 tane s2000, 1 tane Focus ST 1 tane de Subaruyla denedim. Debriyaj gebermis halde. Hepsi de kardesim. Ama tabimadigim Her isteyenin istedigini yapmak zorunda miyim?

Gokhan simdi anliyomusun kardesim neden tanimadigim adamlarla aracim hazir degilken denemek istemedigimi? O kadar israr ettin ki seni kiramadim. Ama bi daha zor kankacim.

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gariban Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya arkadasim sen arabadan hicmi anlamiyosun insanlari germek icinmi yaziyosun o 206 da ciddi para ve emek var diyoruz s2000 den az degil harcanan rakkam ayrica vtec denilen sistem malesef boyle guc uretmiyor vtec altinda arac o yuzden bunu bile bile boyle komik israrlari anlamiyorum yanlis anlasilmasin 206 cok daha hizlanicak o aracta bizimde cok emegimiz var ama su anki durum icin bu yorumlar gereksiz bu su hale geliyor 0 dan kalksinlar o zaman buyur
    abicim sende bi öylesin bi böylesin kusurabakma da. ben orda altda bastım adamın devrinde diyorum. o nedenle olmadı. bide benim devirde bassak çıkardı diyorum. evt diyorsun.ama o zaman da adam yürümez diyorsun. eywallah diyorum. burda kalkıp hiç bi şartta geçemez diyorsun. onun vtec sistemi varsa benim arabamında vtec i 6000 arkadaş. anlatamıyorum galiba. devir tutmadı basamadık dememe rağmen uzadım gittim fln denmesinede birşey demiyorum. şurda yüz yüze bakıyoruz ayıp diyorum ama gerginlik oluyor.
    MagicPerformance
    MegaSquirt Engine Management Systems Technician

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yasin basin almis bozma beni be istersen terbiyesizlik yapmak istemiyorum. Bozdummu altindan kalkamazsin
    Yasim 24 4.aracimi askerde aldim baba parasiylada deil. S2000 alcak param yok hatta s2000e bi dunya para harcayip 206ile kendi devri harici basmaya tirsicagm aracim hic yok benim aracin gucu sana yetmez. Ama yinede denemek istersen 2de 50basarim kendi devrimde 150de birakirim madem herkes istedigi devirde istedigi hiza kadar basiyo? Tmm diyosan 2ay sonra pm atcam
    Kardesim beni istesen de bozamasin Sen askerligini bitir gel yanima oyle konusalim Ama altindan oyle bi kalkarim ki hayal gucun bile yetisemez demedi deme.

SU-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burda tartisilcak bisey yok.. dun aksam birileri telefon etti red ile basabas gitmis gs 206dediler. bizde hakli olarak madem bu arac ciddi yuruyo s2000 videosunu istedik. Ama s2000 sahibi dogru soylemis. Yanyana 3 korna ile basabas bisey olmamis hersey ortada. Bizim arac filtre yazilim ile bu kadar yurudu. Imkanimiz oldugunda biseyler yapacagiz ins. En azinda bi egzoz ile gs nin yaninda yururuz demiyoruz ama hissedileceginden eminiz. Red te gs yide nazar degmesin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana saygiyi sen ogretme oldu mu? Ben Murati hayatimda ilk defa gordum. İlk defa rollinge cikacagim adamla vtec alti basmam. Huyum kurusun. Tanisiriz dost oluruz sohbetimizi yapariz sonra dibine kadar basariz. Ben Murata gayet iyi niyetli yaklastim o aksam. Herseyi acik acik soyledim. Vtec ustu basarim kameraya cekerim ama ne bir forumda ne bir yerde muhabbetini yapmam dedim. Yalansa yalan yazsin. Burda ucuncu sahsiyetleri benim ona dun aksamki tavrimdan sonra konusturmamasi gereken o. Ben degilim. Kaldi ki o aksam sabah 4 e kadar ordaydik. Bastik durduk bastik durduk. Yanima gelip benim devrimde basalim mi deseydi kirmazdim da. Ama boyle bi istekte de bulunmadi. Zaten o aksam ben sadece muratla denemedim. 2 tane s2000, 1 tane Docus 1 tane de Subaruyla denedim. Debriyaj gebermis halde. Hepsi de kardesim. Ama tabimadigim Her isteyenin istedigini yapmak zorunda miyim?

Gokhan simdi anliyomusun kardesim neden tanimadigim adamlarla aracim hazir degilken denemek istemedigimi? O kadar israr ettin ki seni kiramadim. Ama bi daha zor kankacim.
    niyetten şüphem yok. sağolasın. bende art niyetli değilim zaten öyle olsam basmazdım. sen bir kere 2 de vtec basarım başından söyleyeyim dediğin için üstelemedim. sonuç da yeni tanıştık 206 nın test olsun diye denenecekti. ben kalkıpda video koymadım. s2k yı ayırdım demedim. konuyu buralara getirmedim. ama dediğim gibi bende kabahat
    MagicPerformance

brkkksln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin araba bittimi bro ? Rs le nezaman deniyoq
    rodaj tamamda beyin işi kaldı sadece. bu şekilde yarım gazda bile 16.9 17.2 afr görüyorum bırakıyorum. daha sıkamadım.

araba bitsin deneyecek 3. araç rs.ilk bi arkadaşım var ne zaman deniyoruz ne zaman deniyoruz diyen 2. bi sti. e yavaştan hızlıya denemek lazım

ha ama diyim abi 2 de 100 den başlarım denemeye yohsa yoq

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla haklisin boracim kusura bakma bu durum muratla ilgili degil onun karakteri ve efendiligi ile ilgili en ufak bir suphem yok ama bagzi cahil yorumlar 3.sahislardan geliyor bunada yapcak bisey yok bende biktim bu durumdan arabalar hazir olsun tekrar tekrar deneriz

UmutRıza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana saygiyi sen ogretme oldu mu? Ben Murati hayatimda ilk defa gordum. İlk defa rollinge cikacagim adamla vtec alti basmam. Huyum kurusun. Tanisiriz dost oluruz sohbetimizi yapariz sonra dibine kadar basariz. Ben Murata gayet iyi niyetli yaklastim o aksam. Herseyi acik acik soyledim. Vtec ustu basarim kameraya cekerim ama ne bir forumda ne bir yerde muhabbetini yapmam dedim. Yalansa yalan yazsin. Burda ucuncu sahsiyetleri benim ona dun aksamki tavrimdan sonra konusturmamasi gereken o. Ben degilim. Kaldi ki o aksam sabah 4 e kadar ordaydik. Bastik durduk bastik durduk. Yanima gelip benim devrimde basalim mi deseydi kirmazdim da. Ama boyle bi istekte de bulunmadi. Zaten o aksam ben sadece muratla denemedim. 2 tane s2000, 1 tane Focus ST 1 tane de Subaruyla denedim. Debriyaj gebermis halde. Hepsi de kardesim. Ama tabimadigim Her isteyenin istedigini yapmak zorunda miyim?

bu yastan sonra kimseye bisey ogretmeyiz.dedigim sen para harciyorsun biz opucukle almiyoruz bizde emek ve para harciyoruz
    Gs 206 GTI, SE ALFA 159,HZK 206 GTİ, KF OUTLANDER

MagicPerformance

UmutRıza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gariban Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla haklisin boracim kusura bakma bu durum muratla ilgili degil onun karakteri ve efendiligi ile ilgili en ufak bir suphem yok ama bagzi cahil yorumlar 3.sahislardan geliyor bunada yapcak bisey yok bende biktim bu durumdan arabalar hazir olsun tekrar tekrar deneriz
    bu laf bizemi
    Gs 206 GTI, SE ALFA 159,HZK 206 GTİ, KF OUTLANDER

MagicPerformance

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim beni istesen de bozamasin Sen askerligini bitir gel yanima oyle konusalim Ama altindan oyle bi kalkarim ki hayal gucun bile yetisemez demedi deme.
    Tmm abicim 2de 50 150 kabul ettn saniyorum hayal gucumun yetisemicegi yere ulastir beni gelnce benim vtecim 150de bitiyo baska denemem cok para harcadm cunkudaha demiom bisi

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brkkksln Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rodaj tamamda beyin işi kaldı sadece. bu şekilde yarım gazda bile 16.9 17.2 afr görüyorum bırakıyorum. daha sıkamadım.

araba bitsin deneyecek 3. araç rs.ilk bi arkadaşım var ne zaman deniyoruz ne zaman deniyoruz diyen 2. bi sti. e yavaştan hızlıya denemek lazım

ha ama diyim abi 2 de 100 den başlarım denemeye yohsa yoq
    Ahahaha bro bitirde yeterki sağlıklı yürüt , White Rs 2.vites 50 den 100km ye her hızda basar sıkıntı yoq s2k ların 2 de 80 muhabbetine tek ilac benim araba Bu arada boranın kadrana baktım 76km gibi basmış..Ben burda 90 a çekildiğimi bilirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    niyetten şüphem yok. sağolasın. bende art niyetli değilim zaten öyle olsam basmazdım. sen bir kere 2 de vtec basarım başından söyleyeyim dediğin için üstelemedim. sonuç da yeni tanıştık 206 nın test olsun diye denenecekti. ben kalkıpda video koymadım. s2k yı ayırdım demedim. konuyu buralara getirmedim. ama dediğim gibi bende kabahat
    Murat bu ucuncu sahislara RED konusunu kapat ben sinirleniyorum. Bak o aksam elli tane kardesim vardi hicbiri yazmiyor sirf bana saygilarindan. Onlari yazdirmaya baslarsam ortalik karisir. Abidik gubidik yazilar yazmasin kimse. Efendiligini koruyamayan akilli olsun. Denedik bitti. Devrin uydu uymadi. El sıkıstik ayrildik. Videolar ortada.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SU-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burda tartisilcak bisey yok.. dun aksam birileri telefon etti red ile basabas gitmis gs 206dediler. bizde hakli olarak madem bu arac ciddi yuruyo s2000 videosunu istedik. Ama s2000 sahibi dogru soylemis. Yanyana 3 korna ile basabas bisey olmamis hersey ortada. Bizim arac filtre yazilim ile bu kadar yurudu. Imkanimiz oldugunda biseyler yapacagiz ins. En azinda bi egzoz ile gs nin yaninda yururuz demiyoruz ama hissedileceginden eminiz. Red te gs yide nazar degmesin.
    doğal olarak 206 ile olan sonucdan ötürü "ortada olan herşeyi" görme açınız değişik olabilir. sonuçda insan görmek istediğini görürmüş videoyu tam izlemeni öneririm.
    MagicPerformance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abicim sende bi öylesin bi böylesin kusurabakma da. ben orda altda bastım adamın devrinde diyorum. o nedenle olmadı. bide benim devirde bassak çıkardı diyorum. evt diyorsun.ama o zaman da adam yürümez diyorsun. eywallah diyorum. burda kalkıp hiç bi şartta geçemez diyorsun. onun vtec sistemi varsa benim arabamında vtec i 6000 arkadaş. anlatamıyorum galiba. devir tutmadı basamadık dememe rağmen uzadım gittim fln denmesinede birşey demiyorum. şurda yüz yüze bakıyoruz ayıp diyorum ama gerginlik oluyor.
    Ya murat sende sacmaliyosun 6000 de geliP 7200 de biten bi araba yaptiysan sende de bi hata var ozaman terar soyluyorum ya devir donucen yada uzatican arkadas olmaz yoksa murat sende biliyosun neyi tartisiyoruz anlamiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UmutRıza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu yastan sonra kimseye bisey ogretmeyiz.dedigim sen para harciyorsun biz opucukle almiyoruz bizde emek ve para harciyoruz
    Efendi yazdigin icin cvp veriyorum. Senin arabana harcadigin ve bunun karsiliginda aldigin gucler ile bizim harcadigimiz ve aldigimiz gucler ters orantili. Bunu anlatmaya calisiyorum ama anlamiyorsun. O yuzden diyorum ki al bi s2000 dene gor. Sonra tekrar konusuruz.

Bu kafa kafaya gittiler yalani olamasaydi Muratla her kosulda denersim cunku iyi niyetli bi kardesimiz. Bizde tanidiklarla roll yapilir konu kapanir. Deneme sonrasi milletin agzina sakiz gibi Laf vermem. Ama kimse kusura bakmasin. Ben 200 e kadar deneyen aracla denemiyorum. Benim arabam o suratlerde kendini gosteriyor. Kimse 180 e kadar s2000 yaninda yuruyup s2000 gectim demesin. Hele ki arkasinda kalip kafa kafaya gittim demesin. REG gibi Mami gibi UM gibi White RS gibi acsin 3-4 boyu ondan sonra konussun.

Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tmm abicim 2de 50 150 kabul ettn saniyorum hayal gucumun yetisemicegi yere ulastir beni gelnce benim vtecim 150de bitiyo baska denemem cok para harcadm cunkudaha demiom bisi
    Uzatma. Gelince yaz. Adres belli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki aracada maşallah aslan iyi kukremıs....

brkkksln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahahaha bro bitirde yeterki sağlıklı yürüt , White Rs 2.vites 50 den 100km ye her hızda basar sıkıntı yoq s2k ların 2 de 80 muhabbetine tek ilac benim araba
    geçmek geçilmek değil derdim.geçilirsekte sıkıntı etmem geçincede uzadım gittim demem. arabanın şarjı arızalıykende denedik arkadaşlarla.6000 de kafa vuruyordu araba resmen. yok şarj arızalıydı 800tl şarj dinamosu falan fistan demedim dememde.arızalı halde vts de geçtim gti a da geçildim.olur yani...

şunun tadını aldıktan sonra yapılmayanı yapcam kısmetse. ya yürüyecek ya blok tuz buz olacak.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)