Ben beğendimgüzel sürüyor ama bi ton ceza gelecek gibi plaka vs açık kimlik açık ;((
Ben beğendimgüzel sürüyor ama bi ton ceza gelecek gibi plaka vs açık kimlik açık ;((
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
yaptığı kesinlikle yanlış.insanların hayatını hiçe saymak bu kadar kolay olmamalı
Ya bırakın sosyal mesaj vermeyi altında o araba olupta kim yapmaz bu hareketleri yapmam diyen kendini kandırır
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
yani en doğru hareket te bu olsa gerek...
bu videoda pek bişey yok normal haller ama eğer bu çocuk düşündüğüm kişi ise ya kendi canı yada bir başkasının canını yakmadan düzelmeyecekbir önceki videodan sonra yaşadıklarına istinaden yıkılmadım ayaktayım der gibi bir video olmuş
![]()
Altımdaki araba onunki kadar olmasada güç olarak aratacağını zannetmiyorum fakat çıkıpta öyle abuk subuk babamın özel yolunda kullanırmış gibi kullanmıyorum.. Normal şehir içi trafiğinde insan gibi kullanıyorum, şehir dışı 3 şeritli yolda keyfime bakıyorum...
Kendimide kandırmıyorum, özellikle belirteyim...
bişe dicemde madem rwd araba ile yanlamicaksın niye alıyosun ? yani 7-24 yanlicaksın diye bişey demiyorum ama yani trafik müsait olur köşeden dönerken hafif hafif yanlarsın yada boş bi kavşağın etrafında 0 çizersin bunlar bence çok yanlış şeyler değil. ama yani arada insanın canı isteyince yanlamicaksan rwd araba almanında mantığı yok bence
Bendede var rwd ama apaci gibi her yerde yanlarım bugünüde yanlamadan bitirmiycem gibi şeyler yapmam ama arada herkez yapar bişeyler böyle arkadan iter güçlü arabası oldumu
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
Bence başarılı yapılabilecek şeyleri hakkıyla yapıyo. Videoyu çeken s2k neden memur gibi gidiyo onu anlamadım yeri geliyo çok uzak kalıyor. Tabi ki bu tarz şeyler daha tenha ortamlarda olması lazım bence biraz durulması lazım
adamın harbiden tarzı bu apaçilik falan değil
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
yok abi tabi belli bi yaş sınırı var şimdi kanımız kaynıyo yani şahsen ben öyleyim sonuçta bide arabaları farklı amaçlar için alanlar var mesela benimde tanıdığımda var 3.20 e46 adam ailesiyle biniyo başka bi tanıdığımda var oda önce yazdığım gibi kafasına estiğinde köşeleri zevkli bi şekilde dönüyo. yani sonuç olarak biz burda yakıt ekonomisi , hangi lastik en uzun km gider muhabbeti yapan insanlar değiliz videodaki kişiyi hor görüp dışlamamak lazım. sonuç olarak video 8 dk ama bu 8dk lık video çekmek için 1 saat belki 2 saat dolaştılar. yani hep tapagaz yanlayarak dolaşmış olamaz biz 8 dk da hep yanladığını gördüğümüz için bize aşırı görünüyor![]()
Her pisko yanverendir,her yanveren pisko değildir.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
egsoz sisteminde bir gariplikmi var yoksa banamı öyle geliyor hani 106 ya 63 lük otto takarsında sıkıştırma yapamaz onun gibi bişey war bu araçta sanki
Mustafa Kemal Atatürk
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)