e90 dizel de yapar şunu ne var anlamadım. 350z coupe çok daha güzel duruyor bence. alınabilecek güzel japonlardan birisi.
e90 dizel de yapar şunu ne var anlamadım. 350z coupe çok daha güzel duruyor bence. alınabilecek güzel japonlardan birisi.
M. The most powerful letter in the world.
Duz borulu 350Z bile o guzelim tonunu kaybetmezken nasil becermis bu igrenc sesi yapmayi helal olsun
ses aşırı fazla da araç koparmıyor düzde nedense
diğer videolarınıda gördük yan yan gayet güzel gidiyor valla sosyal mesaj vermicem ama önümden geçse söverim![]()
Arkadasin soforlugune bisey diyemem ama araba gucsuz geldi bana gercek anlamda
Bu arada verildi mi bilmiyorum ama trafik ve drift diyince aklima bu geliyor
https://m.facebook.com/?refsrc=http%...user=573200460
Bunların yüzünden üstü açıp gezemiyoruz la rahat rahat üstü kapa aloo iyice etiket etti.. O değilde foxun sahibi falan olmasın yada bi bağlantısı bunun.. Yada bunların kabile hangisi?
peki öyle arac kullanan biri kaldırıma cıkıp ailenden bir kişiye çarpsa allah göstermesin yine düşüncen böylemi olacak güzel kardeşim.Herşeyin yeri zamanı var insan hayatını böyle hiçe saymak bu kadar basit olmamalı.Farkettimki üyelerimizden 28-35 yaş aralığında abilerimizin aracları güçlü spor araçlar ama onlar bu davranışların yanlış oldugunu söylüyorlar.Bence caddede bu işleri yapmak görgüsüzlük,cahillikten başka birşey oldugunu düşünmüyorum.BUDA BENİM GÖRÜŞÜM![]()
Hayatımda duyduğum en iğrenç 350z sesi, sesi kapadım bir noktadan sonra.
Hoş videoda da hiçbirşey yoktu, boşa geçen zaman işte.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
O değil de bu memleketin polisleri bir bize mi denk geliyor, adam sabahtan akşama kadar sıkmış tek polis denk gelmedi.
Birde eleman kendi tarafının camını kapatmıyor ki kendi de çıksın piyasa yapacak ya.Başkası yapsa apaçi olur hımmına.. gerçi bu ağababası ya neyse...
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)