Harun gaz koyup yanlamayı seven biri bunu herkez biliyor o yüzden sosyal msjı bırakın adam hakkını vermeye çalışıyor nitekim s2k' videosundada hakkını çok iyi bir şekilde veriyor ayağına sağlık![]()
Peugeot Sport
bence videoya cekmek yanlis herkez yapiyodur yapmiyorum dien kendini kandirir
鉄の男 (ironman)
[SIGPIC][/SIGPIC]
私は車を買いたいとミラーで迷子に
Harun arkadaşımızı şahsen tanımam ama güzel araç kullanıyor.. S2000'iyle olan bi kaç videosunu izlemiştim. Allah kaza bela vermez inşallah.. Ama 350z, s2k'ya göre bir gömlek üstte bir araç.. s2k'daki kıvraklığı bu araç da tutturamaması normal bence.. s2k ağırlık açısından biraz fazla "oyuncak" gibi kalıyor 350z daha oturaklı ve zor bir araç bence..
Opel Astra J // 2012 // 1.3 CDTI // Füme
hayatımdan bir 7 dakikada ben çaldım
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
Video çekip şekil peşinde koşmasa keşke.
Eğer bu tarz hareketler yapıp nete, oraya buraya servis ediyorsan gelen eleştirelere de razı olmak zorundasın.
doğru okuyalım.
"varex takan adam bile" = istediğinde arabasından osuruk sesi alıp istediğinde sessiz takılmak için, ekstra para veren adam bile rahat edemiyor manasında yazıldı.
yoksa varex'i açık şekilde sokak arası gazlayan da apaçi, son susturucu iptal ettirip gazlayan da ara sokak arasında gazlayan apaçi. bir farkı yok.
müzik sistemleri de bir kısım için modifiyedir doğru mu? peki o kişi günün ya da gecenin herhangi bir saatinde camları açıp sesi de yükseltse tepkiniz ne olur? vaaay ne güzel sistem yaptırmış mı dersiniz? bu arkadaş bu hareketleri pistte yapsa belki işin 'şov' kısmı için yorum yaparsınız ama sonuçta bu hareketler herkesin ortak kullandığı 'yollar'da yapılıyor... eleştiri yapanların itirazı buna ve de haklılar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)