Cızırtıdan kulaklıklar bozulacaktı yavS2000 ile çok daha iyiymiş bencede.
Cızırtıdan kulaklıklar bozulacaktı yavS2000 ile çok daha iyiymiş bencede.
cabrio 350 nin arkası çok ağır , coupe kadar düz yolda arkayı bırakmamasının sebebi budur diye düşünüyorum ...
neyse arkadaşa başarılar...
Erkekler büyümez oyuncakları büyür...
Tamamen zevk meselesi eglence anlıyısı bu demekki allah kaza bela vermesin güzel video olmuş...
350 Z - Harun Taştan. | Facebook
Youtube'da bulamadım. Facebookta vardı vidyosu. Ben de burda gördüm.
Yorum yapmıyorum.
edit : imla
sosyal mesaj vermeyi sevmiyorum pek ama kendi zevkidir, arabanın hakkını veriyor masallarını bırakalım. Altındaki arabanın hakkını verenlerin hepsi drift antremanında veriyor zaten. trafiğe açık yerlerde böyle şeylere gerek yok.
bu adam boyle yanlıyor ıyı hos guzell yada yanlıyamıyor vs vs bunu goren ust duzey yonetıcıler ne yapıyor emir veriyor polislere her modıfıyelı arabayı baglıyor bızım gıbı araba severlerle ugrasıyorlar allah yardımcısı olsun boyle adamlar yuzunden bız ceza odemeye devam edelım ne mutlu türkum diyene ...
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
benzer bir şey yazacaktım.
sikindirik egzoslar takıp ara sokaklarda gazlayan apaçiler yüzünden, keyif için varex takan adam bile mağdur oluyor.yazık günah.
geçen gün bi tane fd6 civic 1.6 egzosu takmış göztepe ara sokakta 2. vites redline gidiyor. içerde fena triplerde. fast&furious kafası yaşıyor. en hızlı en yakışıklı o. oysa yürüyerek yanından geçtiğim sokaktaki herkes anasına bacısına selam söylüyordu.
s2000 alısmıs bunda yapamıyo gibi))apaciliği
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Şöyle bir haber gördüm şimdi doğru mudur bilemem geçmiş olsun kim yaptıysa.
Her rwd araç sahibi içinde birazcık amator ruh varsa yapar bunları ama işte cok reklam olmamak lazım bence zaten kaza yapmış geçmiş olsun kendisine
Zor Geliyorsa Yaşam,Rabbine Sığıncaksın Paşam...
harun taştan'ı tanımam etmem bikere bile görmedim ama adam kötü bişey yapmamışki ataşehir mc in oraya gelince yada merter mc in ordan geçerken çıldıran kendini kaybeden asıl apaçilerden daha iyisini yapmış (bence). bu sitede çoğu üyeler bunun aynısını yapıyo ama video çekmiyolar. egsoz seside çok güzel. bu benim kendi düşündüğüm ama bu hareketleri video alıp genel olarak modifiye severleri zan altında bırakmasıda tabiki hoş olmuyo sonra polisler bu videoları izleyince kendilerinden geçiyo başkalarına sarıyolar.
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Foxa çalışıyor resmen arkadaşYorumsuz
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
2 gün önce ölümlü kaza yapmış olan golfü telefonun arkaplanı yapsın, belki yolda biraz daha dikkatli olur.
Instagram: mutusgarage
Tampon artı stop gitmiş büyük bir kaza değil bana göre olabilir böyle şeyler.
Gün gelir bende rwd araç alırım , yanlarım da ama video çekmem.
Herkes yanlıyor , kabak video çekene patlıyor
Edittt: Kaza değil ön arka tampon boyadaymış
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Nato yolunda gumburtuyu koparan buymus demekki.
egzoz sesi kötü olabilir ama ben gördüğümde sesi sıfır ötesiydivarex farkı olsa gerek..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)