orjınal ve saglıklı bır m3 80 kmh den 220 kmh ye 18 sanıyede cıkıyordu,sizin araçda hemen hemen aynı gibi videodan gördüğüm kadarıyla, deneme yaptıgınız aracda sadece fılıtremı var air kıtmı ?
orjınal ve saglıklı bır m3 80 kmh den 220 kmh ye 18 sanıyede cıkıyordu,sizin araçda hemen hemen aynı gibi videodan gördüğüm kadarıyla, deneme yaptıgınız aracda sadece fılıtremı var air kıtmı ?
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
bir aracın yürüyüp yürümediğini dışarıdan bakarak anlamak mümkün değil ki zaten. ben ilk mesajımı yazarken özellikle yanlış anlaşılmamasını önemle rica ettim ve tamamen bilgilendirme amaçlı yazdım. yorum yazanların %99'unun m3, vanos ve timing ayarı ile ilgili bilgisi olmadığına eminim. olması da gerekmiyor tabiki. ilgilenmiyorsa neden olsun. s2000 gayet de güzel yürüyor. asla ve asla m3 yürümüyor, s2000 o sebepten böyle yürümüş demedim, diyemem, demem de. iki aracı da tebrik ediyoruz![]()
M. The most powerful letter in the world.
Bende ayni seyleri yasadim. Saglikli m3 te kesin cozum eczaci murat abinin m3 `ü her m3 denemedi murat abiye kadar gidiyor.onun sucu ne)
Dr.ECU
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
beyler M3 lerin Dboxlarını yolayın yayınlayalim bekliyoruzhadi
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
m3 leride ayaklar altına almışlar vay beee.
bunca m3 denemeleri yapıldı daha birtane sağlıklı m3 videosu göremedik
istanbula geliş yada ilker abi mevzunu hilmi yazdığı için yazdım yoksa benim gelirim vs gibi bi yazım yok..
burdaki m3 sahiplerinin d box la falan uğraşacağını sanmıyorum gel yarış var deriz gelir yarışırlar arabalarını öyle görmeyi tercih ediyorlar en azından benim tanıdığım m3 cüler o şekilde..
Ankara arabaları sürede yavaş gerçekte hızlı arabalardır bunu istanbuldan gelen herkez bilir görür tecrübe eder..hatta istanbulda uçup kaçan atmo hiç bir araba ankarada bi varlık gösterememiştir bu yıllardır böyledir..
bora abinin arabası gerçekten çok güzel gidiyor gitmiyor diyen yalan söyler demek istediğim s2000 in gitmediği değil bence m3 ün sağlıklı yürümediği..biz yıllardır bilirizki aynı speclerdeki m3 ler bile birbirlerine 7-8 hatta 10 boy atabilirler..
ben bora abinin arabasını görmüş biri olarak söylüyorum güzel sağlıklı bir m3 le kafa burun giderler tabi bu benim tahminim.
İstanbul"da bildiğim iyi yürüyen bülentin M3"ü var.En hızlı atmosferik hondayla denense polemik bitse artık.Gerçi bülentin araba standart galiba![]()
Öncelikle Bora abim emeğinin karşılığını almışsın tebrik ederim Allah utandırmasın abi kazasız belasız ama anlmadığım bir şey var ,
bu M3 ler neden geçilmez yada geçilemez arkadaş anlamıyorum her geçilen M3 yürümüyor, birde bir laf vardı M3 var M3 var çok gülüyorum
Zamanında cooper ile çok yakın bir arkadaşımın 46 M3 u ile denedim SS headrs lı ve full tüm bakımları yapılmış sonuç gayet beklediğim gibi oldu hatırlamayanlar için
EMG Cooper S vs E46 M3 - YouTube
EMG COOPER vs E46 M3 istanbul - YouTube
EMG COOPER S vs TB M3 - YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)