fog la red.i kıyaslama red şu an min 4 boy hızlıdır fog dan üzerinde birsürü artısı var. fog beyin bile yokken öyle giden bir arabaydı sadece hafifletme var filtre egs saymassak.
fog la red.i kıyaslama red şu an min 4 boy hızlıdır fog dan üzerinde birsürü artısı var. fog beyin bile yokken öyle giden bir arabaydı sadece hafifletme var filtre egs saymassak.
Ben stok M3 ile benim devrimde yani 2 de 80 de basinca boyle oldu
Bugun millet acmis cabriolarin ustunu keyfini cikariyordu havanin. Biz de hala ona gaz basicaz bunu gecicez diye guzelim arabanin canini alalimDubaiden doneyim hardtopu sokturup hemen taktiricam tenteyi. Varsin 2 boy geriden gitsin RED
Artik -2 boy yazarsiniz bana her denemede
![]()
öncelikle tüm araçlara maşallah...
Deli gibi BMW hayranıyım hiç m3'üm olmadı ama sırf bu tartışmalar yüzünden hırs yapıp bi tane alıp en sağlıklı şekilde bakmayı planlıyorumabi benim m3'üm sağlam speclerimde bunlar diyecek kimse yokmu şu forumda her deneme sonrası aynı tartışmalar
Dubaiden gelirken bir CT R getirsene orda meşhurmuş![]()
)))
ciddi söylüyorum şuan mercedes var ama çocukluğumdan bu yana BMW hayranıyım 4 tane kendime ait BMW em oldu bi 44 tanesine daha binerim çok seviyorum...
Konu araçlarımız olduğunda ben kimseden benim aracımın sağlık durumu kötü diyeni de duymadım ama her S2000 vs m3 konusu açılsa bu sağlıklı m3 ler kayboluyor...
bende her seferinde rica ettim allah rızası için bi m3 sahibide çıksın bizi sevindirsin yav gariban hakkıdır.kim istemez tuttuğu takım şampiyon olmasın
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-