RED s2000 siz pek sessiz buralarKocaman maşallah ..
RED s2000 siz pek sessiz buralarKocaman maşallah ..
dbs typerla deneyen m3 ler gözümün önüne geliyor hep
standart bi m3 geçilir yüklü typerla, ama burda mühim olan m3ün specleri .
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-
powered by ÇİÇO GARAGE gebze -
ANV tuning bostanci..
OPELTECH service..
red s2000 dyno dynamic'de kaç veriyor ölçtünüz mü hiç ?
ben kendi aracıma ait dyno dynamics ölçümünü ekleyeyim. supersprint orta ve son dışında aracımda hava filtresi dahi yok. yaklaşık 10 12 gün kadar önce ölçüldü projeye başlamadan önce. şuanda da aracım hakan abide. üstüne ne koyacağımızı görmek için öncesinde ölçmüştük. %13 kayıpla ölçüm yapıyormuş.
![]()
M. The most powerful letter in the world.
m3 yavaş değil reds2k çok hızlı maşallah
STİ
250hp Dynamics ölçümü var RED' in. Agirligi 1250kg. M3 ün agirligi aksesuarlari ile beraber 1500kg civari. Arada 250kg var. Kg-Hp orani yaparsaniz daha dogru olur. Tabii s2000 nin şanzuman oranlari da gücü çok iyi karşılıyo. s2000 devrinde basilirsa boyle oluyor. M3 devrinde durum muhtemelen farkli olacaktir.
Walla yoruldum açiklama yapmaktan keşke denemeseydimZaten yakinda tentemi takip üstsüz gezicem sokaklarda
Roll moll derken arabanin canini almak istemiyorum.
250 hp ise dediğiniz gibi çıkar sonuç elbette. e46 e36'dan da ağır zaten. aracınıza en ufak laf etmedim ben yanlışlık olmasınyalnız M hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadığı halde fikir sahibi olanlara birşeyleri anlatmaya çalıştım hepsi bu. charger yapmasaydık denemek isterdim ben de. kısmet diyelim. kazasız belasız tekrardan..
M. The most powerful letter in the world.
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Bence M3 bi arkadaşın dediği gibi sadece cam suyu değişmiş sanırım.M3 var m3 var.Bitmiş telleri çıkmış lastiklerle sarmayan patinaja binmeyen 330 görünümlü m3 ler varken ne kadar mantıklı bilemicem.
Zor Geliyorsa Yaşam,Rabbine Sığıncaksın Paşam...
kırmızı s2000 le denedıgım ıcın bılıyorum.m3 gıtmesı gerektıgı gıbı gıtmıs.s2000 e maşallah
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
koca istanbulda bizde denemeye saglikli m3 ariyoruz eger varsa sizin araclada deneyecek araclarimiz var ama yeterki saglikli olsun (girtlak yuklu degil) eksigi surasi soyleydi boyleydi denmesin... buarada deneyen m3 e de 330 muamelesi yapmis oldunun arkadasim bisey yazarken biraz daha dusunun..
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-