Denemeye gelenler yabancı değil kol böreği falan ayıp.
Geriye kalan yazdığın doğru
Printable View
Yazmayım dedim ama yazıyorum walla.
Cemil ile izlen arasında boy farkı bencede var ama 2 siylede denedim uc bi fırt önde olurdu bence.
İzlenle denediğim cemil ile denediğim videolar var. İzlenle denerken direk çıkıyorum cemile kafa bile çıkaramıyorum. 200 üstünde geçtim ancak.
Bu arada bende brake boost yok 70 gibi sabit gazda gidemiyorum ve 4 e hiç atamadım gibi bile.
Korhan başkan orhan ustaya cemile izlene cenk abiyr defalarca sormuşumdur abi yermisiniz içermisiniz diye. Su bile vermemişler lafına kırıldım walla.
Batı drahte yok yerini sen aldın galiba amma uzun yazıyosun.
ahhh halacım ahhh
daşnakların olaydı amucam olacaktın
ahhh halacım ahhhh
Hersey bi yana bazooka ankaranin karisinda degil yanindadir denildi ya , benimde cok tuhafima gitti soylemeden gecemicem.kusura bakma adem abi
Baska istanbul yok.
https://www.facebook.com/video/video...80475950&saved
evo8 sadece egzantirik var ve evo 9 turbosu
Arkadaşlar anlamak istemiyosunuz galiba, biz uc nin sahibi küçük çocuk surucek sandık, herkes kendi arabasını surer diye dusunduk. boyle fantazileriniz olduğunu sonradan anladık, o zaman söför değişikliği yaptık. ADALETLİ bi yarıs olsun diye!!! niye bi daha denenmedi peki..?? 10 saniye gazlamak içinmi geldik?? 135 km yol yaptık yakıt yok dendi vırık cırık denildi. 50 kere söyledik ama hep bi bahaneyle denenmedi. biz ondan önce 20g li stı yı 6 arabayla defalarca denedik hemde herkesin istediği vitesten ve istediği hızdan, onlarlada 135 km yol yapıldı ama biz kaçak dövüşmedik!!! Ama şu iyi oldu sizleri yakından tanıdık, sizde bizim kim olduğumuzu bence gördünüz ve anladınız ÇÜNKÜ DOĞRU BİR TANE. neden işinize geldiği gibi bakıyosunuz anlam veremiyoruz..
LAFIN ÖZÜ ADALETLİ BİR YARIS OLMADIĞINDAN BU YARISI KAALE BİLE ALMIYORUZ BİZ. ARABAMIZIDA UC YİDE GÖRDÜK NASIL OLCAĞINIDA BİLİYORUZ BU BİZE YETER..!!
ŞUNUDA SÖYLİYİM KESKE BİDAHA DENENSEYDİDE UC YİNE GEÇSEYDİ ÇOK ZORUMA GİDERDİ AMA GELİP ELİNİZİ SIKAR TEBRİK EDERDİK...!!!!!!