2 litre 35 R
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...60100792_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...34842153_n.jpg
Printable View
Maşallah ismail abi, yine çeneleri yormuş uc...
koysanalann :D
Abi çok sövmüşüz :D:D:D
abi hala mazeret belirtiyosun sen yarışı gündüzmü yapmaya geldin yoo saat 10 da konustuk 2 3 gibi yollar bombos cıkarız dedik ok dedn hatta maytap gectin 80 de basalım dedin şaşırdım harbi delikanlı adammış dedim ordakilere bile söledim çok büyük cesaret heleki s1000rr a 80 dde basalım demek ama ne olduysa s1000rr porşla denedi sen dedin ben gidiyorum yarın deneyelim dedin onada eyvallah dedik ankaraya gittiniz sen ne dediysen tamam dedk kusurs bakma abi bu saygı degilde ne yine kaçtı göçtü demiyorum ;) arkandanda konusmuyorum neyse o yazabiliyorum hatta yine görüşürsek yüzünede sölerim olanı biteni kaşıntıyla alakası yok yani bu işlerin anladın abicim niye bunları buraya yazıyorum benim konumda yazdıgın yazıların üstüne denemediğin için ;) ankara da s1000rr la zx14 le orhanmı denedi geçtide istanbul da iş orhan a geçti :) neyse ben yine söylüyorum istanbul a yine gelirsen mustafayla denersin sonucu görürüz Allah izin verirse kredi çıkarsa o motoru ben alıcam zaten :) belki ikimiz deneriz sen gelene kadar abicim hayırlı aksamlar yazılarımı anlarsın umarım kötü bişey yok niye yazdıgımıda belirttim
erayım cenk abi gene gelicek S100RR la deneycek busefer organizsyonu ben yapıcam güzel güzel kimsenin haberi olmaydan deneyip videoları çekices kanka olabilir teknik spor bu arıza yapabilir arabalar kankacım bugün sahit oldum inana bana olabiliyor malesef
abi arıza olur sıkıntı yok bak adem harbi adam ta bursadan kalktı geldi ufacık sensor yuzunden deneyemedi
ben s3 e takıldım bu savaş abinin eski kasa 1.8T s3 mü? :D oysa 2 litre strokmu yaptınız yoksa başka motormu var?
ismail abinin kesesine bereket oz un da parmaklarına sağlık oz un imzasında yazan ne doğru
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! eline koluna sağlık abi
agu motor 8p kasa s3 işte bi ara ümit dogan ankarada drag a girmişti hatırlarsın belki moruk
Uc sti, Ggn ye ve bütün araçlara maşallah,
İsmail senden birtane daha olsa biteriz be.:D
Korhan motoru Hakan topladı eline sağlık .
Daha sonra birkaç sıkıntı çıktı krankta siboplarda eksantrik (sizle alakalı değil 3 kişiler ile neler çektiğimi benden daha iyi biliyorsun :) )
Özgününde eline emeğine sağlık destek olmasaydı bırakırdım arabayı bir köseye :)
Yeni projede desteğinizi bekliyorum sayın Oz.
kardeşim Krank 1.9 dizel krankı değil Fsi kranklı kolu farklı Piston pimi kaçık mm sinide söleyeyimmi sana krank kasnağı gevsemiş sibobları eydi ondan sonra değiştirdik herseyi onlarda deişti egzantirik taktık evet kapak aynı blokta aynı ama de stroke yetrmlilmi sizE? daha çaıklayayımmı ? ama evet 10 bin km yi geçti :)
valla kendı arabam gıbı sevındım.kara duzen düşünürsen benım arabam bu motorun 1 silindir fazlası en azından ne kadar yürümesi gerektigini biliriz gerçi az çok biliyorumda ben bu makinanın böyle dertli gideceğini tahmin edemedim.
savaş abinin arabası en iyisini yürüsün 10 numara adam.