Bak güzel kardeşim sen cok zenginsin anlaşılan bizim arabamızda 20 liralık araba.yani senin gözünde bizim arabamız ÇÖP dimi?sen rahat ol bizde her keseye uygun araba var!! oki? ama bizde naapalım çöp arabalarla 20 liralık arabalarla zengin arabalarını deliyoruz!!(daha önceden deneme yapan kimse üzerine alınmasın lütfen sözüm direk bu arkadaşadır.)
UKALALIK YAPMA!!Cevabını böyle alırsın işte!
Akşam çıkın gelin gebze mc dün biz geldik bugünde siz gelin ataşehire basalım.hee biz gelemeyiz diyorsanızda yine biz çıkar geliriz sorun değil.Bu konuyu netleştirelim oki.Akşam bekliyoruz misafirimiz olun.
bi taraf olaya okadar güzel yaklaşıyor ki bravo valla helal olsun.
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-
powered by ÇİÇO GARAGE gebze -
ANV tuning bostanci..
OPELTECH service..
Noldu aht baktin konu gercek simdi butun minilere diye konumu degistiriyosun hem bak ne dicem arabalarin ayni olmadigini bi yerden daha anlarsin dun benim arabanin on caminda kus boku vardi digerindede varmiydi
Yazan sinansim
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Hızlı mını gercek anlamda hızlısı var yakınımızda mınılerı genellemeyın yanı okadar kolay lokma degıllerde gurkan bıraz gazlamıslar kardrsım senı,mutevazı olmakta fayda var bosver boole gıderlenmeler falan yakıstıramadım sana.
TeamPASAOGLU
Hiç deneme konularına yorum yapmam ama resmen terbiyesizce yorumlar yapılıyor. Çöp denilen araba hayallerimin arabası. 270'e kadar basalım tabi şasen kırılmazsa yok çöp araban için çıkartmam arabamı vs. saçma sapan yorumlar var. Maşallah tekerine taş değmesin kazasız belasız. Uçan kuşla bile basıyorsun abi. Bu konu hariç her denemen keyifle bitti hiç tatsızlık tartışma yaşanmadı. Belli ki yanlış anlamış karşı taraf ama tavırları hiç hoş değil. TM plakalı aracın videosunu da koymuşsunuz. Bence uzatmayın boşverin neyin ne olduğu belli.
bu cop arabanin amaci buydu zaten pahali arac sahiplerini bu sekilde paranoya ve sizofren tedavisine yollamakti) bundan sonra deneme yapacak araclar 2.el piyasa degerine gore eslestirilip deneme yapilsin demekmi bu ?
)
dun getirmistinizya bugun getirmem derken burada R mi var D mi yoksa P mi arac otomatikti galiba![]()
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-