mami abi allah tekerini düz bastırsın en hızlı 106 seninkidir heralde stage 2 cuprayla denedinmi hiç ?
mami abi allah tekerini düz bastırsın en hızlı 106 seninkidir heralde stage 2 cuprayla denedinmi hiç ?
CM MOTORSPORT..
saolasin fatih oncedende dedigim gibi mami abiyi cok severim mukemmel bir kisiligi var hic egosu olmayan sevecen esprili bir adam bu ortama girerken cok merak ediyodum onu simdi abi kardes gazliyoruz ,gecmek veya gecilmek bundan daha guzel degil inan gecenin sonundaki makaramiz herseye degerdi arabama gelince ewt gidisinden memnunum suan yukledigim parcalara gore fazlasiyla emegimin karsiligini aldigima inaniyorum ins daha iyi olcak ayrica burdanda bana acayip iyiligi olan resit abiye cok tesekku ederim montajindan ayar surecine kdr hep aradi halada arar seviyorum onu![]()
Ng n/a ve orta seviye turbo araçlar için büyük rakip her kez iyi çalışıp dersini gitsin.TT iyi giden bir araç maşALLAH araçlara
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
106 fena ama TT az daha gidelim görüceksin gününü der gibi gelmiş arkadanmaşallah
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)