yardımın dokundu nedemek abi Şuan AYF buralardaysa senin yardımlarından dolayı burda ,yine çok teşekkür ediyorum,İntercooler a gelince ilk işim onu halletmek olcak ki basıncı biraz daha açabilmem için şart ama ethanol takviyesi hakkında bi bilgim yok yardımlarını esirgemezssin umarımson olarak araba senin istediğin vakit istediğin yerde kullanabilirsin abi banada dışardan bir izlemek nasip olur
![]()
Kızmayın içimden geldi![]()
![]()
German Styla
![]()
Orçun sana VE DEVO YA özel bir foto atmak istiyorum kanka nedersin:d
maşallah araclara ng yolun sonu cidden
ayf de çok cici yakışıklı bi arac
tekerinize taş değmesin..
Emreden alıcam bunu turbolayıp vurucam kırbacı vurucam kırbacı:d
vurcam kırbacı - YouTube
sana öz kardeşinden bi tavsiye bak arabayı söküyoruz yakıtı koyuyoruz intercooler i takıyoruz basıncı allah ne verdiyse açıyoruz sonra arabayı bu kardeşine veriyosun nede olsa maminin öğrencisiyiz anladın sen onu sprint booster a gerek yok ben halledirim o işi rahat ol sen![]()
COP&AYF
KARAMÜRSEL SEPETİ
sprint booster felan uğraşma apr gt30 setup yap106lar yanından geçemesin
maşşallah bu olay beni duygulandırdı benide rol vtec geçmişti TT'imi satmıştım nerden nereye
Güle güle kullan aracını.. farklı kulvar araçlar
106 maşşallah iyi yürümüş
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
teşekkür ederim ama ilk başta reşit abi ile bu setup ı bitirip k04 de bu araba max nerelere kadar çıkıyor ve 2008 ttl erden avantajı dezavantajı ne onu görmek bilmek kendim şahit olmak istiyorum yani arabamı tanımak istiyorum sonra tabikide bu işin sonu yok gideceğimiz yol oralar gibi görünüyor![]()
Kanka benim arabayi bekliyomussun ayf yi sokmek icin![]()
Bol bol dua ve şükür edin. Hem maneviyatınız güçlenir hem de arabanız hızlanır
N/A SPOON EP3 R COMİNG SOON
SAVAŞ MOTORSPORT
SPOON JR TYPER
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)