Araclara masallah, avrupa yakasinda bir gece duzenlenmeli artik Tuncay baskan![]()
Araclara masallah, avrupa yakasinda bir gece duzenlenmeli artik Tuncay baskan![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Grup halinde cikmak sikintili
Caglarda denemek istiyodu olmadi bi gun sen ben caglar cikariz haber verirsin ozelden
.
maşayyah iki vtecede ya sabah sabah sesi açmasam 2 araba muhabbet edip yanyana giderken video çekmişler sanırdımyalnış zamanda aranızdan bi süre uzak kalmak zorunda kaldık anlaşılan bu geceye dahil olmak büyük keyifli olurdu.. 2 vtecimize de tekrardan maşallah
tuncay aslan sende sendıkalısın bılıyorsun dımı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Hay massallah ya cok keyifli denemeler boyle denemeler seviyorum EH herzamanckondusyonu ayni iyi ellerde tebrikler
Tesekkürler
Tesekür ederimİnsallah deneriz bende isterim denemk senle kardeş
Tesekkürler avrupa sıkıntı yaa yoll olarak anadoluda top speede de kadar oturyoruzyollar müsait oluyor
kesinlikle abi grup halınde sıkıntı oluyır risk artıyor deneyen denemeyen karısıyır kaza riski oluyor max 4 arac cıkacaksın rahat oluyor
Kaan aynı aj deneme gibi olducok zevkli oldu emin ol en kısa zaman da senide bekliyorum
Abi benim sendika kaydım oldumu yaa numara falan alamadık yollarsan sevşinirim![]()
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
aydatlarıı odeyınn tuncay aslan organ guney dıyorkı o gıtsın cıla yapsın![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Ozandan listeyi söyle yapalım
Ka Fv Vb Kd metin abiyi getirelim tm olur arayametin abiyle evren abi Tuncay abinin yerini doldurur o zaman
![]()
34VB2882 Hb Stock VTEC
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)