User Tag List

Sayfa 9/15 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
281 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: "Y" gti vs EH vtec,VR 106gti

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oncelıkle bunun cvabını verın ondan sonra konusun

adam işi biliyor kı yazmıs oraya

kısada vardır pıstonda vardır egzantıırıkte vardır nosta vardır var oglu vardır speclerınızı gızlemeden yazın herkez bılsın neyın ne oldunu egerkı gazlıyorsanız hıc cıkmayın gazlamaya bende stock derım arabam ıcın bı bakmısın 50 boy olmus sonra sorarsın ne var bunda dıye kafanda soru ısaretlerı olur anladın benı kımseyı kırmaya gerek yok gecmekte var gecılmekte mekanık yarısıyor hırs olursa kavga cıkar o yuzden hırsada gerek yok neyse kardesım tekerınız duz bassın
    Cevap conta yok conta yok sen var diyosun diye kavgami cikicak
    Ben aldigimin birinci haftasi gaz basmaya basladim baskisi bitik halde 206dan sonra degistirdim eh le oyle denedim ben daha oncede saglikli 106ya bindim vtileri 2 3 boy gectim alperlede bicok kez denedim gri saxosuyla denedim stock diyodu oda benim arabamla yanyana yuruyodu kendiside bilir sagliklinin nasi gittigini ben kimsenin arabasini kotulemiyorum araba yuruyo bende basiyorum gram hararet sorunum yok bicok kez kopru trafiginde bulundum fan acmadan ciktim geldim araba contasiz
    Alıntı kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011'ın Rollcusu
    2012'nın Playboyu Oldu Yandık

FL RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oncelıkle bunun cvabını verın ondan sonra konusun

adam işi biliyor kı yazmıs oraya

kısada vardır pıstonda vardır egzantıırıkte vardır nosta vardır var oglu vardır speclerınızı gızlemeden yazın herkez bılsın neyın ne oldunu egerkı gazlıyorsanız hıc cıkmayın gazlamaya bende stock derım arabam ıcın bı bakmısın 50 boy olmus sonra sorarsın ne var bunda dıye kafanda soru ısaretlerı olur anladın benı kımseyı kırmaya gerek yok gecmekte var gecılmekte mekanık yarısıyor hırs olursa kavga cıkar o yuzden hırsada gerek yok neyse kardesım tekerınız duz bassın
    Biz isi bilmiyomuz ilk defa 106 ya binen adam dilim alper contali arabsyla bile tutunamiyodu benim 106 ma
    GKM GARAGE

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son yazdımada cvp verınde tam olsun
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Defalarca yazdim olsada yazsak die biz dolu bi vtilemi denedik EH nosmu basti haberimiz yok alti ustu stcok bi vti gectik biz arabamiz cok hizli demiyoruz ole bi iddamizda yok sizin anlamadginz kafaniza takilan soru nedir
    GKM GARAGE

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FL RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz isi bilmiyomuz ilk defa 106 ya binen adam dilim alper contali arabsyla bile tutunamiyodu benim 106 ma
    kardeşim sen kimsin?ben tanımıyorum seni seninle ne zaman gaz bastık ta senin arabana tutunamadım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen stcok diyodun ya arabana illa plakalami verelim daha denemeye gerek yok demistin benim arabam stcok demistin 28 EE 106
    GKM GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen stcok diyodun ya arabana illa plakalami verelim daha denemeye gerek yok demistin benim arabam stcok demistin 28 EE 106
    tamam hatırladım bi gece cıktık 2 106 birde benim saxo.sen bizim beyaz 106 ile deniyordun sonra polis bastı otobanda.o gece ben seninle denemedim hatta ben 28 EE 106 ile hiç denemedim.çünkü o gece benim arabam yavastı sadece filtre vardı bende altta kat orta ve son susturucum duruyordu.(1 ay önce kadar ilk sahibinden almıştım)sizi izlemek için cıktım.ee 106 ile hiç yanyana gelmedik varsa video paylaşın kimsenin aklında soru işareti kalmasın yok tutunamadın felan.ben yalan konuşmuyorum o gece benim arabamın specleri bu şekildeydi sonradan ben arabama conta yaptım ama o zamanlar sizinle denemedik hatta benim saxoda conta varken sizde 106 yoktu olsaydı arar denerdim ufuklada seninlede!!!Bu arada ben seni hala çıkaramadım?28 eeyi giresundan alan sarışın arkadaşmısın heyecanlı biri vardı o zamanlar milletle denerken üstüne yatıyordu felan herkesle tartışma konusu oldu sonra far muhabbeti falan filan.ben inan seni tanımıyorum.ee ile de gaz basmadık!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bak ne yazmısım bırdaha okuyun burayıı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son yazdımada cvp verınde tam olsun
    Sanzmanda orjinal pistonda orjinal egzantrikte orjinal araba doduklerinden farina stobuna kadar orjinal
    Ben hic bi arabaya hayir demedim megane rs le bile denemek istedim polo gti dediler gelsin deneyelim ddim benim icin gecilmek problem degil ben yalan soyliycek bi insan degilim varsa yazarim sonradan ortaya cikcak diye bi korkum olur ama oyle bisikintim yok cok sukur cok contali diyosaniz conta 70lira gider takar oylede gazlar bide ozaman gorursunuz allah kimsenin tekerine tas degdirmesin
    2011'ın Rollcusu

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk defa olmuş gibi amma uzamış arkadaş.. 2-3 defa şahit oldum stock 106nın stock vti ı geçtiğine..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam hatırladım bi gece cıktık 2 106 birde benim saxo.sen bizim beyaz 106 ile deniyordun sonra polis bastı otobanda.o gece ben seninle denemedim hatta ben 28 EE 106 ile hiç denemedim.çünkü o gece benim arabam yavastı sadece filtre vardı bende altta kat orta ve son susturucum duruyordu.(1 ay önce kadar ilk sahibinden almıştım)sizi izlemek için cıktım.ee 106 ile hiç yanyana gelmedik varsa video paylaşın kimsenin aklında soru işareti kalmasın yok tutunamadın felan.ben yalan konuşmuyorum o gece benim arabamın specleri bu şekildeydi sonradan ben arabama conta yaptım ama o zamanlar sizinle denemedik hatta benim saxoda conta varken sizde 106 yoktu olsaydı arar denerdim ufuklada seninlede!!!Bu arada ben seni hala çıkaramadım?28 eeyi giresundan alan sarışın arkadaşmısın heyecanlı biri vardı o zamanlar milletle denerken üstüne yatıyordu felan herkesle tartışma konusu oldu sonra far muhabbeti falan filan.ben inan seni tanımıyorum.ee ile de gaz basmadık!!!
    Şuan gulumsuyorum sana dha dun gıbı hatırlıyorum vıdeoda olcak ıkı uc kere bastık benım arabam stcok daha denemeye gerek yok dedın sen DD ıle denessen daha ıyı olur dedın hatta yanında orcun vardı boyle seylere gerek yok neyse o
    GKM GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cffsymbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanzmanda orjinal pistonda orjinal egzantrikte orjinal araba doduklerinden farina stobuna kadar orjinal
    Ben hic bi arabaya hayir demedim megane rs le bile denemek istedim polo gti dediler gelsin deneyelim ddim benim icin gecilmek problem degil ben yalan soyliycek bi insan degilim varsa yazarim sonradan ortaya cikcak diye bi korkum olur ama oyle bisikintim yok cok sukur cok contali diyosaniz conta 70lira gider takar oylede gazlar bide ozaman gorursunuz allah kimsenin tekerine tas degdirmesin
    neyse anlasamıyoruz gencler sızınle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan gulumsuyorum sana dha dun gıbı hatırlıyorum vıdeoda olcak ıkı uc kere bastık benım arabam stcok daha denemeye gerek yok dedın sen DD ıle denessen daha ıyı olur dedın hatta yanında orcun vardı boyle seylere gerek yok neyse o
    tamam özür dilerim yanlış hatırlıyor olabilirim deneyip denemediğimiz konusunda.ama yemin ederim o zaman benim arabam sadece filtreliydi.fabrikadan cıktıgı gibiydi eksoz sistemide(kat,orta ve son) orjınal filtre sistemini söküp sadece filtre takmıştım.yaklaşık 2 3 ay öyle kullandım sonra conta koydum o beyazla denedim contadan sonra kafa kafaya gittik videolarıda arkadaşta olması lazım istersen bulup gönderirim.oradan anlarsın seninle denediğimiz akşam bende conta olmadıgını.şimdi anladın mı olayı?senin adın samet miydi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse anlasamıyoruz gencler sızınle
    Aynen oyle anlasamadigimz bi nokta var

Ama bu isi bilen arkadaslar bikac kez motor yapilmis vtecin op orjinal halde toplandigini aciklasinlar bizde dinleyelim pistonlar ve kapak yuzeyinin oranlarindan bi bahsetsinler madem gti stock degil vtide stock degil desin biri
    2011'ın Rollcusu

yasko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah kardeşim senin araç baya giderli "Y" Gti gördükten sonra quick aldıgıma pişman oldum =)
    "YaSko"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam özür dilerim yanlış hatırlıyor olabilirim deneyip denemediğimiz konusunda.ama yemin ederim o zaman benim arabam sadece filtreliydi.fabrikadan cıktıgı gibiydi eksoz sistemide(kat,orta ve son) orjınal filtre sistemini söküp sadece filtre takmıştım.yaklaşık 2 3 ay öyle kullandım sonra conta koydum o beyazla denedim contadan sonra kafa kafaya gittik videolarıda arkadaşta olması lazım istersen bulup gönderirim.oradan anlarsın seninle denediğimiz akşam bende conta olmadıgını.şimdi anladın mı olayı?senin adın samet miydi?
    Benım bı ıddam yok yanlıs anlama benı sadece ornek verdım dorudur o denemden sonra konusmadık bıle hatta polıslklerle naptınız dıe konusmustuk konusunu bıle acmadım sıkıntı yok
    GKM GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cffsymbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen oyle anlasamadigimz bi nokta var

Ama bu isi bilen arkadaslar bikac kez motor yapilmis vtecin op orjinal halde toplandigini aciklasinlar bizde dinleyelim pistonlar ve kapak yuzeyinin oranlarindan bi bahsetsinler madem gti stock degil vtide stock degil desin biri
    orhan guney abıne soyle bunları o daha ıyı bılır ben anlamaz vti den

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben anlamaz vti den
    gülücük (10 krkter)
    Seyyar Tayyar

by_hayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    orhan guney abıne soyle bunları o daha ıyı bılır ben anlamaz vti den
    ihtiyar sen ne anlarsın vtecten allahın CRX cisi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)