tuncay abicim bikaç arkadaşın bakış açısına göre sorgulayınca bu soruda onların kafasına takılmalı ben stock bi arabanın specli bi arabayı geçiceğine inanarım ben kendim bunu iki sene öncede biçok kez gördüm ama onların olaya yaklaşma biçimi çok değişik onlar specli bi araba stock bi arabaya nası geçilir diye olaya bakıyolar , araba gitmedimi gitmiyo biz bilenler vardır 28 EE 106 bizdeyken gayet bilindik biyerde yazılım ve timing yaptırdık araba geri düştü verim alamadınmı alamıyosun wideband olmasa motor kırıcaktık gidip orjinale çevirttik arabayı yani bu işler böyle diğer araba speclerle dolu ama nekadar fayda sağladı veya sağladımı bunları gözle yorumlamamak gerek diye düşünüyorumsözüm sana değil abi anlamışındır umarım
bayadır seyretmiyodum 106 vti 106 nın kondisyon iyi![]()
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş
masallah ufuk .) sezonu öyle böyle açmadın siftağı benden yaptın devamı geliyorkazasız belasız geçilmek istediğin zaman atla gel
)
masalahh deneyen araclara keyıflı bır aksam olmusss......
Powered and Map by PowerTune
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
bende pug alıp ınce contas koyucam![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
MaşALLAH Ufuk kankama diğer arkdaşlarada kazasız belasız inşkanka efsanenin ismi geçmiş yine
![]()
BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....
Hahaha biride gecsinde su araba stock densin istiyorum gec beni
Contasiz yuruyen verelim istersen hic ugrasma
Eyvallah kankaa cok saolilan fiyatlarina gore yorumluyolar kanka bilmiyolarki 106yi napsak bizde 25leremi cikarsak 106lari
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)