User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
133 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: TIC Rs vs. RUR Golf Tsi

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civic@ef Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 ctr ile denerken rur da piston oldugunu biliyordum specler eklersiniz
    2 eksoz bu şekilde daha verimli olduğu biliyorum
    3 methanol işe yaramadı demiştin hakan abi nasıl daha cok geçiceksin ?
    4 maşallah emeğine sağlık ama Tıc rsi 5 de oyle geçmen normal araba 5 de kösülüyor sesden bariz belli kolay gelsin.
    5 umarım herkez gözülüğü doğru yere takmıştır. köprüde 1-1.5 boy var arada

Evet 1. maddeyi de ekleyelim ben unuttum onu iyiki hatırlattın.

Diğerlerine yorum yapmıyorum , yazdım yukarıda , gözlükleri olanlar görürler , ben sona bakarım nerde bıraktıysak.

Neyse ibrahim kardeşimi seviyorum fazla uzatmayacağım , ama bu kadar taraflı olunmasın , herkesin arabasında emek var , o yüzden bir daha düşünün.
    Ben onun arabasıyla öylesine deneme yaptım sadece farkları görelim diye konu nereye geldi.

Neyse videolar ortada herkes bildiği gibi yorum yapsın.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İbo maşallah kardeşim
    1.6tdi.
    Ecutech.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende polemik olmasın dıye ekledim vıdeoları. hersey ortada ustune konuşmaya gerek yok.

1-methanol depon ağzına kadar dolu gözümle gordum ve speclere yazmak en doğal hakkım.

2- https://www.facebook.com/media/set/?...6436728&type=3

3-vıdeolardan bakabılırsın.

4- 2 de bas 5 te bas benım sorunum degıl. demek en ıyı o sekılde yuruyodun orda bastın. yoksa ben kımseyı zorlamadım. denemeden once 60 ın altında basmayalım benım ıcın yeterlı dedım ben vıdeoyu ıyı ızlersen 70-75 e ceken hızı sendın. ben senın hızına ayak uydurdum. denemenın basını ıyı ızle abı.

5-980 kilo

6- ben golfte pıston olduğunu bılmıyorumdum. VARMI?

Harbi şaka yapıyorsun ibrahim sanırım.

Egzozu satalı 6 ay oluyor sanırım , koç nevzata sorabilirsin ne zamandan beri olmadığını, methanolu ben gösterdim size saklamak istesem size niye bagajımı açıp göstereyim, gösterdim diye basıyor olmamı beklemen ne kadar üzücü , neden ben soylemeyeyim ki methanol bastığımı o kadar şerefsiz miyim ben.

Sadece piston yazılı değildi senden önce arkadaş yazdı ben de eklettirdim , var mı başka birşey eklememi istediğiniz.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki abi. .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son eklemek istedğimi yazıyorum bir daha denemeyelim mümkünse.
    Olanları yokmuş gibi , olmayanları varmış gibi göstermek kadar adi değilim , nokta (.)
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki aracada maaşallah,,denemeler güzeldi,,,RS o gün yürümedi koştu hatta koşturdu birçok arabayıda peşinden

uzunda golf 3-4 boy önde evet 220km gibi bir hızda tebrikler...

ama bu konuların buralara taşınması bence can sıkıcı oluyo,,diğer konularda illa elindeki videoları isteyen sendin Hakan,,konuyu yoruma açık hala getirmiş oldun,,ki iboda art niyet olsa zaten o kamerayı hiç öne çevirmez olur biterdi ,,,,,

bu tip durumlarda genelde laflar 3.cül kişilerden taşınsada sıkıntı varsa üstüne gidilmemeli,,,yan yana yüz yüze geldiğimiz insanlar arasında kimin kimi kaç metre kaç cm geçtiğinin pek bi önemi yok bence ...

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İbo maşallah kardeşim
    eyvallah erkancım

Alıntı penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet 1. maddeyi de ekleyelim ben unuttum onu iyiki hatırlattın.

Diğerlerine yorum yapmıyorum , yazdım yukarıda , gözlükleri olanlar görürler , ben sona bakarım nerde bıraktıysak.

Neyse ibrahim kardeşimi seviyorum fazla uzatmayacağım , ama bu kadar taraflı olunmasın , herkesin arabasında emek var , o yüzden bir daha düşünün.
    Ben onun arabasıyla öylesine deneme yaptım sadece farkları görelim diye konu nereye geldi.

Neyse videolar ortada herkes bildiği gibi yorum yapsın.
    Harbi şaka yapıyorsun ibrahim sanırım.

Egzozu satalı 6 ay oluyor sanırım , koç nevzata sorabilirsin ne zamandan beri olmadığını, methanolu ben gösterdim size saklamak istesem size niye bagajımı açıp göstereyim, gösterdim diye basıyor olmamı beklemen ne kadar üzücü , neden ben soylemeyeyim ki methanol bastığımı o kadar şerefsiz miyim ben.

Sadece piston yazılı değildi senden önce arkadaş yazdı ben de eklettirdim , var mı başka birşey eklememi istediğiniz.
    Son eklemek istedğimi yazıyorum bir daha denemeyelim mümkünse.
    Olanları yokmuş gibi , olmayanları varmış gibi göstermek kadar adi değilim , nokta (.)

abi sen kendı arabanda takılı pıstonu unuttum dıyosun benım yanılmam gayet doğal.

enkaya full depo methanolle gelıyosun basmıyosan tamam abı bısı demiyorum.

egozda yoksa yoktur.

ama emek konusunda bızde emek harcıyoruz . sen 180 den sonra cok fark oluyo dersen oda benım emegıme saygısızlık olur.

ara 180 de acılıyo demekle 210 da acılıyo demek arasında benım ıcın cok fark var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Görkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki aracada maaşallah,,denemeler güzeldi,,,RS o gün yürümedi koştu hatta koşturdu birçok arabayıda peşinden

uzunda golf 3-4 boy önde evet 220km gibi bir hızda tebrikler...

ama bu konuların buralara taşınması bence can sıkıcı oluyo,,diğer konularda illa elindeki videoları isteyen sendin Hakan,,konuyu yoruma açık hala getirmiş oldun,,ki iboda art niyet olsa zaten o kamerayı hiç öne çevirmez olur biterdi ,,,,,

bu tip durumlarda genelde laflar 3.cül kişilerden taşınsada sıkıntı varsa üstüne gidilmemeli,,,yan yana yüz yüze geldiğimiz insanlar arasında kimin kimi kaç merte kaç cm geçtiğinin pek bi önemi yok bence ...
    Haklısın hata bende.
    Benim ibrahim yada ibrahimin arabasıyla ilgili bir lafım yok istediği kadar hızlı gitsin , amacım murat abiyle nasıl gittiğimizi hesaplamakdı , ama farklı yerlere gitti konu.
    Niye gitti dersen ben de olmayanların yazılması , bilmiyorsan bırakırsın sahibi yazar , ben başkalarının arabalarında şu var bu var demiyorum bilmediğim konuda yorum yapmam , hatta yakıt konusu açıldı ibo yakıt mı kullanıyor diye kendisi geldi açıkladı olayı ben o saatten sonra bir laf soylersem yakıt konusunda afedersiniz iyi *** yemiş olurum.

Konunun uzaması her zaman oluyor maesef , birazddan M3 konusu açacam neler olacak kim bilir.
    Özetle ; sen bunları yazarsan ben de bunları yazarım yapıyor herkes , ama benden ve benim yazdıklarımdan cımbızla çekseler eksik yada fazla birşey çıkmaz , bu böyle biline...
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvallah erkancım

abi sen kendı arabanda takılı pıstonu unuttum dıyosun benım yanılmam gayet doğal.

enkaya full depo methanolle gelıyosun basmıyosan tamam abı bısı demiyorum.

egozda yoksa yoktur.

ama emek konusunda bızde emek harcıyoruz . sen 180 den sonra cok fark oluyo dersen oda benım emegıme saygısızlık olur.

ara 180 de acılıyo demekle 210 da acılıyo demek arasında benım ıcın cok fark var.

Peki ibrahim ben düzeltiyorum fark ibrahim dediği hızda açılıyor arkadaşlar , nerden açıldığı inan umrumda değil yukarıda açıkladım nedenini...
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar golf de ne pistonu varmis bizim bilmedigimiz acaba?Aracda yag eksiltmesi had safhada oldugu icin piston ve segmanlari orijinal piston segmanlarla degisince ekstra olarak yazmak mi gerek?

Gorende arabada motor ici yapili sanar.

Arkadasin methanolu calismiyor calissa 1200 lira arti 300 lira iscilikde taktirdigi seyi 1 haftada satiliga cikartirmi?

Herkesde emek var ben her emek sarfedeni tebrik ediyorum zira konunun basindada rs in iyi gittigini yazdim ama lutfen bilip bilmeden karsi tarafida bu kadar ezmeye calismasak?

Rur un methanolu ustunde cikip log alin calistigini ispat etsinler meth kiti benden hediye.

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklısın hata bende.
    Benim ibrahim yada ibrahimin arabasıyla ilgili bir lafım yok istediği kadar hızlı gitsin , amacım murat abiyle nasıl gittiğimizi hesaplamakdı , ama farklı yerlere gitti konu.
    Niye gitti dersen ben de olmayanların yazılması , bilmiyorsan bırakırsın sahibi yazar , ben başkalarının arabalarında şu var bu var demiyorum bilmediğim konuda yorum yapmam , hatta yakıt konusu açıldı ibo yakıt mı kullanıyor diye kendisi geldi açıkladı olayı ben o saatten sonra bir laf soylersem yakıt konusunda afedersiniz iyi *** yemiş olurum.

Konunun uzaması her zaman oluyor maesef , birazddan M3 konusu açacam neler olacak kim bilir.
    Özetle ; sen bunları yazarsan ben de bunları yazarım yapıyor herkes , ama benden ve benim yazdıklarımdan cımbızla çekseler eksik yada fazla birşey çıkmaz , bu böyle biline...
    ya hakan abi sen murat abıyle denemedınmı o aksam. benımle olan deneme yı ne yapacaksın.
    senın speclerını CTR type-r la denedıgın konuda senın mesajından alarak yazdım. pistonu orda da yazmayı unutmuşsun sanırım ondan onu eksık yazmışım.methanolu gözümle gordum onun ıcın yazdım. egzozu koc egzozun sayfasında gözümle gordum onun ıcın yazdım. tama soktuksen egzozu o benım yanlışım.

Yakıt konusuna gelırse yakıt konusu açılmadı. orda arkadaşlar benı uyardı. Rs te yakıt var dıyolar dıye. bende kım dıyo dedım. senın adın gectı. geldim yüzüne karsı soledım Rs te yakıt var dıyomussunuz yakıt flan yok dedım. sızde benzınde yakıt degılmı dıye olayı şakaya vurdunuz.

Peki ibrahim ben düzeltiyorum fark ibrahim dediği hızda açılıyor arkadaşlar , nerden açıldığı inan umrumda değil yukarıda açıkladım nedenini...
    Teşekkürler abicim

Alıntı audilover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar golf de ne pistonu varmis bizim bilmedigimiz acaba?Aracda yag eksiltmesi had safhada oldugu icin piston ve segmanlari orijinal piston segmanlarla degisince ekstra olarak yazmak mi gerek?

Gorende arabada motor ici yapili sanar.

Arkadasin methanolu calismiyor calissa 1200 lira arti 300 lira iscilikde taktirdigi seyi 1 haftada satiliga cikartirmi?

Herkesde emek var ben her emek sarfedeni tebrik ediyorum zira konunun basindada rs in iyi gittigini yazdim ama lutfen bilip bilmeden karsi tarafida bu kadar ezmeye calismasak?

Rur un methanolu ustunde cikip log alin calistigini ispat etsinler meth kiti benden hediye.
    pıston varmı yokmu sımdı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya hakan abi sen murat abıyle denemedınmı o aksam. benımle olan deneme yı ne yapacaksın.
    senın speclerını CTR type-r la denedıgın konuda senın mesajından alarak yazdım. pistonu orda da yazmayı unutmuşsun sanırım ondan onu eksık yazmışım.methanolu gözümle gordum onun ıcın yazdım. egzozu koc egzozun sayfasında gözümle gordum onun ıcın yazdım. tama soktuksen egzozu o benım yanlışım.

Yakıt konusuna gelırse yakıt konusu açılmadı. orda arkadaşlar benı uyardı. Rs te yakıt var dıyolar dıye. bende kım dıyo dedım. senın adın gectı. geldim yüzüne karsı soledım Rs te yakıt var dıyomussunuz yakıt flan yok dedım. sızde benzınde yakıt degılmı dıye olayı şakaya vurdunuz.

Teşekkürler abicim

pıston varmı yokmu sımdı?

Piston asagi dustu

Piston orijinal 2009 model tsi motorlarda pistonlari sikintili hakanin eskiden beri suregelen bir yag eksiltme sorunu vardi onceleri pcv vs degisti biraz duzeldi ama sorun pistonlarin birindeymis oda degistirdi komple orijinal ebat piston segmanla.

Yani performansa dair en ufak bir katkisisi yokdur buna emin olabilirsiniz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok çirkin yerlere gitmeye başladı o yüzden susuyorum.
    Başka var mı söylemek istedğiniz ?
    Ben cevap vermiyorum artık.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat abi , Raşit gözlükler takılı mı
    hakan 2. videoda köprüye girmek üzereyken durdurduğumda sen 1 boy öndesin.1.5 da olabilir.zaten köprüden sonra sen uzuyosun.zaten rs uzunda gitmiyor.. bende izledim canlı olarak.dediklerimde çelişen bişey yok kızma

RACE WERKS

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi siz yüz yüze konuşsanız bu kadar yanlış anlaşılma olmaz bence telefonlarını alıp bi konuşun böyle şeyler için kırılmaya incilmeye gerek yok KARDEŞ tavsiyesi.. Zaten 3 5 araba deniyor.. onlarda yok olup gidecek Keyifli forumlar
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı audilover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Piston asagi dustu

Piston orijinal 2009 model tsi motorlarda pistonlari sikintili hakanin eskiden beri suregelen bir yag eksiltme sorunu vardi onceleri pcv vs degisti biraz duzeldi ama sorun pistonlarin birindeymis oda degistirdi komple orijinal ebat piston segmanla.

Yani performansa dair en ufak bir katkisisi yokdur buna emin olabilirsiniz...
    Arabam typer piston var diyorum ne anlarsin ?

murat çelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar lütven yavaş dan alalım kalp kırmayalım hakan la inşallah tekrar deneyip durumu görcegiz gerekirse bu denemeyle ilgili konu da acarız hakan musade ederse tabiki anket yapalım yorumları alalım fikirleri duyalım giden gitmeyen hızlanan geri çekilen belli olur. Ne dersin hakan
    Özen Volkswagen

RACE WERKS

Ibiza 1.8t fully built drag car project

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat çelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar lütven yavaş dan alalım kalp kırmayalım hakan la inşallah tekrar deneyip durumu görcegiz gerekirse bu denemeyle ilgili konu da acarız hakan musade ederse tabiki anket yapalım yorumları alalım fikirleri duyalım giden gitmeyen hızlanan geri çekilen belli olur. Ne dersin hakan
    aynen sadece deneme yapılıyo sonuçta..

RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civic@ef Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabam typer piston var diyorum ne anlarsin ?
    Hakan piston varmi dedi?Hakan gizlisi saklisi olmayan dusundugunu direk soyleyen bir arkadas varsa upgraded piston yazsin buraya ben ozur dilemesinide bilirim..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)