User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
133 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: TIC Rs vs. RUR Golf Tsi

murat çelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konumuz RS in geçilip geçilmediği değil ki ya da benim RS i geçip geçmediğim değil ki , inanın beni ilgilendirmiyor bu , maşallah iyi yürüyor eyvallah aramızda 400 kg (RS = Kg başına 0,183 hp , TSI = Kg başına 0,166 hp) fark olsun o kadar neyse ,
    ben diğer videoyu da istemiştim o yüzden ibrahim koydu bu videoyu aslında , o varsa güzel bir karşılaştırma yapacaktık.

Uzatmanın manası yok , Murat ustayla bir daha deneriz.
    hakan ne zaman istresen deneriz yeterki musayit olalalım bence bu konuyuda fazla uzaki burda kapatalım ibrahimin araba da senin arabada farklı yurüyen araçlardan bizde bir birimize darılırsak kım kimle nasıl deneyecek haydi dostca denemelere devam
    Özen Volkswagen

RACE WERKS

Ibiza 1.8t fully built drag car project

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakan abi Ankara camiası içerisinde en çok araç deneyenlerden birisin ve aracına takmış olduğun vidanın dahi farkını görmek istiyorsun haklı olarak. Klavye üzerinden bazı şeyler yanlış anlaşılabiliyor farklı yönlere çekilebiliyor. Geçtiğimiz perşembe akşamı köprüsünün üstünde hep beraber güldük eğlendik sıkıntı yoktu gönül ister ki forum ortamında da aynı şamata dönsün. Abicim yanlış anlamazsan senin hatan bence TIC RS gibi giderli bir arabadan kıstas alıp diğer araçlar ile kendini kıyaslamak oldu.

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakan abi Ankara camiası içerisinde en çok araç deneyenlerden birisin ve aracına takmış olduğun vidanın dahi farkını görmek istiyorsun haklı olarak. Klavye üzerinden bazı şeyler yanlış anlaşılabiliyor farklı yönlere çekilebiliyor. Geçtiğimiz perşembe akşamı köprüsünün üstünde hep beraber güldük eğlendik sıkıntı yoktu gönül ister ki forum ortamında da aynı şamata dönsün. Abicim yanlış anlamazsan senin hatan bence TIC RS gibi giderli bir arabadan kıstas alıp diğer araçlar ile kendini kıyaslamak oldu.
    Evet malesef ki sana katılıyorum , arkadaşımız kardeşimiz dediğimiz kişilerden rica ederek yazmıştım bu isteğimi ama demek ki herkes kendi arabası olunca çok alınganlık yapıyor , bir daha bu şekilde bir talep yapmam merak etmeyin.

İbrahimin yazdıklarına ben çok alındım şahsım adına , tüm sorun burdan çıktı yani.

Benim arabamda yok dedikçe aaa buda varmış alsana facebooktan resim , arabamda bu yokmuş aaaa bak deposu doluydu ama basmıyormuş, arabamda bir arızadan dolayı birşey yaptık aaa oylemi bizim niye haberimiz yok.

Yakıt mevzunu da orda kimin başlattığını ve benim sadece "olabilir" dediğimi ve kendisinin gelip düzeltiğini bir daha arkadaşına sorsun (O üçüncü şahıs kimse artık selam olsun benden ona , bir daha düşünsün orda kimler vardı konuyu kim başlattı ben milletin ağzını ket mi vuracam konuşmasın diye.), burdaki hatam keşke orda ibrahim gelmeden sorsaydım ama emin ol gelseydin ben sorardım ne kullandığını çünkü zaten sordum orda arabanda ne değişiklik var diye.

Düşünün ben de hybrid turbo var , yok desem hanginiz anlayabilir bana onu soyleyin , hiçbiriniz anlayamazsanız turbo hortumunu söküp içini kumpasla ölçmediğiniz sürece.

Ben yanlış yazdıklarımı düzelttim sanırım sorun da burda çözüldüğünü düşünüyorum.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

erkdemir
    Misafir
    öncelikle her iki aracada tebrikler,kimin kimi geçtiğinden ziyade kamera açısı ve görsellik için teşekkürler, nasıl araba sürdüğün nasıl vites attığın ve kaçla gittiğin gayet anlaşılabilir durumda umarım video yükleyen arkadaşlara örnek olursun da hesap makinesi ile video çekmekten vazgeçerler.

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    herzamanki gibi ecufast yine farkını göstermiş
    "Wagen"thusiast

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hahahaha ecu akmis
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amaç ne...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Semii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hahahaha ecu akmis
    Clio RS de Ecufast mi var ? Ben mi yanlış anladım ! Ya da amaç yine konunun kapanmasını sağlamak mı ?
    1.4 TSI GTX28 Loading...

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence baska konuya yazacakti yanlislikla bu konuya yazdi bi kac sekme acik olunca bende yapiyorum arada
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RS e maşallah pek güzel gitmiş

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz benım konuya yazıyoduk bu konuya gelmiş yanlışlık var sorry
    Dr.Ecu

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ibo kelebegi söktünmü?

ibrahimin RS her zaman kondisyonlu.2 araç arasındaki agırlık farkı ve tork farkı karşılaştırılınca fark normal bence.2 araçta gitmesi gerektigi kmlerde iyi gitmiş
    eyvallah hacı sagolasın. yok ya sokulurmu kelebek

Alıntı _Anti_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İbo TIC ares her zamanki gibi gergin ve tehlikeli, kondüsyonunu güzel koruyorsun kardeşim tebrik ederim Golf de güzel giden, gayet beğendiğim bir araç. Nazar değmesin ikisine de.
    sagolasın hıkmet

Alıntı erkdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle her iki aracada tebrikler,kimin kimi geçtiğinden ziyade kamera açısı ve görsellik için teşekkürler, nasıl araba sürdüğün nasıl vites attığın ve kaçla gittiğin gayet anlaşılabilir durumda umarım video yükleyen arkadaşlara örnek olursun da hesap makinesi ile video çekmekten vazgeçerler.
    Teşekkürler.

Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RS e maşallah pek güzel gitmiş
    teşekkürler Alper abi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konumuz RS in geçilip geçilmediği değil ki ya da benim RS i geçip geçmediğim değil ki , inanın beni ilgilendirmiyor bu , maşallah iyi yürüyor eyvallah aramızda 400 kg (RS = Kg başına 0,183 hp , TSI = Kg başına 0,166 hp) fark olsun o kadar neyse ,
    ben diğer videoyu da istemiştim o yüzden ibrahim koydu bu videoyu aslında , o varsa güzel bir karşılaştırma yapacaktık.

Uzatmanın manası yok , Murat ustayla bir daha deneriz.
    hesabı nasıl yaptın abı bılmıyorum ama gerçekten o hesapladığın gıbı olsa rs ı geçmene ımkan yok

buyuk ıhtımal rs ı 182 hp olarak hesapladın. 182 hp dynoda 1 atmosfer basınçta yanı denız sevıyesınde olabilecek degerı hesaplayarak 182 çıkarıyor. 1100 rakımda 182 hp degıl yanı. 165 hp flan.

çokta onemlı degıl. bu konunun ustune tartışmaya gerek yok.yolda nasıl gıttıgımız onemlı.

ben hala 180 de 1.5 - 2 boy golf onde dıyenlerı anlayamıyorum 195 kmh de 5 e atıyorum. daha nasıl açıklamam lazım

Evet malesef ki sana katılıyorum , arkadaşımız kardeşimiz dediğimiz kişilerden rica ederek yazmıştım bu isteğimi ama demek ki herkes kendi arabası olunca çok alınganlık yapıyor , bir daha bu şekilde bir talep yapmam merak etmeyin.

İbrahimin yazdıklarına ben çok alındım şahsım adına , tüm sorun burdan çıktı yani.

Benim arabamda yok dedikçe aaa buda varmış alsana facebooktan resim , arabamda bu yokmuş aaaa bak deposu doluydu ama basmıyormuş, arabamda bir arızadan dolayı birşey yaptık aaa oylemi bizim niye haberimiz yok.

Yakıt mevzunu da orda kimin başlattığını ve benim sadece "olabilir" dediğimi ve kendisinin gelip düzeltiğini bir daha arkadaşına sorsun (O üçüncü şahıs kimse artık selam olsun benden ona , bir daha düşünsün orda kimler vardı konuyu kim başlattı ben milletin ağzını ket mi vuracam konuşmasın diye.), burdaki hatam keşke orda ibrahim gelmeden sorsaydım ama emin ol gelseydin ben sorardım ne kullandığını çünkü zaten sordum orda arabanda ne değişiklik var diye.

Düşünün ben de hybrid turbo var , yok desem hanginiz anlayabilir bana onu soyleyin , hiçbiriniz anlayamazsanız turbo hortumunu söküp içini kumpasla ölçmediğiniz sürece.

Ben yanlış yazdıklarımı düzelttim sanırım sorun da burda çözüldüğünü düşünüyorum.
    abi Allah aşkına yazdıklarımın neyıne alındın bı soylesene.

senden rıca edıyorum konuyu bastan tekrar oku. ben senın aracının speclerını senın postuna bakarak yazdım.

Rsa motorsports yazılım , filtre , cooler , dp , dv , hybrid k03 turbo .
    http://www.techturkey.com/forum/6833374-post27.html

o aksam methanolu gözümle gordugum ıcınde speclerıne yazdım.

sen bende methanol ve egzoz yok dedikten sonra ben ılla var dedımmı.

ama sen o konuya takıldın kaldın.

tamam abı methanol yok. son susturucunda standart.

takıldığımız noktalar farklı. farklı seylerı konuşuyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hesabı nasıl yaptın abı bılmıyorum ama gerçekten o hesapladığın gıbı olsa rs ı geçmene ımkan yok

buyuk ıhtımal rs ı 182 hp olarak hesapladın. 182 hp dynoda 1 atmosfer basınçta yanı denız sevıyesınde olabilecek degerı hesaplayarak 182 çıkarıyor. 1100 rakımda 182 hp degıl yanı. 165 hp flan.

çokta onemlı degıl. bu konunun ustune tartışmaya gerek yok.yolda nasıl gıttıgımız onemlı.

ben hala 180 de 1.5 - 2 boy golf onde dıyenlerı anlayamıyorum 195 kmh de 5 e atıyorum. daha nasıl açıklamam lazım

abi Allah aşkına yazdıklarımın neyıne alındın bı soylesene.

senden rıca edıyorum konuyu bastan tekrar oku. ben senın aracının speclerını senın postuna bakarak yazdım.

http://www.techturkey.com/forum/6833374-post27.html

o aksam methanolu gözümle gordugum ıcınde speclerıne yazdım.

sen bende methanol ve egzoz yok dedikten sonra ben ılla var dedımmı.

ama sen o konuya takıldın kaldın.

tamam abı methanol yok. son susturucunda standart.

takıldığımız noktalar farklı. farklı seylerı konuşuyoruz.

Ben düzeltmelerimi yaptım İbrahim , gerekeni de açıkladım .

Yakıt olayına çok kızdım mesela , affedersin sokuyum methanolüne , egzozuna , turbosuna , 180 deki 1 boyuna , beni geçmene geçilmene ben senle daha önce deneme yaptım sence o zaman da video koymadım onu da koyardım geçince göstermek isteseydim.

Başkalarından duyduğunuz şeyleri getirip getirip söylemenize kızıyorum , daha öncede çok konuşuldu bu konuda hassasım sabaha kadar da yazarım gerekirse.

Tekrar söylüyorum etrafındaki üçüncü şahışlara (ben kim olduklarını bilmiyorum bilsem soylecem burda) dikkat et , o gün aracım hakkında daha neler duydum neler ama neyse bu senle alakalı değil , gereken gerektiği zaman hesabını verecek.

Not : hp hesabında , hp/kg olarak hesapladım , benim arabamda 0 rakıma ininde 100-150 mbar daha fazla turbo basıncı basar , sadece atmosferik araç değil , tabiki atmosferik araç daha çok etkileniyordur , bir de yokuş yukarı bastığımız düşün mesela. M3 denememize bakabilirsin , bir videoda 1 boy bile açamıyor sebebi yokuş yukarı basmamız.
    Bunları sadece bilgi amaçlı yazıyorum yanlış anlaşılmasın.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben senle daha önce deneme yaptım sence o zaman da video koymadım onu da koyardım geçince göstermek isteseydim.
    hakan abı bence bundan sonrasını yuz yüze konuşalım. senmı yazıyosun bı baskasımı yazıyo suphelenmeye başladım.

bu vıdeoyu benmı cektım benmı yukledım.Ankara ***** yer konusuna benmı koydum.

BORKED

IMG 1176 - YouTube

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=iynn-RS;6865638]hakan abı bence bundan sonrasını yuz yüze konuşalım. senmı yazıyosun bı baskasımı yazıyo suphelenmeye başladım.

bu vıdeoyu benmı cektım benmı yukledım.Ankara ***** yer konusuna benmı koydum.

Ben cevap veriyorum sorularına , hatıryamadım konuyu ama youtube koymuştum ona istinaden yazdım başka bir yere koymadım diye , ben doğruları doğru ise yazarım.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakan abi beni yanlıs anlama hanı cok yakın da takıp etmıyorum aslında videoları da sankı senın denemelerde hep bi muammalı işeyler oluyo konu sonunda deişik noktalara gelıyo yani bence bi yanlıiş anlaşılma var.senle bi ara bende denemiştim arabamın eskı halıyle o konuyla alakalı da sen benı şu kadar geçiyo fazla geçemiyo gibi bişey soylemıstın diye hatırlıyorum yani ben 9 gecıyosam sen 5 demıstın öyle bişeyler hatırlıyorum
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hakan abi beni yanlıs anlama hanı cok yakın da takıp etmıyorum aslında videoları da sankı senın denemelerde hep bi muammalı işeyler oluyo konu sonunda deişik noktalara gelıyo yani bence bi yanlıiş anlaşılma var.senle bi ara bende denemiştim arabamın eskı halıyle o konuyla alakalı da sen benı şu kadar geçiyo fazla geçemiyo gibi bişey soylemıstın diye hatırlıyorum yani ben 9 gecıyosam sen 5 demıstın öyle bişeyler hatırlıyorum
    Ooooooops , başka var mı arkadaşlar yorumu olan.
    Körler sağırlar olmuşuz galiba hep beraber...
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla öyle bişey vardı abi hatta ilk tanıştıgımız donemler.sonra bana bi arkdaş söyledi golfu su akdar gecıomussun fazla gecemıomussun gıbı bişeyler dedi bende senle tekrar deneyım dıye gelmıstım yani o derece
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)