vayyy ibocum 5 e naptın öle yav5 atınca devir kaçtan başlıyor ? çok iyi olmuş abi. arabanın bayılmadığı bariz belli...
vayyy ibocum 5 e naptın öle yav5 atınca devir kaçtan başlıyor ? çok iyi olmuş abi. arabanın bayılmadığı bariz belli...
Maşallah araclara
Rs in 5 i çok keyifliymiş
sagolun arkadaslar guzel yorumlariniz icin.
5 guzel oldu bide 6 olsa tam olacak
evet yalitim duruyo halen. en az 25 kilo extra agirligi var ama cok ugrastim sokmeye kiyamiyorum.
cupraylada baya deneme yaptim aslinda. clio gunluk kullanimdan cikti , cuprayada biri iki sey yaptim baktim oda gunluk kullanimdan cikmaya basliyo biraktim. gero taktim 63 luk supersprinti. iki aracla ugrasmak zor oluyo. bu halleriyle ikisininde zevki farkli.
rs in rollu zevkli cupranin gezmesi
eyvallah haci sagolasinben sizi mesgul etmeyim
sagolasin kadir abi kisa 5 white Rs in hatirasi ondan bi +5 beygiri var
napalim haci tak etti canima bu 5
7000 de atinca 6250 den devam ediyo
eyvallah abi ama 13 duk ne oldu fiyat dusmus![]()
maşallah. ses, gidiş çok güzel
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
maşşallah iki aracada ibonun rs gerçekten güzel yürüyor...
benim merak ettiğim bişey var golf e niye soft yazılımla biniyosunuz niye biraz daha açmıyorsunuz?
remaps.tr & Turbo Zone Garage
dönüp dönüp izliyorum ibo ses hakkaten iyi. bu arada senin yazılım kaç dönüyor? bu kısa 5 ile kaç km de giriyosun kesiciye. biraz fazla kısa gibime geldi ama ?
maaşallah beyler arabalarınıza Allah nazardan saklasındişe diş kana kan denemeler çok keyifli her zaman
golf uzunda yinede affetmesede ibo kısa 5 dediğim gibi tam kıvam oldu
![]()
Cok keyif verici tartismamiz bi deneme olmus en onemlisi
TIC verilen emeklerin karsiligini faZlasiyla gostermisgti ve rs e nazar degmesin..
tamam madem öyle seni bitane audi tt ile dnetecem birebir aynı motor aynı sanzuman aynı kol pıston bwa veya axx motor kodu yani 200 hp lık..ama artk önce iddaya girmemiz lazım boş yere olmaz.
bu turboyla ne kadar guc cıkar sorusuna bu golf soft mu hard mı görecez nesine ????
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
maşallah keyfli olmş deneme
Ben biliyorum neyin hard neyin soft olduğunu , mesajımı bir daha oku.
Senin denetmene gerek yok biz deniyoruz zaten , denemek isteyen olursa teke tek gelir ikişer kişi bineriz arabaya deneriz , pm atabilir denemek isteyen.
Dün İstanbulda idim orda gördük yüklü polo gti ve donuna kadar sökük olanların ne kadar gittiğini.
Ben büyük büyük lokma yerim ama büyük konuşmam , hep başkaları idda eder.
Ayrıca ;
Forumdan parali yarismi teklif ediyorsunuz?Kime gore soft hard oluyor ?Stock turbosunu uzun omurlu kullanmak icin az basinc bastirarak az timingli bir yazilim yaptirmis olamazmi.Yazilimda en iyisi en hizli gidenimidir?
Arabasini yaptiran arkadasa saygisizlik yani bu baska bir sey degil isteyen istedigi yazilimi aracina attirir eger arac sahibini tatmin ediyorsa ne ala etmiyorsa zaten biraz arastirir kendine uygun olani tercih eder .
Hem benle niye denetmek istiyorsun arkadaşla deneyin işte ne güzel aynıı motor varmış
1.4 TSI GTX28 Loading...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)