User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
106 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Golf V GTI vs. TIC Rs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Duydugum en guzel Rs sesi kisa ile beraber inanilmaz olmus .Tam roll arabasi istanbulda bayagi can yakar...

Iki aracada masallah...

Ertug_T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konunun karismasina gerek yok turbom 145.000 de masallah..Masrafi gozum yemedigi icin bu sekilde bi yazilim olsun dedik erhanda boyle yapti.Bana keyifli geldi ve bir sure bindim keyfini surdum..Su an alistim ve kesmemeye basladi o yuzden yeni planlar olucak yakinda insallah.İs yogunlugumdan ugrasamiyorum sabah aksam yatiyo arac genelde hep.

es026 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne gidiyor be maşallah.

RsErdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara tıc formunda yine
    Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
    Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara Golf hızlı Rs istikrarlı
    1.6tdi.
    Ecutech.

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben biliyorum neyin hard neyin soft olduğunu , mesajımı bir daha oku.

Senin denetmene gerek yok biz deniyoruz zaten , denemek isteyen olursa teke tek gelir ikişer kişi bineriz arabaya deneriz , pm atabilir denemek isteyen.

Dün İstanbulda idim orda gördük yüklü polo gti ve donuna kadar sökük olanların ne kadar gittiğini.
    Ben büyük büyük lokma yerim ama büyük konuşmam , hep başkaları idda eder.

Ayrıca ;
    Forumdan parali yarismi teklif ediyorsunuz?Kime gore soft hard oluyor ?Stock turbosunu uzun omurlu kullanmak icin az basinc bastirarak az timingli bir yazilim yaptirmis olamazmi.Yazilimda en iyisi en hizli gidenimidir?
    Arabasini yaptiran arkadasa saygisizlik yani bu baska bir sey degil isteyen istedigi yazilimi aracina attirir eger arac sahibini tatmin ediyorsa ne ala etmiyorsa zaten biraz arastirir kendine uygun olani tercih eder .

Hem benle niye denetmek istiyorsun arkadaşla deneyin işte ne güzel aynıı motor varmış

cunku arkadas konusmuyo sen cok konusuyosun.her lafin igneli bunu burda farketmeyecek bi adam mi var ?????

senin amacin o laflarinla polemik yaratmak.bende polemigine cevap veriyorum.o turbo o kdr gider daha gitmez dedin ben o turboyla o arabayi 7 boy gececek yani 35 hp fazla araba getirecem.azicik baskalarinin sozune itimat et artik bildigim bildik demekle araba yurumez konusmaklads yurumez merak ediosan getiriyim tt yi gor.

golf ede masalllah is daha cok inada binerse cikan turbom evde duruyo veriyim tak daha cok gidiyomu golf penguenhakan gorsun
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İğneli olan nedir ? Arabanın gitmesi gerektiği gibi gitmediğini öne süren Hakan değilki?
    Bu motordan 275 ps sağlıklı çıkar iddiası mı var şimdi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca ;
    Forumdan parali yarismi teklif ediyorsunuz?Kime gore soft hard oluyor ?Stock turbosunu uzun omurlu kullanmak icin az basinc bastirarak az timingli bir yazilim yaptirmis olamazmi.Yazilimda en iyisi en hizli gidenimidir?
    Arabasini yaptiran arkadasa saygisizlik yani bu baska bir sey degil isteyen istedigi yazilimi aracina attirir eger arac sahibini tatmin ediyorsa ne ala etmiyorsa zaten biraz arastirir kendine uygun olani tercih eder .

Hem benle niye denetmek istiyorsun arkadaşla deneyin işte ne güzel aynıı motor varmış
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İğneli olan nedir ? Arabanın gitmesi gerektiği gibi gitmediğini öne süren Hakan değilki?
    Yukardaki mesaji okuyunca bende igne vs goremedim aksine yarisan arkadasin emegine saygi gostermis ama mevzu hep donup dolasip ben daha uzaga iserime gittigi icin olabilir.
    Hakan sagduyulu yazilar yaziyor son zamanlarda ama nedense adamin her yazdigindan polemik cikiyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa isi gucu brakip devamli foruma yazi yazamicam yemin ederim bktim herkese masallah banane kim ne kdr gitmis gitmemis .konu uzun isemek olsa zaten ben uzun isiyorum.fatih sormus nie soft??? penguen hakan demis zaten o kadar. bende demisim ki o kadar deil aksini iddaa eden varsa kanitlarim.bundan sen ne anladin.bi daha oku bakiyim
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

oyle bi idda olsa ben 400 hp binmem sen once neden bahsedilio onu anla motordan mi baska bseyden mi
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaa isi gucu brakip devamli foruma yazi yazamicam yemin ederim bktim herkese masallah banane kim ne kdr gitmis gitmemis .konu uzun isemek olsa zaten ben uzun isiyorum.fatih sormus nie soft??? penguen hakan demis zaten o kadar. bende demisim ki o kadar deil aksini iddaa eden varsa kanitlarim.bundan sen ne anladin.bi daha oku bakiyim
    Sen kime yazdin bunu?

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazmayacaksan güle güle kardeşim , git kiminle neyini deniyorsan dene.
    Ben yazdım adam demekki soft istiyor soft yapmış , daha neyin kafasını yaşıyorsun.

Senin arabanın K03 lü halini de hatırlıyorum yüklü roccoları ne kadar geçtiğini atayım istersen videoları bilgisayarımda var.
    O zamanda polemik üstüne polemik yaratan benmiyimdim acaba.

İddaa diyorsan tak gel orjinal turbonu o zaman ne oluyor göstereyim sana , madem polemik istiyorsun al sana polemik.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oyle bi idda olsa ben 400 hp binmem sen once neden bahsedilio onu anla motordan mi baska bseyden mi
    ben neden bahsedildiğini gayet ii anladım. motor derken turbo dahil konuşmuştum da sen benim sadece internalden bahsettiğimi nerden çıkardın? ayrıca sen bi sakin ol. 400 ps sana fena özgüven olmuş. köprüde yüz yüze baktıgımız insanlarla burda konuşurken de hafif saygı olsun. hakanı laf sokmak marifet oldu bakıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koprude farkli konusup burda farkli konusma o zaman ..ozguvenim yok benim giptayla takip ettgn herkez zaten arkdsm en kotu araba benimki.gt28 le bi tarafi kalkacak adam ben deilim.konunuj uzamasina gerek yok kopruye cikinca tkrar konusuruz.
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    K03 le 300 hp alanlar var 270 hp uzuunn uzuuunn binenler var araclar ve turbolar hakkinda pek bilmeden genis genis yorum yazmasak daha iyi olur.
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazmayacaksan güle güle kardeşim , git kiminle neyini deniyorsan dene.
    Ben yazdım adam demekki soft istiyor soft yapmış , daha neyin kafasını yaşıyorsun.

Senin arabanın K03 lü halini de hatırlıyorum yüklü roccoları ne kadar geçtiğini atayım istersen videoları bilgisayarımda var.
    O zamanda polemik üstüne polemik yaratan benmiyimdim acaba.

İddaa diyorsan tak gel orjinal turbonu o zaman ne oluyor göstereyim sana , madem polemik istiyorsun al sana polemik.

yuklu rokko dedigin beyaz rokkoysa zaten benim rokkom kime kimi anlatiosun sari rokkoysa o da bnm arabamla yuruyen araba ayrica video stmana gerek en iyisine 6 7 boy atiyodum.k03 lu halimode iyi hatirlarsin senle ben denedim polemik olmasin diye de yazmadim arkamda kayboluyodun .cumle alemde buna sahit de iste ahhhhhhhh video cekme huyum yok ama benle yanyana giden tt var denemek istersen bi de onla videonu cekip atalim?
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    K03 le 300 hp alanlar var 270 hp uzuunn uzuuunn binenler var araclar ve turbolar hakkinda pek bilmeden genis genis yorum yazmasak daha iyi olur.
    Peki fatih bir soru soracam , bu kırmızı GTİ'in K03 lü halini hatırlıyor musun bilmiyorum.
    Onda benim bildiğim birkaç defa yazılım denendi , birkaç defa el değiştirdi (aynı kişiler arasında sanırım.).

O zaman bu araba 300 hp miydi ,270 miydi yoksa 240 hp miydi ?
    Ankarada K03 den 300hp alan var mı ?

Eğer sorunun cevabı 300hp ler civarı ise o denediği roccoları haşat etmesi lazımdı , eğer yok 240hp ise başka sorum yok , neden soft neden hard sorunun cevabı ortaya çıkacaktır.

Not : Varsa Ankara'da ben de merak ettim 300hp kimde var ?
    1.4 TSI GTX28 Loading...

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki fatih bir soru soracam , bu kırmızı GTİ'in K03 lü halini hatırlıyor musun bilmiyorum.
    Onda benim bildiğim birkaç defa yazılım denendi , birkaç defa el değiştirdi (aynı kişiler arasında sanırım.).

O zaman bu araba 300 hp miydi ,270 miydi yoksa 240 hp miydi ?
    Ankarada K03 den 300hp alan var mı ?

Eğer sorunun cevabı 300hp ler civarı ise o denediği roccoları haşat etmesi lazımdı , eğer yok 240hp ise başka sorum yok , neden soft neden hard sorunun cevabı ortaya çıkacaktır.

Not : Varsa Ankara'da ben de merak ettim 300hp kimde var ?

Bu kirmizi gti ilk bendeydi bunu umite ben yazdirdim hosuma gitmedi bidaha yazdirdim sonra dogukan aldi..

Lafi uzatmiyacam bu arabanin k03 le haliyle ayni yuruyen k03 lu gene umitin yaptigi tt var o hala ayni setup ne zaman deniyoruz tarih ver go pro video cekelim burda izleyenler o arabanin kac hp olduguna karar verir.

Hatta golfcu arkadasda gelsin tam gormua oluruz hangisi kac hp
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yuklu rokko dedigin beyaz rokkoysa zaten benim rokkom kime kimi anlatiosun sari rokkoysa o da bnm arabamla yuruyen araba ayrica video stmana gerek en iyisine 6 7 boy atiyodum.k03 lu halimode iyi hatirlarsin senle ben denedim polemik olmasin diye de yazmadim arkamda kayboluyodun .cumle alemde buna sahit de iste ahhhhhhhh video cekme huyum yok ama benle yanyana giden tt var denemek istersen bi de onla videonu cekip atalim?
    Senin yada bir başkasının olması değil mesele konuyu dikkatli oku , ben diyorum ki kırmızı GTI K03 iken sen miydi değil miydi , Sen de ise gücü neydi o zaman ? Ben senin araban yada ne yaptığını sormuyorum.

Biliyorum o videoları ama birşeyi unutuyorsun geçtiğinizi zannediğiniz arabanın PCV valfi bozukmuş , PCV valfi düzeldikten sonra ne olduğunu unutma derim. Gitmediğini adam gibi bildiğin arabayı soylemene gerek yok , herkes o zaman ki halimi de biliyor videoları hala mevcut , youtube daki hesabımda mevcut izleyebilirsin.

Gerçi ben sizinle artık bırak köprüyü aynı ortamda bulunmam , çünkü iftara atılıyor artık o ortamda, bir diğer konuda da atıp tuttun sonra aaaa ben yanlış hatırlıyorum dedin.Yine öyle olmasından korkuyorum.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)