500hp evo6 ları olanlar cıksın buraya yazsın;(hhs evo6 tafa mesela).stock 600f le neler yaptıgımı. top speed e kadar benı yakalayan araba gormedım ben![]()
600f topspeed benım gordugum 263 maslak yokus asagı daha gıtmedı. baska bır arkadasım aynı motorla 272 yaptıgını soyledı. 280 600f yapmaz demıyım ama 250 den 263 e ben 1 dakıka da fln geldım heralde 280 e 1 saat surergolf gayet normal gıtmıs bu deneme cok normal.
AHMET
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
600luk gecmek ne kadar kolaymis yaw
100 200 u 6 kusur snde alan motoru 400hp 8.5 9 snlik arabayla ancak top speedte gecilebilir,
bana gore gtx30 ayarinda turbo ve yuksek basinc lazm denk bi deneme icin yani +500hp..
Ankarada rakim farkida var ayrica,
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
turbo hayabusa ile deneyin bi , aracınız 400 hp degilde 800 hp olsa bile yinede geçemezsiniz
turbo aracı , turbo araç ile deneyeceksiniz.
Turbo Rider
Yamaha 1000r
golf gti 100 200 ölcüm yaptınızmı.?
Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.
fatih dogukan bıraz sakın olun ya nıye bu kadar gerıldınız.
geleni geri püskürtüyosunuz
herkes aynı seyı soylu ama kımse bırbırını anlamak ıstemıyo.
bu 600 luk motor 250 ye kadar cok ıyı hızlanıyor 250 den sonra kesılıyo bunda herkes hemfıkır. son hızda kullanıcının kılosuna motorun durumuna ve yol egımıne gore degısıyo fakat cok zorlamak gerekıyo.
hımse 280 e kadar ok gıbı gıder demıyo.
yokmu başka kimse gelin saldırın![]()
tomalarla gelin rr larla supralarla gelin
#direngolf
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
direngolf iyiymiş..![]()
RACE WERKS
az buçuk biliyorum ahmet abinin boyunu ve kilosunu
ancak stock 600F ile 250'ye kadar yetişmeniz imkansız bunu sizde bizde biliyoruz
eleştirenlerin hepsi motor kesildikden sonra gelip geçtiğiniz için diyor
yoksa kimse arabanıza emeğinize laf ettiğinden değil
yanlış mı anlıyorsunuz anlamak mı istemiyorsunuz bilemem ama alehinizde yapılan her (doğru veya yanlış) yoruma insanları küçük düşürerek cevap veriyorsunuz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)