http://www.youtube.com/watch?v=t7fBiPZ0Q-k:beuj:
Printable View
Yasinim maşallah :icon_tup: senin typer insan gibi yürümüyor sana hep söylüyorum ;)
feh li başka typer varsa dene mutlaka senin için çok daha aydınlatıcı olur
S2k videosunu bekliyorum :D
tekrardan 2 aracada maşallah :)
cok saol guray abi Allah razi olsun senin makineninde masallahi var orhan abininde ikinizi cok merak ediyorum :)
ben cvk ya soylenenlere soyluyorm bunu neden adamin arabasini kotuluyorsunuzki gayette guzel gidiyoru daha 2 gun once kpro egz. li typeri gecen bi arabayi 2 boy gectim burda cvk rs i oturdugunuz yerden bilmeden kotulemek yerine arabanizi cikarin deneyelim gorelim arkadasa ayip ediyorsunuz.
maasallahh
Masallah iki aracada
Yasini ayrica tebrik ederim jokeyligini begeniyorum :)
En iyi giden f-h-e tayyardir bana gore
Masallah araclara cvk yi gelip kullanicaktim isim vardi ayaniza saglik iki tarafda zevk aldiysa bize ne duserki:) idda yok sadece keyif icin ve arabasinin ne kdar gttini daha dorusu kendilerinin ne kadar gturebildini gormek icin denemis bizim gokhanlar :)
Massallah araclara bende gece 1 gibi kavacikta yolun saginda gordum cvk yi bi problem yoktur ins bende eve gidiyordum ax ile
cvk o jantlarla videolu denemeye yaparsa daha çok arkada kalır :) eskiden sac jantları 40 yanak lastkleriyle görürdük hep haliyle bikaç boy farkedicekdir:) ama denildiği gibi zevkine denenmiş
tesekkrler
cok cok saol tuncay abi :) yanlz seninle yaptimiz denemelerin keyfini hic bi denemede alamiyorum :)
tesekkurler :) aynen oyle ben keyif icin yapiyorum bu isi karsi tarafta ayni sekilde zaten yeni almis aracini arkadas boyle abuk subuk laflar ediyolar can sikiyo.
:D harbi tek olur :hahaha: saol guray abi Allah razi olsun :)
saolun.bi sikinti yoktu cok sukur beni bekliyolardi orda :)
Type-R güzel yürümüş maşallah...
Emeklerin karşılığı alınmış belli, emeğine sağlık ...
Bana CVK vites atınca sesi değişiyor gibi geldi aynı şekilde videodan duyan başka kimse varmı ?
sanki boğuluyor gibi araba... çok altlara düşüyor gibi ?
Cvk yi gokhan yeni aldi adam otomatik vitesten gecti baya calismasi lazim daha cvk yi rs tecrubesi olan biri kullansa yan yana yururler bence cvk nin sikintisi pilottan yana hatta yasin kardesim isterse yeniden denenir pilot farkli olarak
Can alttan okuma tan senin kalemin :)