cvk sökük degil daha önceki tanıdıgımız cvk full sökük takılıyordu
bence sonuç normal gıbı geldı
Printable View
cvk sökük degil daha önceki tanıdıgımız cvk full sökük takılıyordu
bence sonuç normal gıbı geldı
cok güzel olmus denemeler sonuc normal cvk yavaslamakdan ziyade pilotajdan olabilir artık ama yinede güzel gitmiş type r yürüründen ziyade durusuda güzel bir arac
masallah sendikalilar :) bir organ guney farkiyla :D
İki aracada Maşallah VZ typer güzel yürümüş :)
Maşşalah araçalra yasin çok para harcadı ve şimdi emeğinin karşılıgını almaya başlamış bile :)
maşallah typer a cvk şaşırttı
Öncelikle her 2 aracada maşallah.. CVK'nın yeni sahibi gökhan abi 30 yaşında adam gözlükcülük yapıyo 10 senedir otomatik araba kullanıyordu daha ilk spor ve manuel arabası bence şuan için iyi bile yürümüş tebrik ediyorum..
araç bendeyken fhe typer a 2 boy atıyodum ön koltuğu sökük typer a o typer da şimdi ki sarı setup u değişen typer pilotaj diye düşünüyorum tabi aracın bakımları tam ise maşallah araçlara
araci bi ara mustafa abide aldi kullandi sonuc ayniydi ama gokhan abi aradi okan surucekmis tekara deneyelim dedi ok dedim tekrar denicez arkadaslar
bu da dediğim aracın konusu ve video su :) http://www.techturkey.com/forum/vide...0052012-a.html
iyide herkes demişki aracın sahibi Gökhan 10 yıldır otomatik vites kullanıyordu da cvk ya tam alışamadı diye ?
Mustafa Yaman Cvk yı o gece kendiside kullandı sonuç yine aynı oldu, neyin bahanesidir pilotaj ben onu anlamadım ?
Bahanelik bise yok bnde kullandm evet 2de 75de oturdk gaza 3 sonuna kadar yanyana yuruduk 3 deneme yaptk her seferinde 4e atamadm bende kullanamadim yani olay bu hatta bi video var koyucm birazdan
Yasin kardesim senlik bisecyok yancilar cok karistiriyor zevkine bi deneme yaptk sagolasin bizi kirmadin geldign icin.