rs 3 silindir gibi
maşallah ıkı aracada
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Aynen Öyle OlduTşk ler
Tşkler Kanka Bilmez Değilsinya![]()
Tşk ler
2 Şer Kişiydik
Tşk ler Kardeşim
Amin Kardeşim Çok Saol Rs De Sıkıntı Olsa Arkadaş Söylerdi
Biz Denemeden Önce Bu Söylediğiniz Herşeyi Konuştuk Hocam HGT nin Rs Ye Göre Nasıl Gittiğini Görmekti Amacımız Sonuç Bizide Şaşırttı![]()
İlginç
Yanlış Anlaşılmasın Arkadaşlar RS Ciddi Yürüyo Kayseriye Gelince Sorunu Sıkıntısı Var Denilmesin Araç Konyada Nasılsa Burdada O Şekilde Arkadaşım Araca Daha Alışamamışta Olabilir
Öyle Bile Olsa Rs Kendini O Sürede Toparlayabilirmiydi Sence ? Varsayalım Toparladı, HGT nin İçinden Geçmesi Gerekirdi
Murat Olgunun Arkadaşınız Sanırım![]()
Belalı Rs mişSonuç Bizide Şaşırttı
Sizinkidemi 3 ?
Araçlar Sorunsuz Sıkıntısız![]()
Kankam Tşk ler Çok Saol
Arkadaşlar Yanlış Anlaşılmasın İki Araçta Arkadaşımın İki Aracında Yürürü Ciddi Yukarıdada Söylediğim Gibi Araçlar Denenmeden Önce + ları - leri Konuşuldu Araçlarda Sorun Sıkıntı Olmadığı Anlaşıldı ve O Şekilde Denedik Amacımız HGT nin RS e Göre Yürürünü Görmekti Sonuç Bizide ŞaşırttıYorum Yaparken Lütfen Rs Sıkıntılı Vs Gibi Yorumlar Yapmazsanız Sevinirim Rs in Eski Sahibi Abdullah Arkadaş Yanlış Anlayabilir Herkese Tekrardan Çok Tşk Ederim...
maşallah hgt ye ses çok iyi.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
o nasıl bi ciğer sesi lanabowww kulaklarda festival var
hacım maş araba fenalarda. rs gitmiş gidememiş bilmiyorumda araca egzoz yaptırmanı önermiyorum. yaptırcaksanda sessiz bişey olsun. 5 silindir ben burdayım dıyor . kesicede tansiyonum düştü
![]()
Bu clio rs cliosportve nickli arkadasin eski araci degil mimaasallah araclara
içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...
hgtnin sesi ne öyle maşallah
Kayseride bi arkadaşımda daha Clio RS var . Denemek isterseniz bide onunla deneyın. HGT nın Rs lere karsı nasıl gıdecegını daha ıyı görmüş oluruz.
Geçmişini Bilmiyoruz Ama Forumdan abdullah Nickli Arkadaşın ArabasıydıTşk ler ...
Amaç Geçmek Geçilmek Olmadığı Sürece Dostluk Arkadaşlık Çerçevesinde Olucaksa Tabiki DenerizO Zaman Belki HGT nin Rs Ye Göre Nasıl Yürüdüğünü Görürüz
![]()
İBO lütfen benı kırıosun kırıcı oluyosunben arkadaslar ekleme abı dedıgı ıcın eklemıyordum ama kımse kusura bakmasında okadarda değil ibo hgt nere RS 116 nere buyrun buda bır ıceri bır dısarı vıdeolar, hgt yı kıstas alırsınız benım aracla bu vıdeolara bakarak... hangı aracın benım RS oldugunuda soylememe gerek yok sanırım.
Amaç Geçmek Geçilmek Olmadığı Sürece Dostluk Arkadaşlık Çerçevesinde Olucaksa Tabiki DenerizO Zaman Belki HGT nin Rs Ye Göre Nasıl Yürüdüğünü Görürüz
tabıkı amac gecmek gecılmek degıl sadece zewk almak, nezaman dersenız ben hazırım denemeye bıran ewwel gorelım hgt nın rs e ne kadar fark atabıldıgıne![]()
Arkadaslar kusura bkmayın ama bende hgt kullandım 2001 mod 65 bındeydı daha cokta guzel yururdu ama RS bakımları tamsa deler gıderım ne oldugunu anlayamaz.
Biz Dolu Araçla Boş Aracı YürütmeyizAnkaradaki Arkadaş Stock Rs den Bahsediyo Sandım Specleri Yazdığım Halde
Kazasız Belasız Güzel Yürüyo...
HGT Rs i Geçti Die Hırs Yapmayın Abiler Denenen İki Araçta Arkadaşımın YauBiz Dostluk Çerçevesinde Denedik...Yukarıda Sölediğim Gibi Sonuç Bizide Şaşırttı
Rs in Bakımları Tam Olduğu Kadar Yüklü Olduğunuda Belirtseniz Tekrardan Maşallah Aracına![]()
HGT'nin sese gel
Çoğu kişinin söylediği gibi Rs tam performans değil burda. Şuan sitede videoyu izleyenlerin %99u sizin gibi HGT'nin geçmesine şaşırmış durumda.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)