Denemeler Dostça Yapılmıştır Şimdilik Elimizde Olan Tek Bu Video Var Diğer Videolar Elime Ulaşınca Eklerim
HGT: Filtre, Düz, Monza Son
RS: Düz, HKS Son,Simota Cai
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater
Denemeler Dostça Yapılmıştır Şimdilik Elimizde Olan Tek Bu Video Var Diğer Videolar Elime Ulaşınca Eklerim
HGT: Filtre, Düz, Monza Son
RS: Düz, HKS Son,Simota Cai
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater
Hgt çok Ciğerli sağlam yürürü var.
BA 830 Civic Eg Sİ
RS 297 Megan Coupe F7R
NH 473 Vw Golf 5 Midline
AR 544 Vw Golf 7 R-Line
brawoooooooooooooooooooooo))))))))
5 silindir farklı yaa maşallah kükrüyor.:-D
BA 830 Civic Eg Sİ
RS 297 Megan Coupe F7R
NH 473 Vw Golf 5 Midline
AR 544 Vw Golf 7 R-Line
Clio da kabile var heralde.
IN BOOST WE TRUST
2005 te marea si wardi bende bunun 5 silindir sesi tek bi filtreyle bile muhtesemdi cok keyif aliyodum ozledim birden izleyinceegzoz falan cok iyi ya nazar degmesin.
Rs te yoksa bi sikinti demek ki sagliklisi yuruyo pekte sorgulamamak lazim.
İnstagram:
guven_arabacioglu
RSte sıkıntı olduğu belli. Bravo normalde zaten RS den ağır. Stock güçlere vurduğun zaman aralarında 22 hp fark var. Bravoya filtre headers ve komple egzost yapsan o gücü yakalayamazsın zaten ki Rs de de parçalar var. Ya RS de ciddi ağırlık var ya da ciddi sorun var. Başka izahı yok. Teknik olarak normalde ikisinin arasında dağlar var çünkü.
IN BOOST WE TRUST
belalı rs ne demek nan?
IN BOOST WE TRUST
Clio RS
VT 194 106 GTİ
FUB 74 EG Sİ
ßazen Gerekeni Değilde ,Yakışanı Yapmak Gerekir[/B][/COLOR][/B]
hgt 2.vites de clio 4 te basmış galiba
Aracı sattım ama belalı rs in 2 ay önce falan çekdiğim videosunda ne kadar belalı olduğunu izleyen arkadaşlar görmüştür
Clio RS
VT 194 106 GTİ
FUB 74 EG Sİ
ßazen Gerekeni Değilde ,Yakışanı Yapmak Gerekir[/B][/COLOR][/B]
Videoyu görmüştüm arkadaşlada ufak bir diyaloğumuz olmuştu. İstanbula yolunuz düşerse bks her daim denemeye hazır. Bravonun sesi de çok iyi bu arada.
.
Türkiye'nin en yavaş clio rs i sanırım bu ne ya komik.. bravo hgt ve clio rs![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)