User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
66 sonuçtan 58 ile 66 arası

Konu: YY 851 HGT Vs RS 122 Clio Rs Kayseri

Engin Altıntaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrt_tsn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimse bılmıyorkı sorunlu oldugunu arkadalar cok ıyı sorunu yok dedıler takı deneyene kadar, bir sefer denedım bu sonucu gorunce ıkıncı denemeyı yapmadık zaten, sahıbıde boyle bı sonuc beklemıyrdu aracı Cok ovmusler arkadas almıs gelmıs ben sadece denesekte farkı gorsek dedım denedık bızde, RS fanatıgı degılım ki ben cekememezlık yapayım, sen ımkansızı ıstıyorsun HGT ıle RS gecme konusunda ıkısıde fabrıka cıkısı olsa yıne olmaz herkez gıbı bende bunu demeye calısıyorum.
    Herhangı bı araca fanatık olanlara farklı markalarla saplamayı sewıyorum ben sadece)
    Bizede Öyle Denilmiştide Denedik Çok İyi vs...Benim İmkansızı Falan İstediğim Yok HGT nin Rs ye Göre Yürürünü Görmek İstemiştik Sadece...Araçlar Denendikten Sonra Abdullahın Videolarını İzledim Orda Sorunlu Gibi Gitmiyodu Ama Sorunluymuş...Herhangi Bi Aracada Ne Ben Nede Çevremdeki Arkadaşlar Fanatik Değil Şunu Geçiyim Bunu Geçiyim Derdi Yok

abdullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Engin Altıntaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizede Öyle Denilmiştide Denedik Çok İyi vs...Benim İmkansızı Falan İstediğim Yok HGT nin Rs ye Göre Yürürünü Görmek İstemiştik Sadece...Araçlar Denendikten Sonra Abdullahın Videolarını İzledim Orda Sorunlu Gibi Gitmiyodu Ama Sorunluymuş...Herhangi Bi Aracada Ne Ben Nede Çevremdeki Arkadaşlar Fanatik Değil Şunu Geçiyim Bunu Geçiyim Derdi Yok
    Araçları denedikden sonra benm videoları izleyip sorunlu gibi gitmediği kanaatine gelip sonradan sıkıntılı olduğunu araç senin arkadaşını geçemeyincemi anladın ? araba işinden gayet iii anlıyorsun galiba kardeş

Ayrıca Rs 122 nin konyada nasıl yürüdüğünü yapılan denemelerdeki farkını forumdaki arkadaşlarda keyifle izlemiş görmüşdür. Hgt ile denememiz olmadı ama keşke bi hgt bulup deneyip video eklesek daha ii olcakmış
    Clio RS
    VT 194 106 GTİ
    FUB 74 EG Sİ
    ßazen Gerekeni Değilde ,Yakışanı Yapmak Gerekir[/B] [/COLOR][/B]

mrt_tsn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeş sen iyiden iyiye ne desem üzerine alınıyosun konuyu kapatım en ıyısı, HGT cıkınca denemek ıstersenız herdaim hazırım.

bravo hgt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HGT nin sahibi (Hacı Mehmet) bu videoyu bana attığında aynen bende şaşırdım olamaz dedim ya clio sıkıntılı dedim yada senin hgt çoooook ciddiiiiiiii gideri var bi hgt kullanıcısı olarak clio rs vs hgt sonuç bellidir hgt nin şansı hiç olamaz bencede çünkü kilo olarak ve güç olarak rs hertürlü hgt den üstün fazla tartışacak bişey yok hgt ci arkadaş kaza yapmış üzüldüm çok geçmiş olsun umarım fazla önemli değildir araba çıkınca başka bi rs ile deneme yapılırsa olayda net sonuca ulaşır.

Engin Altıntaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı abdullah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araçları denedikden sonra benm videoları izleyip sorunlu gibi gitmediği kanaatine gelip sonradan sıkıntılı olduğunu araç senin arkadaşını geçemeyincemi anladın ? araba işinden gayet iii anlıyorsun galiba kardeş

Ayrıca Rs 122 nin konyada nasıl yürüdüğünü yapılan denemelerdeki farkını forumdaki arkadaşlarda keyifle izlemiş görmüşdür. Hgt ile denememiz olmadı ama keşke bi hgt bulup deneyip video eklesek daha ii olcakmış
    Araç Sahiplerinin İkiside Benim Arkadaşlarım Geçti Geçildi Derdi Yok Abdullah Sen Kayseriye Sıkıntılı Araba Sattın O Zaman Bunumu Söylemeye Çalışıyosun...Biz Araçları Denemeden Önce Yürürünü Vs Sorduk Mehmet Bize Aracın Sıkıntısız Çok İyi Yürüdüğünü Söyledi...Bizde Ne Kadar Arkadan Geliriz Die Bi Deneyelim Dedik Sonuca Bizimde Şaşırdığımızı Defalarca Söyledim...Konyadaki Videonu Bende İzledim Yürürü O Kadarmış Demekki...

Alıntı mrt_tsn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeş sen iyiden iyiye ne desem üzerine alınıyosun konuyu kapatım en ıyısı, HGT cıkınca denemek ıstersenız herdaim hazırım.
    Abi Sen Msj ları Okurken Bakış Açını Biraz Değiştirsen...Üzerime Alınmıyorum Araç Sahibine Denemek İstediğinizi İletirim

Alıntı bravo hgt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HGT nin sahibi (Hacı Mehmet) bu videoyu bana attığında aynen bende şaşırdım olamaz dedim ya clio sıkıntılı dedim yada senin hgt çoooook ciddiiiiiiii gideri var bi hgt kullanıcısı olarak clio rs vs hgt sonuç bellidir hgt nin şansı hiç olamaz bencede çünkü kilo olarak ve güç olarak rs hertürlü hgt den üstün fazla tartışacak bişey yok hgt ci arkadaş kaza yapmış üzüldüm çok geçmiş olsun umarım fazla önemli değildir araba çıkınca başka bi rs ile deneme yapılırsa olayda net sonuca ulaşır.
    Çok Tşk ler Kazaya Bizde Üzüldük Canda Bişey Yok Allaha Şükür...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç Sahiplerinin İkiside Benim Arkadaşlarım Geçti Geçildi Derdi Yok Abdullah Sen Kayseriye Sıkıntılı Araba Sattın O Zaman Bunumu Söylemeye Çalışıyosun...Biz Araçları Denemeden Önce Yürürünü Vs Sorduk Mehmet Bize Aracın Sıkıntısız Çok İyi Yürüdüğünü Söyledi...Bizde Ne Kadar Arkadan Geliriz Die Bi Deneyelim Dedik Sonuca Bizimde Şaşırdığımızı Defalarca Söyledim...Konyadaki Videonu Bende İzledim Yürürü O Kadarmış Demekki...

Abi Sen Msj ları Okurken Bakış Açını Biraz Değiştirsen...Üzerime Alınmıyorum Araç Sahibine Denemek İstediğinizi İletirim

Çok Tşk ler Kazaya Bizde Üzüldük Canda Bişey Yok Allaha Şükür...
    Arac sahibi mehmetle daha dün akşam konuştum gayet memnun arabada denemeninde hiç adeletli olduğunu sölemedi ayrıca ben sıkıntılı bi araç satmadım arabamda gayt iyiydi ama bunu sana veya araç sahibine anlatma çabasına giremem en iyisi ne biliomusun hgt iyi gidiormuş demek daha mantıklı
    Clio RS
    VT 194 106 GTİ
    FUB 74 EG Sİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DeWiLmEnTt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    38 RS ile rs 122 videosu baya iyiymiş masallah aracınız cok ıyı.
    rs 122 ve hgt ye yorum yok
    hgt ye maşallah güzel ses var aracda.
    Ne oldu muzo niye hoşuna gitti video rs 122 yle eskiden kalan bi anınmı var yoksa ben bu konunun altına rs 122 nin sana yaptığı şakayı ekliyecektim ama senin arabnda bizim memleketin arabası die vazgeçtim istersen sen anlat rs 122 nasıl yürüdüğünü bi rs ci olarak
    Clio RS
    VT 194 106 GTİ
    FUB 74 EG Sİ

DeWiLmEnTt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı abdullah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne oldu muzo niye hoşuna gitti video rs 122 yle eskiden kalan bi anınmı var yoksa ben bu konunun altına rs 122 nin sana yaptığı şakayı ekliyecektim ama senin arabnda bizim memleketin arabası die vazgeçtim istersen sen anlat rs 122 nasıl yürüdüğünü bi rs ci olarak
    benım alındıgım bı konu yok apo zaten dikkat edersen oraya yorum yok yazdım sasırdıgım için rs 122 anlatmaya gelıncede denedıgımız o gecede sasırdıgımı soylemıstım sana vıdeoyu eklemende benım ıcın sorun degil boyle seylere takılmam ben o yuzden ben ekleyım vıdeoyu herkez gorsun yazılan yorumları ve vıdeoyu.

http://www.techturkey.com/forum/vide...-348-roll.html
    Mavi Boncuk Corsa - BYP 72
    Mamut Civic HB - VT 818
    Hızlı Gonzales Clio RS - BS 348

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Engin kardeşim bak ne güzel söylemişsin RS'ci arkadasın ilk ROLL'ü diye
    Bunlar çok büyük bi etken

Ben ROLL yaparken KEsiciye soka soka gidiyordum ilk başlarda baktm baya yanlış yapıyoruz öğrendik abilerimizden

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)