User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
80 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: KN 999 2009 STİ vs 2011 YZ Polo GTİ

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlaşılan Gti iyi gitmiş araya havalimanı olurdu basmadım demiş ya bırakın bu lafları yarış yapıcaksınız 2 bar yerine 1 barmı acarsınız yemeyelim birbirimizi ben Polo'nun bu hp subaruyu bu kadar zorlayacağını tahmin etmiyordum 1.4 filan ama iyi iş çıkarmış tekrar denersiniz. Cem'i ÇOK İYİ TANIRIM komple soyar arabayı gelir fark pek değişmez...

Subaru 350 hp bile fazla 300 320 hp olabilir diye düşünüyorum benim fikrim
    Araba Stock 305 hp

Turbo arabaya biniyosunuz, downpipe komple egzoz ve yazılım ile bu hacimden sadece bu işlemler ile gayet tatminkar güç çıkacağını bildiğinizi düşünüyorum.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtwrx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hahaha hic gulecegim yoktu yuz ifadem mi degisti yazik hocbisey demiyorum yanlis anlamada araban neyki benim yuz ifadem degissin konu gittikce sapiyor hoslanmam ben bole seylerden.. Ben gecildimmiki bahane uretiyim ben FARK acmadigimdaki bahanemi soluyorum Kambocyadan vites attigim halde bu duruma gelen arabaya ne konuscam hadi size iyi yazmalar eyw
    Uzattıkça uzattınız kardeş. Geçildiğinin videosunu kaç kişi koyuyor bu forumda. Siz dediniz sizin dediğinize göre arıştık arkadaşlar video çekti bende koymakta bi sakınca görmedim ve koydum. Fatih abiye sordum vitesleri iyi atamıyor mu diye? O da yoo vitesleri baya iyi dedi. Siz demediniz mi 400 hp civarına yakın diye. Benim aracımın eti ne budu ne 1.4... Bak içimde bir fesatlık olsa civatasına kadar artı eksi olmaksızın specleri de sökük olan şeyleri de söylemezdim. Polo gti'ın yürüdüğü buda değil artı üstüne bişeyler daha koyabilir. Amaç geçmek geçilmek değil şunu bi anlayabilseydiniz. Sadece şakasına bi takılmamız oldu buda oruçta sizin kafaya vurdu heralde. Neyse uzatmaya gerek yok. Amaç polo gti'la denemek ise tekrar gel tekrar güler eğlenir çay kahve içer speclerin tamsa yine basarız daha fazla fark aç yine çeker yine koyarım videoyu. Masada dedim sohbette dedim forumda dedim yine diyorum. Uçan kuşla bile basarım...
    Vw Cc & Mk 5 Gti

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthoskay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sende gel kardeşim denizde bekleriz. Şuna TR 'nin en iyi yürüyen gti si sende ama limitiniz belli Sti 'nin limitleri de. Allah kaza bela vermesin.
    Arkadaşım işte yanlışlık var yaaa subaru sıkıntılı..... Gti'ya vida taksan beygir alıyor bence bana teklif etmeyin Cem le aranız böyle ise fena üzülürsünüz benim araba ile

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onu bunu birakinda 2. Videoda kameranin sol altinda bi kafa gordum.irkilip videoyu kapadim.ole olmaktan korkuyorumm
    Dr.Ecu

fthoskay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım işte yanlışlık var yaaa subaru sıkıntılı..... Gti'ya vida taksan beygir alıyor bence bana teklif etmeyin Cem le aranız böyle ise fena üzülürsünüz benim araba ile
    üz kardeşim mümkünse bizi gelip kusura bakma da ne hacminiz yeter ne yürürünüz herzaman bekleriz. 1.4 arabanızla size mutluluklar 2.5 lt wrx sti ile aynı sınıfta olduğunuzu düşünmüyorum. Ben üzerim sizi derseniz kapımız açık.
    Stock Type R 0-402mt fwd 14.4sec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üz kardeşim mümkünse bizi gelip kusura bakma da ne hacminiz yeter ne yürürünüz herzaman bekleriz. 1.4 arabanızla size mutluluklar 2.5 lt wrx sti ile aynı sınıfta olduğunuzu düşünmüyorum. Ben üzerim sizi derseniz kapımız açık.
    Cem ile aranızda 2.3 araba 5 araba daha hızlansanız ben şuan Cem den 5 araba hızlıyım aramızda yine iki araba olur bunuda siz gecmek sayıyorsanız birşey demem ama daha fazla olmaz 2.5 sti sonuçta biz hacimsiz bu kadar gidiyoruz siz hacimli halinizde pek değişmiyor bu video da Polo başarılı yürümüş denemek istersen Antalya'dayım gel güzel kardeşim deneriz subarumuzda var onlarda deneriz yeriz içeriz atar yok yanlış anlamayın buraya fikirlerimizi yazıyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cem ile aranızda 2.3 araba 5 araba daha hızlansanız ben şuan Cem den 5 araba hızlıyım aramızda yine iki araba olur bunuda siz gecmek sayıyorsanız birşey demem ama daha fazla olmaz 2.5 sti sonuçta biz hacimsiz bu kadar gidiyoruz siz hacimli halinizde pek değişmiyor bu video da Polo başarılı yürümüş denemek istersen Antalya'dayım gel güzel kardeşim deneriz subarumuzda var onlarda deneriz yeriz içeriz atar yok yanlış anlamayın buraya fikirlerimizi yazıyoruz
    Kardeşim Antalya da 3 sene kaldım güzel arkadaşlarım oldu hala da varlar, biz de bu taraflara bekleriz atar yok yer içeriz. Allah kaza bela vermesin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim Antalya da 3 sene kaldım güzel arkadaşlarım oldu hala da varlar, biz de bu taraflara bekleriz atar yok yer içeriz. Allah kaza bela vermesin.

Kardeşim ben zamanımda o tarafı geçtim sıra onlarda buraya gelip beni geçmeleri lazım oda biraz zor o yüzden gelip gitme olmaz şu denemeyi sağlıklı yapın video koyun izleyelim yoksa baş tarafa 380.400hp yazdırıpta 250 hp Polo ya geçilip kendinizi milletin konusu yapmayın kalın sağlıcakla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara sti ın vitesler yavaş atılmış polo da iyi gitmiş..
    Crm performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim ben zamanımda o tarafı geçtim sıra onlarda buraya gelip beni geçmeleri lazım oda biraz zor o yüzden gelip gitme olmaz şu denemeyi sağlıklı yapın video koyun izleyelim yoksa baş tarafa 380.400hp yazdırıpta 250 hp Polo ya geçilip kendinizi milletin konusu yapmayın kalın sağlıcakla
    Lafı uzatma diye kestiriyorum hala uzatıyorsun. Senin gözlerin problemligaliba geçilen taraf biz değil karşı taraf. Sende kendine güveniyorsan ki sen diyorsun şöyle iyiyim böyle yürürüm gelirsin denenir GÖRÜRSÜN gidersin bukadar. Gel senin videonu yapalım başkasının koymanın bi anlamı yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lafı uzatma diye kestiriyorum hala uzatıyorsun. Senin gözlerin problemligaliba geçilen taraf biz değil karşı taraf. Sende kendine güveniyorsan ki sen diyorsun şöyle iyiyim böyle yürürüm gelirsin denenir GÖRÜRSÜN gidersin bukadar. Gel senin videonu yapalım başkasının koymanın bi anlamı yok.
    Sizin video yu yapmış cem Hani Gti yi 10 araba geçseniz gelirimde 3 araba geşmişsin gelmeye gerek yok matematik hesabı yap geçtim sayarsın zaten .. Bende uzatmıyorum uzatan sensin gözlerimle problem yok sizin olabilir 400 hp yanlış görmüş olabilirmisiniz mesela veya nasıl hesapladıysanız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin video yu yapmış cem Hani Gti yi 10 araba geçseniz gelirimde 3 araba geşmişsin gelmeye gerek yok matematik hesabı yap geçtim sayarsın zaten .. Bende uzatmıyorum uzatan sensin gözlerimle problem yok sizin olabilir 400 hp yanlış görmüş olabilirmisiniz mesela veya nasıl hesapladıysanız
    gerçek hayatta geçemediğin gibi emin ol matematik hesabıyla da geçemezsin hacimsizliğine yan. Sıkıntın varsa gelirsin GÖRÜRSÜN yoksa uzatma çocuk gibi yeter.

ecz_murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben, e46 m3 ile aynı speclerde iki araçlada denedim sonuç çok normal hatta üstlerde basılsa fark daha az olur sorun 1.4 araçtan kimse bu performansı beklemiyor ama...gerçek olan polo ve ibizalar çok iyi.

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah cem 400hp'ler ile yürümeye başladıysan Mersin'e geldiğinde m3 ile bi deneme daha yapalım
    M. The most powerful letter in the world.

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu hiç hoş yerlere gitmemiş üzüldüm arkadaşlarla tanışmak isterdim. Sırf su muhabbetlerden deneme yapasım gelmiyor artık ama arabayı satmadan ismaille bi Jübile şart gibi gözüküyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada subaruda methanol oldugunu yazmış cem ilk postta. methanol ile 400 hp lere yaklaşır araç. eğer map methanole göre yapıldıysa 380 net vardır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın mapperı korhan abi max 350hp diyor araca daha yoruma yer bırakmamıoş gücü ile ilgili bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman 400 civarı demenin alemi yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    subinin launch cok iyimiş maşallah..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)