Uzattıkça uzattınız kardeş. Geçildiğinin videosunu kaç kişi koyuyor bu forumda. Siz dediniz sizin dediğinize göre arıştık arkadaşlar video çekti bende koymakta bi sakınca görmedim ve koydum. Fatih abiye sordum vitesleri iyi atamıyor mu diye? O da yoo vitesleri baya iyi dedi. Siz demediniz mi 400 hp civarına yakın diye. Benim aracımın eti ne budu ne 1.4... Bak içimde bir fesatlık olsa civatasına kadar artı eksi olmaksızın specleri de sökük olan şeyleri de söylemezdim. Polo gti'ın yürüdüğü buda değil artı üstüne bişeyler daha koyabilir. Amaç geçmek geçilmek değil şunu bi anlayabilseydiniz. Sadece şakasına bi takılmamız oldu buda oruçta sizin kafaya vurdu heralde. Neyse uzatmaya gerek yok. Amaç polo gti'la denemek ise tekrar gel tekrar güler eğlenir çay kahve içer speclerin tamsa yine basarız daha fazla fark aç yine çeker yine koyarım videoyu. Masada dedim sohbette dedim forumda dedim yine diyorum. Uçan kuşla bile basarım...
Vw Cc & Mk 5 Gti
Onu bunu birakinda 2. Videoda kameranin sol altinda bi kafa gordum.irkilip videoyu kapadim.ole olmaktan korkuyorumm![]()
Dr.Ecu
Cem ile aranızda 2.3 araba 5 araba daha hızlansanız ben şuan Cem den 5 araba hızlıyım aramızda yine iki araba olur bunuda siz gecmek sayıyorsanız birşey demem ama daha fazla olmaz 2.5 sti sonuçta biz hacimsiz bu kadar gidiyoruz siz hacimli halinizde pek değişmiyor bu video da Polo başarılı yürümüş denemek istersen Antalya'dayım gel güzel kardeşim deneriz subarumuzda var onlarda deneriz yeriz içeriz atar yok yanlış anlamayın buraya fikirlerimizi yazıyoruz
Kardeşim ben zamanımda o tarafı geçtim sıra onlarda buraya gelip beni geçmeleri lazım oda biraz zor o yüzden gelip gitme olmaz şu denemeyi sağlıklı yapın video koyun izleyelim yoksa baş tarafa 380.400hp yazdırıpta 250 hp Polo ya geçilip kendinizi milletin konusu yapmayın kalın sağlıcakla
maşallah araçlara sti ın vitesler yavaş atılmış polo da iyi gitmiş..
Crm performance
Lafı uzatma diye kestiriyorum hala uzatıyorsun. Senin gözlerin problemligaliba geçilen taraf biz değil karşı taraf. Sende kendine güveniyorsan ki sen diyorsun şöyle iyiyim böyle yürürüm gelirsin denenir GÖRÜRSÜN gidersin bukadar. Gel senin videonu yapalım başkasının koymanın bi anlamı yok.
Stock Type R 0-402mt fwd 14.4sec
Sizin video yu yapmış cem Hani Gti yi 10 araba geçseniz gelirimde 3 araba geşmişsin gelmeye gerek yok matematik hesabı yap geçtim sayarsın zaten .. Bende uzatmıyorum uzatan sensin gözlerimle problem yok sizin olabilir 400 hp yanlış görmüş olabilirmisiniz mesela veya nasıl hesapladıysanız
Ben, e46 m3 ile aynı speclerde iki araçlada denedim sonuç çok normal hatta üstlerde basılsa fark daha az olur sorun 1.4 araçtan kimse bu performansı beklemiyor ama...gerçek olan polo ve ibizalar çok iyi.
maşallah cem400hp'ler ile yürümeye başladıysan Mersin'e geldiğinde m3 ile bi deneme daha yapalım
![]()
M. The most powerful letter in the world.
Konu hiç hoş yerlere gitmemiş üzüldüm arkadaşlarla tanışmak isterdim. Sırf su muhabbetlerden deneme yapasım gelmiyor artık ama arabayı satmadan ismaille bi Jübile şart gibi gözüküyor![]()
bu arada subaruda methanol oldugunu yazmış cem ilk postta. methanol ile 400 hp lere yaklaşır araç. eğer map methanole göre yapıldıysa 380 net vardır.
aracın mapperı korhan abi max 350hp diyor aracadaha yoruma yer bırakmamıoş gücü ile ilgili bence
o zaman 400 civarı demenin alemi yok![]()
subinin launch cok iyimiş maşallah..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)