User Tag List

Sayfa 18/25 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon
463 sonuçtan 324 ile 342 arası

Konu: Ecufast DBS Polo GTI & RSA Hybrid turbo Rur Golf

josefsalvatini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Full stock 165 -170 arası benzinine göre
    Ozaman yurt dışına göre benzin kalitesinden mı düşük çıkıyor tr de?

Yukarıdaki orneklerde yakın degerle çıkmış
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zmaan sunu diyebilirmiyiz ?

Arac stok ölçülür hangi dyno oldugu önemli degil yazılım sonrası yine ölçülür aradaki fark kazanılan deger olarak görülür ...
    Yani evde sürekli kullandığımız tartı gibi eksik te tartsa fazlada tartsa aslında bize en doğru kilo alma ve verme degerini gösterir ???
    TeamPASAOGLU

Rabbit33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stock ta Maha dyno 185 hp vermiş ilginç gerçekten biraz bonkörmüş
    VW POLO GTI 1.4 TSI (180 Hp) 2009 –›, dyno testing, performance auto

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    doktor bir beni ölçmedin beaa

Rabbit33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Safa arkadşın revo cuprası var maha dyno da İTG filtresiz 232 hp vermiş

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı josefsalvatini Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozaman yurt dışına göre benzin kalitesinden mı düşük çıkıyor tr de?

Yukarıdaki orneklerde yakın degerle çıkmış
    nem oranıda etkiler tabiki benzinde tabiki etkiler birde genelde 95 le geliyorlar
    3-5 beygir fark olur yahu
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nem oranıda etkiler tabiki benzinde tabiki etkiler birde genelde 95 le geliyorlar
    3-5 beygir fark olur yahu
    TeamPASAOGLU

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ,,

DODO olayına gelince dodoya deinki pulunu taksın dodonun üstündeki programın neredsesyse stocko olduğunubelirtebilirim dodoya satan arkadaşın istediği üzerine yaptık

son eklenen video için tebrik etmek lazım bravo ne diim geçmişsse geçmiştir arabanın sahbibi açalım derse açarız yapıcak bişiy yok
    Canını yediğim ben arabayı satalı yıl oldu, döndü dolaştı Ankara'ya tekrar geldi

Arabayı ben daha ilk aldığım gibi ecufast'e geçtim ve ben arabamı kendi isteğimle kıstırdım, uzun süre bineceğimi düşünerekten aşırı agresif yazılımlarda yaşanabilcek ateşleme vb problemler ile bile uğraşmak istemediğimden en safe şekilde ayarladık bıraktık, ben Ankara'ya geldiğimde de benim sınıfımda beni geçen bir araba olmadı, revo, evotech dahil, ki İstanbulda'ki hali ile gelseydim zaten çok daha alakasız bir durumdaydı lakin biz bu işlere doyduk ve kısarak döndüm, Ankara'dada o şekilde bindim ve sattım. Puluda bir kere taktık 1 boydan biraz fazla fark ettiğini gözlemledik.
    İstanbulda'ki halide Dbs polo gti'a yakındır kullandığımdan ve deneyimlerime dayanarak söylüyorum. Az olsun öz olsun dedik, oda Ankara'ya yetti benim zamanım için söylüyorum

Video'yu izleyende sanmasın araba bende falan diye biz rüzgar yapmayız
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca Kuk cupra İzmirdeki 2. sahibindeyken üzerinde forge dv ve egzoz yoktu, arkadaşım tekrardan 70 lik egzoz yaptırdı dump valve durumunu bilmiyorum arkadasım dv almadı yani Ankarada son denemesinde ne durumda
    ama forge olmadan pul koyunca da iş yapıyorsa bilemem.

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrıca Kuk cupra İzmirdeki 2. sahibindeyken üzerinde forge dv ve egzoz yoktu, arkadaşım tekrardan 70 lik egzoz yaptırdı dump valve durumunu bilmiyorum arkadasım dv almadı yani Ankarada son denemesinde ne durumda
    ama forge olmadan pul koyunca da iş yapıyorsa bilemem.
    Evet buda aklımdan çıkmış, sattığım arkadaşımız arabayı orjinale çevirdi yazılım kalmıştı bir tek, daha sonra tekrar parçalar alınıp takılmış edilmiş vs.

Bu Kırmızı Jcw'nin en azından Ankara'daki arkadaşlar nasıl yürüdüğünü bilirler.

Bendeyken bir videosu;
    Kuk Ibiza Cupra vs Mini Cooper s Jcw 3 - YouTube
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben hiç bir yerde kıvırmadım, kıvırmam, gayet mantıklı ve makul şeyler söylüyorum siz anlamak istediğiniz gibi yorumluyosunuz. Dyno hakkında örneği mahadan veriyorum dynodynamics e laf ediyorum gibi yazıyosunuz? Böyle şey olur mu, scirocco nun beygiri ile ilgili tek bi laf etmiyorum, o 280 değil yani onu mu iddia ediyosun diyosunuz... Bakın özgün de yazmış;

scirocco olayına gelince tekrar sölüyorum dynoda okey yolda sıkıntılar var yenigeldi pompası yaapabilicek bişiy yok bitince görücez

Bu tarz setuplarda sorun çıkmaması zaten bence anormal, sonuçta uçlar deneniyo. Ve zaten bittiğinde paylaşması en doğal hakkı, emek etmiş, uğraşmış sonucu almış olacak, bitseydi göstermez miydi yani?

@Oz , abi verdiğin bilgiler için teşekkür ederim, benide aydınlattın, bende tam olarak hesabı anlamış oldum. Bu şekilde örneğin fabrikasyon 100 hp araç sizde 90-92 civarında çıkıyo değil mi? Mesela maha dyno da bildiğim kadarıyla ambient data yani p-norm ile (sıcaklık nem ve basıncı belli bi oranda baz alıp) karşılaştırmalar yapılıyo, o yüzden zaten corrected power ve engine power dataları mevcut. Peki sizde bu nasıl ölçülüyo yani diğer ülkeler ile nasıl karşılaştırıyosunuz yine aynı mantık ta mı?

Benim arabayı ölçelim görmüş oluruz, bu şekilde dynamicste 350-360 arası birşey çıkması lazım dimi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cupra var yokmu denemek ısteyen ecufast yazılımlı
    Dr.Ecu EcuTuning

TFSİ KİNG

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu yeni okuyabildim.serdarin adanayida gectik v laflarini birkac yerde daha duydum.buraya geldiklerinde cok emrivaki olmustu.resmen kayserideki arkadasla birlik olunup gelinmisti.biimkide ecufast serdardakide ecufast diye ben agzimi acmadim.attiklari fark max 3-4 boydu hadi diyelim 5 boy.adamlar koltuklarini bile sokmusler depolarinda yakit hazir gelmisler.bi intercooler taktik yazilim guncellenmemisti araba 10.5 afr de gidiyordu kendileride biliyor.ayni marka icinde guruplasmaksa amac bu iste limit sinir yok.o arabanin kirilacaginida bilsem actirir birde oyle deneriz.ankara konusundada ayni olayi gozlemliyorum adanaya gelip illa deneyelim deneyelim bukadar yol geldik vs diye bizde geri ceviremeyecegimizi bildikleri icin deneme yapildi.biim araba full takiliydi bagajindaki ses sisteminden mangal vs piknik malzemelerine kadar vardi.gecilmenin bahanesi olmaz ama olay adanadaki denemeden baslar bide adanayida gectik dersen yanli olur serdar.

mrtsnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben hiç bir yerde kıvırmadım, kıvırmam, gayet mantıklı ve makul şeyler söylüyorum siz anlamak istediğiniz gibi yorumluyosunuz. Dyno hakkında örneği mahadan veriyorum dynodynamics e laf ediyorum gibi yazıyosunuz? Böyle şey olur mu, scirocco nun beygiri ile ilgili tek bi laf etmiyorum, o 280 değil yani onu mu iddia ediyosun diyosunuz... Bakın özgün de yazmış;

scirocco olayına gelince tekrar sölüyorum dynoda okey yolda sıkıntılar var yenigeldi pompası yaapabilicek bişiy yok bitince görücez

Bu tarz setuplarda sorun çıkmaması zaten bence anormal, sonuçta uçlar deneniyo. Ve zaten bittiğinde paylaşması en doğal hakkı, emek etmiş, uğraşmış sonucu almış olacak, bitseydi göstermez miydi yani?

@Oz , abi verdiğin bilgiler için teşekkür ederim, benide aydınlattın, bende tam olarak hesabı anlamış oldum. Bu şekilde örneğin fabrikasyon 100 hp araç sizde 90-92 civarında çıkıyo değil mi? Mesela maha dyno da bildiğim kadarıyla ambient data yani p-norm ile karşılaştırmalar yapılıyo, o yüzden zaten corrected power ve engine power dataları mevcut. Peki sizde bu nasıl ölçülüyo yani diğer ülkeler ile nasıl karşılaştırıyosunuz yine aynı mantık ta mı?

Benim arabayı ölçelim görmüş oluruz, bu şekilde dynamicste 350-360 arası birşey çıkması lazım..
    Bu sorulara ek olarak bende birşey sormak istiyorum, sanırım mahadaki corrected power - ambient temp 20 iken kaç gücünde çıkacağını belirtiyor. Dynodinamics'te böyle birşey var mı? Bilmediğimden soruyorum, yanlış anlaşılmasın.. Aşağılama küçümseme yada özellik olarak kıyaslama yapmıyorum. dd ne var ne yok bilmiyorum.
    Mesela aracım 15 temp de 210 çıktı diyelim, mahada 20ye göre correct edip 205hp diyor. yada 30 derecede 200 çıktı diyelim, 20ye correct edip 205 diyor. DD'de böyle birşey var mı? Eğer varsa güzel birşey olur. Çünkü araçların dynoya çıktığındaki hava değerleri farklılık gösterdiğinde net veriye ulaşılamayabiliyor.

Konuya yazılanlar artık tuhaf anlaşıldığı için ilk olarak sormaya korktum, umarım yanlış anlaşılmaz sorum.
    [VW GOLF 1.4TSI 160HP Highline Manuel]
    CNK62

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mrtsnr dynamicste söyle her zaman aynısını çıkabilsin die düzgün ölçüyor zaten
    yani 30 da ölçtüm ama 210 verior normalde 20 derecede bu demiyor ona göre correctionları var. ondan dolayı 30 da bu çıktı ama 20 de bu çıkar demez genelde yakın çıkar birbirine haaa hava vermesssin çok ısıtırsın bla blabla ozamanda Sheetten anlaşılır zaten o ayrı konu ama corrcted demez hiçbir zaman ozaman neyse onu söler ama zaten 50 derece ölçmek le 10 derece ölçmek değiştirir ama dyno onu sana açıklayarak anlatır ve gösterir değişmez beygir( değişmez derken soğukta 200 sıcakta 150 olmaz yani 3-5 beygir sıcar

@levent DD her hava sartını giriyorsun
    Ölçümler için bazı belirlenmiş kalıpları var
    Shoot4 -6- 8 4f 6f 8f seçebiliyorsun 4 silindir atmosferik 8 silindir afmosferik yada +F forged 4 silindir gibi doal olarak dünyada heryerde aynı çıkıyorlar aynı benzinle aynı çıkarlar yani (3-5 değişir)
    ama çok dğeişmez

shootout mode u var hiçbirtürlü moderator elleyemez ve asağıda bütün sartları yazar
    Use pre-configured dyno settings and present these settings in the chart. The dyno operator cannot access the “eXtra correction” function (referred to in the thread as CF). In the newer digital dyno software, the ctrl-X shortcut is no longer available.

BP Hava basıncı RH Nem oranı At Air(room) temp IT intake temp CF sölediğim yük oranı bunların hepsini yazıyor normalde asağıda hep

@levent

360 büyük rakam stock turboya göre sölemedi deme
    www.drecu.com

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu yeni okuyabildim.serdarin adanayida gectik v laflarini birkac yerde daha duydum.buraya geldiklerinde cok emrivaki olmustu.resmen kayserideki arkadasla birlik olunup gelinmisti.biimkide ecufast serdardakide ecufast diye ben agzimi acmadim.attiklari fark max 3-4 boydu hadi diyelim 5 boy.adamlar koltuklarini bile sokmusler depolarinda yakit hazir gelmisler.bi intercooler taktik yazilim guncellenmemisti araba 10.5 afr de gidiyordu kendileride biliyor.ayni marka icinde guruplasmaksa amac bu iste limit sinir yok.o arabanin kirilacaginida bilsem actirir birde oyle deneriz.ankara konusundada ayni olayi gozlemliyorum adanaya gelip illa deneyelim deneyelim bukadar yol geldik vs diye bizde geri ceviremeyecegimizi bildikleri icin deneme yapildi.biim araba full takiliydi bagajindaki ses sisteminden mangal vs piknik malzemelerine kadar vardi.gecilmenin bahanesi olmaz ama olay adanadaki denemeden baslar bide adanayida gectik dersen yanli olur serdar.

Kankacığım yazdıklarını okuyunca ne diyeceğimi şaşırdım biz Mersin'e gezmeye geliyorduk hüsnü abi ile mutlaka deneriz düşüncesi ile sanada haber gönderdim burdaki seninle muhabbeti olan kişilerle sende denerim demişsiniz ama öyle ısrar filan hiç olmadı bu kelimelerde yakışıksız aracın uzun yola gittiğimiz için sadece arka sırtlık yoktu geri herşey vardı kaysedeki arkadaşım aracı komple söküktü..Ankara konusunda baskın yapmış gibi yazmışsın ben önce maşşallah yazmanı beklerdim biz Ankara'daki Hakan ile 1 ay öncesinden Bursa'da toplanma planımız vardı olmadı 3 gün öncesinden haberleştik gittik..bizim kimseyi ezdiğimiz şunun arabasını böyle geçtik yazmadım sağa sola video koymadım saol geldik çok misafirperver davrandın yedik içtik döndük...beni biliyordun ara sıra seni arar tecrübelerinden yararlanırız öyle bir yazmışsınki geçemez tarzında ne varsa acarım tarzında ... Kankacığım sen geç ayıpsın sen ne diyorsan ben lafının üzerine laf demem ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıcaklıkla ilgili yaşadığım bi örnek vereyim :
    dışarısı 35 derece olunca air intake temp. 50-55 olabiliyor (fan olsa bile) sonuç 180 civarı çıkarken sıcaklık 20 derecelerde olduğunda ait 35-40 olduğunda sonuç 210 oluyor.
    Dyno arabanın ait'sini bilmediği için sadece room temp.' e göre bi correction yapıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıcaklıkla ilgili yaşadığım bi örnek vereyim :
    dışarısı 35 derece olunca air intake temp. 50-55 olabiliyor (fan olsa bile) sonuç 180 civarı çıkarken sıcaklık 20 derecelerde olduğunda ait 35-40 olduğunda sonuç 210 oluyor.
    Dyno arabanın ait'sini bilmediği için sadece room temp.' e göre bi correction yapıyor.
    bizde air temp girişi var neden olmasın ? intake temp neden yazıyor sanıyorsun hakanım air temp ile intake temp ayrı seyler intake temp i biliyor bizim hayven kocaman probe koymuşlar ayıp kullan lan bunu demişler
    www.drecu.com

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kankacığım yazdıklarını okuyunca ne diyeceğimi şaşırdım biz Mersin'e gezmeye geliyorduk hüsnü abi ile mutlaka deneriz düşüncesi ile sanada haber gönderdim burdaki seninle muhabbeti olan kişilerle sende denerim demişsiniz ama öyle ısrar filan hiç olmadı bu kelimelerde yakışıksız aracın uzun yola gittiğimiz için sadece arka sırtlık yoktu geri herşey vardı kaysedeki arkadaşım aracı komple söküktü..Ankara konusunda baskın yapmış gibi yazmışsın ben önce maşşallah yazmanı beklerdim biz Ankara'daki Hakan ile 1 ay öncesinden Bursa'da toplanma planımız vardı olmadı 3 gün öncesinden haberleştik gittik..bizim kimseyi ezdiğimiz şunun arabasını böyle geçtik yazmadım sağa sola video koymadım saol geldik çok misafirperver davrandın yedik içtik döndük...beni biliyordun ara sıra seni arar tecrübelerinden yararlanırız öyle bir yazmışsınki geçemez tarzında ne varsa acarım tarzında ... Kankacığım sen geç ayıpsın sen ne diyorsan ben lafının üzerine laf demem ...
    Benim anlatmak istedigim zaten siz buraya geldiniz oylesine denedik ama bunu tum polo camiasi ogrenmis.daha otobandan cikmadan videolar atildi vs.herzaman konusur fikir alisverisi yapariz kanka o sorun deil ama bizde ilk kez at kosturmuyoruz.insanin kulagina boyle seyler gelince hos olmuyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)