USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
öyle hissetmiş demek ki yanlışını düzeltmiştir levent sonra ama bu forumda efendiliğini ve delikanlılığını koruyan az adamdan biridir yaşça küçük olmasına rağmen.ben mamiylede konuştum belki yarım saat civarında telefonda.aslında her konuşulan şey ortak ta işte bu forumdan bişey anlaşılmıyo
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Hakan görende TSI motorda çığır açtın falan sanacak. TSI motorun ne ayrıcalığı var kardeşim bunun temeli zaten otto. Yani seni görende TSI motoru moleküllerine ayrıştırdın kötü molekülleri attın iyilerinden yeni motor icat ettin sanacak. Sen kendin diosun o akşam sıkıntım sorunum yoktu ilk deneme dışında ee adam geçti mi geçti. Kendin diosun o akşam en iyi 16.4 yaptım diye. Eee demek ki arabanda sorun yok.
O videodaki arabada parça yoksa sorun vardır. Geçilmiştir. Eee benimde dönemlerim oldu dumpvalve hortumu çıkık şekilde deneyip geçildiğim oldu mekanik spor olacak. Ama polo demek ki sorunsuz olduğu zaman senden hızlı. Buna yapacak bişey yok. TSI motor hakkında da fazla bişey bilmeye gerek yok. Benim bilgim senin geçmene geçilmene yardım etmeyecek. Ama merak ediosan otto motorlar hakkında senden fazla bilgim vardır. TSI da bir ottodur. Kaç binde ne kadar avans açılması gerektiğini tunerlar bilsin benim bilmeme gerek yok.
IN BOOST WE TRUST
DynoDynamics dünyaca kabul edilmiş 4 dynodan 1 idir maha değilmi evet ama bak ,
1- mustang
2- dynodynamics
3- dynojet
4- dynapack
leventcim ben izah edeyim en basit ve kolayı ingilizcende var dynamics ve mustang için ne diyorlar bir bak incele istersen heart breaker diye geçer insanlar çıkmaya korkar
egerkibeklersen ha beklemem diyorsan haldexini söküp gelebilirsin ölçelim ama gerçekten üzülüceksin düşüncelerin kötü yöne olmaz evet hasss noluyor diceksin
s2000 dynodynamics yazarmısıngoogle amcaya sonrada s2000 maha yaz
görsellere bas ratingini anlarsın hepsinle kendini kıyaslamaya birsey bulabilirsin
ismini yazıp kalp kırmak istemediğim insanları isim olarak geçirmicem 266 veren 235 veriyorsa sorgularım ama kendim sorogularım bunu yayınlamam kalp kırmam amakusuruma bakmayın 208 ler 210 bizde 185 180 çıkıyor napoabilrim lanet olsun dynodynamicsemi dicemben amerika almanya ile avustralya gibi yerlerle kıyaslıyabiliyyorum sen kıyaslayabiliyormusun? serdar 229 çıkıyor onungibi bişiy 230 desen kabası 255 hmm ozaman süpermi dicem banane 255 ten yurtdışında amcalar dynamicste ölçüyor maha oranı az kötü dyno diemem ama dynamics e göre fazla ölçüyor evet dynojette %8 10 arası fazla ölçüyor ama büyük firma onunlada kıyaslabiliyorsun anlatabildimmi ?
scirocco olayına gelince tekrar sölüyorum dynoda okey yolda sıkıntılar var yenigeldi pompası yaapabilicek bişiy yok bitince görücez
levet bu cümle sana değil
bakın teknik konuşmuyorsun diyorsunuz konuşunca Cvp alamiyorum sadece *** atmak için yazıyorsunuz gibi oluyor yazmayın yada cvp verin teşekkür etseniz yeterli amabunu bile yapmıyorsunuz sona diyorsunuzki özgün çok taşak geçiyor geçerim abi kimse kusuruma bakmasın
http://www.techturkey.com/forum/6981148-post266.html
DODO olayına gelince dodoya deinki pulunu taksındodonun üstündeki programın neredsesyse stocko olduğunubelirtebilirim dodoya satan arkadaşın istediği üzerine yaptık
son eklenen video için tebrik etmek lazım bravo ne diim geçmişsse geçmiştir arabanın sahbibi açalım derse açarızyapıcak bişiy yok
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
sölemek istediğim şuki ben kıyaslayabilicek aynı seyi gördüğüdmde süper mutlu oluyorum çünkü kendimi test ediyorum demekistediğim bu az ölçmüş insanların korkusu yapabiliceğim bişi yok
www.drecu.com
vRSy's Mk2 Fabia vRS project and build - Fabia Project Journals - BRISKODA.net - The Skoda Forum and Community
Burada buldum şimdi dd degeri stok 175 yazılım ile 210
TeamPASAOGLU
Bu Arac daha sonra loba tarafından yapıldı 259 civarı bindi baya sonra stok a çevirdi hatta bir ara dyno da 280+ tek vites ölçüldu elemanın hedefi 300 dü ama dsg engel oluyor du....
TeamPASAOGLU
www.drecu.com
UK-POLOS.NET • View topic - 6R Polo GTI hybrid WMI project
Burada da iddialı bir polo gti var oda guzel degerler yakaladı
Stok gücü aynı çıkmış
TeamPASAOGLU
www.drecu.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)