Videolar hala bende ama hic yuklemedim, bilip bilmeden sikinti olur diye zaten kendi aramizda dostca denendi sikinti da olmazdi ama gwne de yuklemedim. Harbiden kaburga da guzeldi be![]()
Afiyet bal seker olsun,acele geldiniz istedigim gibi agarliyamadim.bidahaki sefer onceden haberleselim daha guzel organizasyon olur.
tenezzül etmekle alakası yok.cvp vermememin sebebi ben yazdıkça sen yazacaksın uzayıp gidecek diye idi. bak şimdi bu postu yazıyorum sen de cvp yazacaksın. biri durana kadar bu devam edip gidecek. ben durdum ama illaki yazmam konusunda zorluyosun.
bana yaptıgın açıklamalar için teşekkür bekliyosan ok teşekkur ederim. ama zaten genel olarak aynı yonde fikre sahibiz ki. ben de onun için cvp yazmadım.
benim iddiam çok basit. ben o aracın 280 ps olduguna ina-nı-yo-rum. bunda sıkıntı yok. ben konuyu ilk okudugumda aracı direk manueldir kesin diye düşünmüştüm ama ondan sonra sen kendin dsg oldugunu açıklamışsın ki ondan sonra benim gözümde o aracın 280 ps ile yola çıkma ihtimalini sıfıra yakın oldu.(dsg yi upgrade etmedikten sonra). açık soyleyeyim tebrikleri okudukça şaşırmadım değil. araç dynoda 280 ps verince bi anda en hızlı tsi oldu. gerçi sonlara doğru bazı sıkıntılar oldugunu soylemişsin ama her neyse..sen pompa bekliyorsun ok ama pompa gelsede ve dsg de şu an için bi sıkıntı olmadıgını düşünsende roll esnasında ansızın ortada kalma ihtimaliniz olacak. bu ihtimali ortadan kaldırmak için de ya aracı makul bi güce çekeceksiniz ya da dsg upgrade yapacaksınız.
ha bu konuya neden girdiydim dersen hakanın 280 ps araçla denemek istiyorum derken kastettiği şeyin tam olarak bu olması idi. ha bakıyorum genci yaşlısı hakana laf sokmak için yarışa girmiş.
semih,
inan senle tartışmak istemiyorum artık. tamam benim cumlelerim seni çileden çıkarıyor ama kardeşim sen de bana yazıyosun belki ben de çıkıyorum çileden, bunu da bi düşün.
sen kendin bana go pro çekim yapıcam sana izleticem kapak yapıcam demiyor muydun.? ben yanlış mı hatırlıyorum.? geçseydin neler yazılacaktı bu forumda?
yaw burda yazmıyım diorum, başka yerde yazıyorum oraya geliorsun burda yazmayın tech e gelin diyosun. bak ilhan abi seni geçti seni rahatsız ettim mi? bişi soyledim mi?
ayrıca senden video vs istemiyorum ki? konu da açmanı beklemiyorum. bunları neden düşündüm anlamış değilim doğrusu..
alper aslında dikkat ettiysen burda rsa vs tartışılmıyor. kimsenin teknik olarak yazılımları ele aldıgı karşılaştırdıgı vs yok. konu o onu dedi bu bunu dedi, o oyle oldu bu boyle oldudan başka bişi değil. tartışılan olaylar ve insanlar sadece. ha hakana gelince adamı tanımasam sıkıntı yok da adamı biliyorum zararsız bi adam. 7den 70 e herkes laf soyleyince ister istemez giresim gelior lafa. sen bile bi sıkıntın olmamasına rağmen bir sürü laf soktun adama..
abi hakanın aracı 97 oktanla 240 ps civarı. bunu en baştan beri soyluyor zaten. ayrıca yaptıgı denemeleri dikkatli izleyen biri bunu anlayabilir .
ama bu demek değilki o araç dynoda 240 da kalır. uzerindeki turbo ve pompa zaten limitin çok altında çalışıyor. hakan da dynoda tek viteste 240 dan çok daha fazla güç alabilir. buna emin olabilirsin.
100-200 u 16.4 diyor ama inan bana bu değerlerin çok altında değerler de aldı.(yapılan farklı ayarlarla). ama bunlarda aracın vites geçişlerinde stabilite olmayabiliyor. yani ansızın sürpriz yapabiliyor dsg. bundan dolayı aracı limitin altında bir ayarla kullanıyor.
öte yandan araçda yakıt kullandı ama kusura bakmasın ama bu onun mallıgı. tuneri çeşmede plajda yatıyor ama o 97 oktanlık yazılımla iken araca yakıt attı ve bastı. aracın yuksek süratte 200 den sonra bu kadar geri düşmesi yakıtttan kaynaklı egt yüksekliği olabilir diye düşünüyorum. tabi bu benim şahsi fikrim. tartışılabilir...
gereksiz yazıları kaldırdım konuyu değiştirmeyin... sus bizi bağlamaz sus geçilmiş
dbs geçmiş .... konuyu değiştirmeyin aras beye cvp vericem aksamgereksizleri sildim ...
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
peki hakanın araba RSA yazılımlı olmasaydı bu konuda yazacak mıydın? Hayır. Benim tilt olduğum nokta geçildiği halde arabasında arıza cart curt olmadığı halde kendisini Zagor ilan etmesi. 24 saniyeden 16 saniye ye indirdim polo bilmem kaçtan kaça indi benim arabam şu kadar saniye daha fazla indi ben daha başarılıyım. Yaptığı ne var arabaya hybrid turbo dışında. Sanki taktığı parçaları kendisi bu araba için üretti imal etti. Çıkıp bana ve millete ahkam kesio TSI hakkında ne kadar bilgin var diye. Ulan benim arabamdaki bütün parçalar custom kendi planım ben böyle laf etmiyorum. Dsseki emme manfoldu şöyle yapıodu onu custom olarak yeniden döktük. Egzost manifoldundan dolayı egt çok yükseliyordu headers a döndük ateşlemede şöyle problemler yaşadık milletin kullandığı x bobin yerine biz y bobin kullandık daha başarılı olduk. SC nin kasnaği şu kadar devir dönüyordu gittik kendimiz daha küçük kasnak imal edip taktık. Tamam diicem. Adam olayı bitirmiş OK e dönüo tebrik ederim diicem.
Oraya fastest TSI in Turkey yazması ayrı komedi.
IN BOOST WE TRUST
3 vıdeo da farklı 1.vıdeo ıle dıger vıdeolar arasında daglar fark var. Arkadas 1 vıdeoda arıza var demıs. Nıe koydunuz ? Tek vıdeo ızleyıp dıger vıdeoları ızlemeyen bırı yorum yapsa yuh araya dırek sokmus derler. Arada kı fark atla deve degıl. Ikı arac sahıbıne de tebrıkler. Guzel denemeler olmus. Ikısıne de masallah. Gecene tebrıkler.
Ahmet
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Konu ne uzamış yavHerkesi başarısından ötürü tebrik ederim. Bence daha fazla uzatmanın kalpleri kırmanın bir anlamı yok. Rsa grubunuda ecufast grubunu da başarılarından ötürü tebrik ederim. 1.4 TSI'da yeni buluşlar çıkıncaya kadar limitler ve ortaya çıkabilecek güçler belli oldu.
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
2. videoda sanirim 5 e erken atilmis. bilerek mi erken atildi.
bide erken attigi halde hic kesilmemis araba yurumeye devam etmis.
alper neden bu konuda gereksiz yere hırçınsın anlamış değilim. bak gereksiz yere insanları iğneleyici konuşuyosun, sinirlerine oynuyosun sonra da en ufak bi karşı sozde iyice coşuyorsun.
sürekli bi aşağılama modundasın. bu şekilde ne elde edeceksin merak ediyorum.
adam açıkça tebrik ediyor, oraya fastest yazsa ne olur yazmasa ne olur.
sürekli olarak boşa çalışmışsın muhabbeti yapılınca adamda açıklama yapıyor buna bile tahammül yok. nedir abi bu. nedir bu nefret anlamıyorum. ?
özellikle gıcık etmek için yazıyor bi halin var. hayır tanımasam ben de ssenin sinirlerini bozacak şekilde yazacam ama arada bırakıyorsun beni. adam tek kelime cvp yazmıyor ama dönüp dönüp lafı bi şekilde ona getirip aklına ne geliyorsa soyluyosun.
özgür boşver abi. Buradan olaylara yanlı baktığın için o adam sana şeker ben karabiber gibi geliyorum. Benim yapımı karakterimi az çok biliosun. Emeğine bişey demiyorum hızlandırmış arabasını ama TSI o yaratmamış. Ben ahkam kesilmesine gıcık oluyorum. Daha önce yüzyüze de görüştük telefonlada çok konuştuk beni tanımış olman lazım.
IN BOOST WE TRUST
şimdi geçen açıkladığım gibi tekrar yazıyorum siz bana dyno king demeye çalışıyorsunuz bunda anladım.
aynı fikire sahip olduğunu söylüyorsunuz bende oysaki size diyorrumki benim arabam vites atildiği anca 200 beygir bir araba gibi doğal olarak suanda araba vites atışlarında sıkıntı yok sadece sizinkilerden yavas arabayı kısmadımda sadece dsg ile sıkıntım oldu 7300 cevirdim basıncıda 7000den sonra dilbine vurdurdum doğal olarak MAvi cizgiyide mizahen çizdim zaten ozaman vites atışlarında sıkıntı olmuyor ama yavas ama hertürlü yolda yürüyor sıkıntı yok
Dsg update etmek nedemek siz yaptınızmı hiç nasıl upğdate ediyorsunuz biraz bana kulaktan dolma bilgi geldi size çözümü sunuyorum söylüyorum açıklıyorum yalancı muamelesi görüyor gibi oluyorum ozaman benmi yanlış anlıyorum siz bana teknik olarak bir açıklama yapmaz iseniz ben bu fikrinize inanmayacağım lütfen teknik yazdığım cvp a bence olamaz demeyin sizce bence olamazları insanlar yapmasaydı ne TSi motor olurdu nede ford tanustan baska arabaya binerdik değilmi ? haksız ise tek kelimem lütfen söyleyinkötü manada yazmıyorum gercekten sizden düzgün bir cvp geldiği için yazdım bunu açıkladım size neden böyle olacvağını önceki msajımda nasıl yaptığımı nasıl çözdüğümü hala bana yalancı diyorsanız inanmıyorsanız beni enterese etmez malesef çünkü ben elimden geleni anlattım size
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)