User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
92 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 01 nm 770 golf r

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    video iyi degil ama adam cıkartmıs malı ortaya koymus benim mal bu kadar demiş,daha hızlısı çıkar denenir kiminki daha hızlı hepimiz görürüz.bikerede birbirimize destek olalım arkadaş

yani bikaç üst postta diger golf sahipleri bizde bikaç extra var demiş,bu parçalar neler faydası neler sende bundan tak melih yada melihte extra parça vardır şu şöyle bu böyle diye paslaşmak lazım desinlerki dünyadaki en hızlı 3 golf trde...
    bu fıkadaki mevzu gibi dimi efe

Temel ölmüş. Hesap kitap derken cehennemlik olmuş. Bir tane zebani Temel'i cezasını çekeceği çukura doğru götürüyormuş. Her milletin ayrı bir çukuru varmış ve her çukurun başında da bir zebani duruyormuş ve çıkmaya çalışan olursa mızrağıyla iterek geri düşürüyormuş. Sadece Türkler'in başında zebani yokmuş. Temel merak edip:

- Neden Türkler'in başında zebani bulunmuyor? diye sormuş. Zebani de gerek yok. Zaten onlardan biri çıkmaya çalışırsa diğerleri de onu çekip geri düşürüyorlar, demiş.

araban cok başarılı abi maşallah
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Cupra03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

cagdash10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sesi ve rengi 10 numara masallah adanamızın aracına
    01 SL 949 - MAZDA RX-7

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah.bende 2.5 bar bassam 7 saniye yaparmıyım ki
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cupra03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    edit o golf te 3.6 falan yazıyo bazı yerlerde 2.0 diğil galiba

http://www.youtube.com/watch?v=GblRdt4CWA0

Streamroller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba
    videonun giriş ve sonuç kısmında hangi programı kullandınız ?

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nm ile yazdığınız güzel düşünceler için çok teşekkürler
    biz türk milleti çok hırslıyız neden böyle bilmiyorum
    yabancı formlarda bukadar birşeyin üstüne giden hırs yapan inat eden ben daha görmedim.
    emek eden herkesin aracı işşallah yürür
    saygılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cupra03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu golf R hgp nin 3.2 litre motorlu aracı 2.0 litre değil

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dunyada bu denli yapili olan 10 civari golf r var. bunlardan ikisi avustralyada , 2 aracta da gtx3071 var. APR in motor dahil yapmis oldugu 5-6 civari Gtx2867 li var ki biri avustralyada. Romanyadaki adam var arabasini yeni yapti ektra enjektor olmadan 600 kusur beygir aldik diyo, hic bir sekilde mumkun degil, sadece reklam ve dyno show onlarinkisi. Bu araclarin disinda iki tane de turkiyede var melih ve yigitlerinki.. Belki en en hizli iyi va degildir ama bu iki arac kadar videosu olan golf r yok dunyada baska stage 3 ve 4 halleri ile. Ayrica bu araclar yeni de yapilmadi uzun zamandir boyleler bu sekilde kullaniliyolar, o yuzden ikinizi de tebrik ederim..

Melihin araba revoya gore yazin 4 derecede avansta -2,5 egimde 7,9 yapiyo, defalarca olctum , 17 jant bagaj yok ve recaro pole position lar ile arka koltuklar yerinde olucak sekilde. Yanliz bu olcumlerde dsg cok yavas vites atiyodu. Onun duzelmis hali ile 7,5 yapicagini dusunuyorum. 465 degil 500 olsa da 7 den cok yapmaz. Sizin 7,4 un dbn i var mi ve ya egim kacti yigit? Bu aracin 500 ye ulasmasi icin mutlak yakit konmasi gerekiyo bana gore. Defalarca dyno run yaptik ordan biliyorum... Yakitsiz avans yemiyo arac.

Bu arada arac 2 litre tsi degil , TFSI sunuda karistirmayalim artik nolur

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -Videoyu ben yaptım arkadaşlar,Sony Vegasta ilk video yapımım idi.
    -Girişi ve bitirişi Sony Vegasta kullanarak yaptım zaten en çok uğraştıranda o oldu.
    -Gelelim gelişmeye Melih abinin videoları var youtubede ama böyle fazla atraksiyonlu olanlar yok.
    -Mesela bir tane 301 dediği video var ama 360p...
    -Birde videolarda benim yaptığım hatalarda var,mesela GTX3076 TURBO KİT yazıyor başta,ingilizcede büyük "İ" harfi olmaz biliyorsunuz...
    -Yada son bitirişte revo yazarken "R harfleri büyük kaçmış...vs hatalar dolu...
    -Melih abi bana demediki Mert bana bir video yap,şöyle şöyle olsun...vs falan diye.Benim aklımda video programını öğrenmek vardı.Onuda Melih abiye yapayım dedim.Başlangıcı yaptım,bitirişide yaptım ama ortalar? Onuda bende olan ama öylesine bir buluşmada çektiğim videolardan ekledim.
    -Yani en kötü tripodu bile kullanmaktan aciz değiliz ama o gün anı olarak kalsın diye çekmiştim videoları,böyle yapalım diye değil.
    -Elimdeki videolar bunlar idi,bunları kullanarakta en iyi böyle oldu...
    http://www.youtube.com/watch?v=onsGaCNj06w
    http://www.youtube.com/watch?v=6z-lsO2zpao
    http://www.youtube.com/watch?v=O4Hu5cgn-o4
    http://www.youtube.com/watch?v=TAbpqcdhcOw

Yani dediğim gibi buna ilk video denemesi diyebiliriz.Sorun değil ya çok yakında çekeriz adam akıllı bir video ara kısımlar için
    Dünyanın en Hızlı Golf R'nın 100-200,gerekirse daha kaliteli top speed'i...vs herşey çekilir kısa zamanda.Bunda trailer diyebiliriz

Edit:Hızlı,yavaş,en iyisi,en iyisi değil,stage3-stage4 o kısımlara ben girmiyorum,ben eldekilerle en iyisini yapmaya çalıştım sadece o kadar...Elimdei videolarda bunlardır...
    http://www.youtube.com/user/erdoganmehmetmert/videos

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Levet Y.

zaten enjektör yetersız kalmıyormu bu araçlarda. yakıt yaptığın zaman enjektör hıc yetıstıremıyecek yanlısmı bılıyorum ben?

Sarper55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -Videoyu ben yaptım arkadaşlar,Sony Vegasta ilk video yapımım idi.
    -Girişi ve bitirişi Sony Vegasta kullanarak yaptım zaten en çok uğraştıranda o oldu.
    -Gelelim gelişmeye Melih abinin videoları var youtubede ama böyle fazla atraksiyonlu olanlar yok.
    -Mesela bir tane 301 dediği video var ama 360p...
    -Birde videolarda benim yaptığım hatalarda var,mesela GTX3076 TURBO KİT yazıyor başta,ingilizcede büyük "İ" harfi olmaz biliyorsunuz...
    -Yada son bitirişte revo yazarken "R harfleri büyük kaçmış...vs hatalar dolu...
    -Melih abi bana demediki Mert bana bir video yap,şöyle şöyle olsun...vs falan diye.Benim aklımda video programını öğrenmek vardı.Onuda Melih abiye yapayım dedim.Başlangıcı yaptım,bitirişide yaptım ama ortalar? Onuda bende olan ama öylesine bir buluşmada çektiğim videolardan ekledim.
    -Yani en kötü tripodu bile kullanmaktan aciz değiliz ama o gün anı olarak kalsın diye çekmiştim videoları,böyle yapalım diye değil.
    -Elimdeki videolar bunlar idi,bunları kullanarakta en iyi böyle oldu...
    Golf R Revo Stage4 vs Golf 1.4tsi 160 Stock Drag - YouTube
    NM Golf R vs White GolfR - YouTube
    Golf R Slow Ride - YouTube
    NM Golf R On Street - YouTube

Yani dediğim gibi buna ilk video denemesi diyebiliriz.Sorun değil ya çok yakında çekeriz adam akıllı bir video ara kısımlar için
    Dünyanın en Hızlı Golf R'nın 100-200,gerekirse daha kaliteli top speed'i...vs herşey çekilir kısa zamanda.Bunda trailer diyebiliriz

Edit:Hızlı,yavaş,en iyisi,en iyisi değil,stage3-stage4 o kısımlara ben girmiyorum,ben eldekilerle en iyisini yapmaya çalıştım sadece o kadar...Elimdei videolarda bunlardır...
    Mehmet Mert Erdogan - YouTube
    Golf forumunun gururu Mehmet Mert Erdoğan

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @iynn-rs evet bu enjektorler 1,82 bar olmasi lazim bu seviyede yuzde yuz calisiyo, o yuzden daha fazla basinc basamiyosun. Yakit olsa avans 4 den 6 lara cekilir o zamanda 490 a yakin bi guce ulasir. Suan 1,7 civarlari basiyo zaten. Ama bence bu setupta en mantikli turbo gtx3071 , 76 da 5 ile 8 bin arasindaki devir bandini kullaniyosun, 71 de ise 4 binlerden 7750 civarina kadar.. Hem daha uzun bi band hemde turbo lag az.. Ama 76 ustlerde daha verimli tabi yinede bence ideal turbo gunumuz kosullarinda gtx3071r

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten denediğimizde neyin iyi neyin kötü olduğu çıkacak
    belki turboyu değiştirebilirim ileride
    zaten allah izin verirse bu araç oğlum gibi.allah sattırmasın

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Streamroller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba
    videonun giriş ve sonuç kısmında hangi programı kullandınız ?
    Merhaba , Sony Vegas kullandım...

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Temel ölmüş. Hesap kitap derken cehennemlik olmuş. Bir tane zebani Temel'i cezasını çekeceği çukura doğru götürüyormuş. Her milletin ayrı bir çukuru varmış ve her çukurun başında da bir zebani duruyormuş ve çıkmaya çalışan olursa mızrağıyla iterek geri düşürüyormuş. Sadece Türkler'in başında zebani yokmuş. Temel merak edip:

- Neden Türkler'in başında zebani bulunmuyor? diye sormuş. Zebani de gerek yok. Zaten onlardan biri çıkmaya çalışırsa diğerleri de onu çekip geri düşürüyorlar, demiş.

Hay yaşa sen serkan türkiyenin durumu aynen böyle ama rekabet olmazsada ilerlemede olmaz tek düze olur herşey oda zevkli olmaz galiba )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

aynen ya nedeyim
    bizler çok bencil insanlarız
    hep benim param olsun
    hep ben herşeyin en iyisini yiğeyim
    en iyi tatili ben yapayım
    en iyi araba benim olsun
    ama biri bunları yapınca kıskanırız çekemeyiz
    engel olmaya çalışırız.gözümüzle yeriz adama resmen
    taktir etmeyiz saygı duymayız
    yardımcı olmayız ve daha neler neler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediğiniz gibi enjektörlerin limitine yaklaştık,ne kadar daha basınç açabilicez ne kadar daha güç çıkıcak onu ayar bitince görücez.gerekirse yakıtta koyar bakarız duruma.benim 7.4 ölçtüğüm yer kavacığa doğru giderken uzun bi iniş var orası -2.8 eğim civarı olması lazım,1.8 basınçla 19jant ve sadece arka koltuklar sökük şekilde çıktı,onun dışında istikrarlı şekilde zaten 7.5-7.6 sürekli çıkıyodu hatta defalarca ölçtüm.Şuan stage 4 ayarıda bitsin yine çıkıp ölçücem bakalım ilerleme ne kadar olucak ama yine söylüyorum 7sn altı banko çıkıcak.çıkmaması için bir engel yok.yurtdışında yapılan diğer araçlarda belki daha hızlı ama onlarında hiç ölçtüğü süre yada videosu yok.gtx3071 bencede en mantıklı turbo eğer sadece topspeed koşturulmicaksa.deneyip görücez en güzeli,eğer ekstra enjektör işi yapılmicaksa gtx3071den daha büyüğünede gerek yok zaten.daha iyi bi sonuç çıkarsa küçültmen iyi olacaktır.
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılar falan neden İngilizce anlamadım ama illa İngilizce yazacaksanız videoyu hazırlayan arkadaşa söyleyin de büyük İ harfi yok İngilizce'de. Onun yerine I kullanmanız lazım.

Araba çok güzel ama video cidden çok kötü. Yine de maşallah. Kazasız belasız.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)