User Tag List

Sayfa 9/16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
296 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: KG 306 & VB Vtec

Bi1ReD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaLuK-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen,bizde izmirde oturmamıza ragmen 106 larımızı suat abiye goturuyoruz,aramız cok iyidir parmaklarını da biliyoruz,bak sende aynı seyi soyledin suat abinin parmagı var o zaman gecer diyosun,demek ki stock değil stock olsaydı o parmak olmasaydı böyle bişey olamazdı falan filan aynı noktadayız suan cumletten
    Yazmicam diyorum adami yalanci gosteriosun. Sana gore stock anlami nedir veya birinin parmagi deyince stockluktan cikiyoremu yada degen kisiye goremi stock veya degil diyosun?
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada YJ nin sisleride yere bakıyor kardeşim kimseyi rahatsız etme şansı yok emeklemedıklerı surece

edit:bizim sislerimiz sadece surungen hayvanları rahatsız eden cinsten
    CRM
    ECUFAST

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah VB'ye.
    In vtec we trust.
    "Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
    "Dude I almost had you." RIP Paul Walker.

Mapped by Dr. Ecu
    Rebuilt by Hizli Rektifiye
    Powered by Sistem Honda

aLLen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Time-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah VB'ye.
    eyvallah kardeşim
    34VB2882 Hb Stock VTEC
    Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler kasmaya hiç gerek yok ben çoookk denedim saglıklı feh li vteclerle,eksoz filtre saglıklı bir 106 fehli saglıklı vteci gecemez.ama 106da conta varsa cok zevkli oluyor.kafa burun gidiyorlar.ama vtec saglıklı değilse 106 vtece don lastiği yapar.kimse kendini kandırmasın yada saglıklı vteci nasıl gittiğini bilmiyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen,bizde izmirde oturmamıza ragmen 106 larımızı suat abiye goturuyoruz,aramız cok iyidir parmaklarını da biliyoruz,bak sende aynı seyi soyledin suat abinin parmagı var o zaman gecer diyosun,demek ki stock değil stock olsaydı o parmak olmasaydı böyle bişey olamazdı falan filan aynı noktadayız suan cumletten
    dostum bnm arabanda zaten kısa yazılım var... bn yok demıorum ama stocktan kastın ne onu soyle bana.... sadece timingle bile arabanın gidişinin nasıl değiştini biliorsundur umarım...

HaLuK-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saygıdeğer arkadaslarım ben vtec sahibi de oldum hala da vtecimiz var,ve gecen hafta akhisarda izlediyseniz yarısan 99 lacivert 90 binde kapak acılmamıs ilk sahibinden aldıgımız super 106 mızda var iki arabayı da cok insandan iyi biliyorumdur,106 da filtre egsoz duz boru varsa vtectede aynı seyler varsa ikisi de saglıklıysa dunya yansa videodaki gibi sonuc cıkmaz diyorum,bi tek biz bilmiyoruz bu arabaları siz hiç mi görmediniz?yukarda yazan alperde gercekci ve uzun yıllardır koşturan fanatik 106 cı bi arkadasımz gerekenleri yazmıs daha ne dicez..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bi1ReD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazmicam diyorum adami yalanci gosteriosun. Sana gore stock anlami nedir veya birinin parmagi deyince stockluktan cikiyoremu yada degen kisiye goremi stock veya degil diyosun?
    kardesim ne yalancı göstercem,suat abiye yag su değiştirmeye mi gittin sadece? varsa eskisehirde stock yani sadece filtresi ve egsozu olan 106 nız bizde de vtec var egsoz filtre headers deneyelim de bize de bi 30 boy atın ögrenelim o zaman,arabaya conta koycan timing yapcan polish ıvır zıvır sonra tabi gecersin kotu bişey demiyoruz,senin araban da sadece filtre egsozsa seninle de deneyelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saygıdeğer arkadaslarım ben vtec sahibi de oldum hala da vtecimiz var,ve gecen hafta akhisarda izlediyseniz yarısan 99 lacivert 90 binde kapak acılmamıs ilk sahibinden aldıgımız super 106 mızda var iki arabayı da cok insandan iyi biliyorumdur,106 da filtre egsoz duz boru varsa vtectede aynı seyler varsa ikisi de saglıklıysa dunya yansa videodaki gibi sonuc cıkmaz diyorum,bi tek biz bilmiyoruz bu arabaları siz hiç mi görmediniz?yukarda yazan alperde gercekci ve uzun yıllardır koşturan fanatik 106 cı bi arkadasımz gerekenleri yazmıs daha ne dicez..
    dostum pılotaj dıorum adam yurutemıyordur şimdi o yurutemıyor dıye suclu bizmiyiz.?????

kardesim ne yalancı göstercem,suat abiye yag su değiştirmeye mi gittin sadece? varsa eskisehirde stock yani sadece filtresi ve egsozu olan 106 nız bizde de vtec var egsoz filtre headers deneyelim de bize de bi 30 boy atın ögrenelim o zaman,arabaya conta koycan timing yapcan polish ıvır zıvır sonra tabi gecersin kotu bişey demiyoruz,senin araban da sadece filtre egsozsa seninle de deneyelim
    sen arabanı bakıma götururken merdivan altı garajlaramı goturuyorsun yoksa işin ehli garajlaramı ???????????

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ggtoker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen arabanı bakıma götururken merdivan altı garajlaramı goturuyorsun yoksa işin ehli garajlaramı ???????????
    ne alakası var simdi benim dediğim seylerle bu yazdıgının anlamadım???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne diceni sana kimse söylemez kardesim zaten.
    Sen diyceklerine dikkat et yeter.
    İsine geldimi stock isine gelmedimi stock degil denmez.
    Stock araba civatasina kadar stockdur.
    Filtreni bile söksen o araba stockluktan cikar.
    Burda herkezin specleri belli ararsan bulursun.
    Yok demekki stock degil demekki söyle böle dersen insanlari yalanci konuma düşürüsn.
    Conta 106 ne kadar hizlandirir biliosun madem neden böyle konusuyorsun. Conta koyulup geri düşen timing yapilip subab yakayalan artacda var uzyaip gidende sonuca bakcamn
    bu arada YJ nin sisleride yere bakıyor kardeşim kimseyi rahatsız etme şansı yok emeklemedıklerı surece

CRM
    ECUFAST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne alakası var simdi benim dediğim seylerle bu yazdıgının anlamadım???
    kardesim ne yalancı göstercem,suat abiye yag su değiştirmeye mi gittin sadece?

bunu sen yazdın dostum....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bi1ReD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne diceni sana kimse söylemez kardesim zaten.
    Sen diyceklerine dikkat et yeter.
    İsine geldimi stock isine gelmedimi stock degil denmez.
    Stock araba civatasina kadar stockdur.
    Filtreni bile söksen o araba stockluktan cikar.
    Burda herkezin specleri belli ararsan bulursun.
    Yok demekki stock degil demekki söyle böle dersen insanlari yalanci konuma düşürüsn.
    Conta 106 ne kadar hizlandirir biliosun madem neden böyle konusuyorsun. Conta koyulup geri düşen timing yapilip subab yakayalan artacda var uzyaip gidende sonuca bakcamn
    Arkadasım ben neye dikkat edip etmicegimi biliyorum sen merak etme de anlaşamıyoruz konu sacma sapan karısıyo,ben sana tek soru sorayım o zaman saglıklı bi 106 gti dusun arbaada fabrikasyon harici sadece hava filtresi ve egsoz takılmıs,bide saglıklı bi vtec dusun filtre headers egsoz takılmıs 2 si guzel sofor duzgunce deniyolar,senin koydugun videolardaki gibi sonuc cıkar mı??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesim ne yalancı göstercem,suat abiye yag su değiştirmeye mi gittin sadece?

bunu sen yazdın dostum....
    sana değil diger arkadasa yazdım onu,yani arabayı kurcaladıktan sonra hızlanır tabi diyorum ta eskisehirden yag değişimine crm ye gitmez heralde arac bişeyler yapmışlardır heralde diyorum..

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana değil diger arkadasa yazdım onu,yani arabayı kurcaladıktan sonra hızlanır tabi diyorum ta eskisehirden yag değişimine crm ye gitmez heralde arac bişeyler yapmışlardır heralde diyorum..
    conta stock sayılıomuş hacı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum bende sapancadan gidiorum..... bnm arabanın rolantısı bozuldu ayarını 3 gun adapazarında yaptıramadım.... suat abiye gittim çay içene kadar ayar yapıldı... sen şimdi bu durumda hala adapazarında yaptırmaya devam edermısın????

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu işin sonu yok headers ın da ne kadar etti ettiğini az cok bılıoruz.... herkese bol kazasız belasız denemeler....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum bende sapancadan gidiorum..... bnm arabanın rolantısı bozuldu ayarını 3 gun adapazarında yaptıramadım.... suat abiye gittim çay içene kadar ayar yapıldı... sen şimdi bu durumda hala adapazarında yaptırmaya devam edermısın????
    ya ne değişik yerlere geldi konu sana da aynı seyi sorayım kardesim o zaman ceap ver kapansın konumuz artık saglıklı bi 106 gti dusun arbaada fabrikasyon harici sadece hava filtresi ve egsoz takılmıs,bide saglıklı bi vtec dusun filtre headers egsoz takılmıs 2 si guzel sofor duzgunce deniyolar,yukardaki videolardaki gibi sonuc cıkar mı??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kaniya nerden vardir hayret dorusu.
    Tekrar oku bence yazdiklarimi

CRM
    ECUFAST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya ne değişik yerlere geldi konu sana da aynı seyi sorayım kardesim o zaman ceap ver kapansın konumuz artık saglıklı bi 106 gti dusun arbaada fabrikasyon harici sadece hava filtresi ve egsoz takılmıs,bide saglıklı bi vtec dusun filtre headers egsoz takılmıs 2 si guzel sofor duzgunce deniyolar,yukardaki videolardaki gibi sonuc cıkar mı??
    106 devrinde 106 gecer vtec devrinde belli olmaz.

CRM
    ECUFAST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)