User Tag List

Sayfa 13/22 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
413 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: 31 Ağustos İstanbul Park Pist Günleri SA Megane RS 3. Seans

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam gec fren yapmıs,erken yapsa 8 e 110-115 falan gırerdı zaten.
    E o zamanda vay anam yavas denıyor.
    Ben 164 ıle cıkıyorum,NET kadran gorunen,dıger araclar kacla cıkıyor?(Cıkıs dıreksıyon tam duzeldıgı anda bıten hız,yoksa hemen ıvme alınıyor)
    Bazı araclar/pılotlar Yavas gırer hızlı cıkar-yada hızlı gırer yavas cıkar. Stıl meselesı.
    Vıdeoda Jason var ancak dıger egıtmenlerın yarıs gecmısı neydı,merak ettım?Cunku bıze yarıs gecmısı olan sadece Jason var dendı...
    Hala bır sey tutturuldu 3-4 kısı tarafından,ben sılzere bulabıldıgım kadar farklı kullanan ve farklı tar vıdeolar koyuyorum.Yanı hızlı gırılırse sonuc bu,demekkı Megane-Honda daha hızlı gırıyor 458 den ama yavas cıkıyor.
    Vıdeodakı arkadas da Onur,surusunu cok begendıgım,pıst sampıyonalaında benı hep gecen bır arkadasım
    Jason da var vıdeoda,o daha farklı ama yavas.458 le turlar attı o gun,best tıme benım aracda yaptı,2:17:856. Bu kotu mu ıyı mı?Zaten bellı bır yerden sonra sanıye degıl vırguller oynuyor...
    Insallah 458 tarzı aracları cok kısa zamanda alıp tur zamanı yaparsınız,ısterım kı Ferrarı ıle bırılerı 2:12-hatta 2:10 yapsın,keyıfle ızlıyelım.
    Clıo yu nıhayet getırdım,pazar Korfezde olacagım. Lastıklerı degısıp cıkacagım,gelmek ısteyen olursa beklerım. Guzel bır gun olucak.
    Hatta katılan olursada cok dah ıyı olur,konusuruz vs...

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demekki şunu öğrendik hala pist kültürü genel olarak ülkemizde rayına oturmaktan çok uzak daha yeni zaten böyle olması normal.Herşeyi duyabilip hazmedebiliriz en ufak birşey söyleyemiyoruz bunuda net bir şekilde gördük.Biz eleştirilere cevap verince birşeyide bilme oluyor,birde Allah muhafaza bir soru yönelttik (eleştiri bile denemez) abooow kaç sayfa herkes göreceğini gördü anladı aha buda smileysi

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Artık yoruldum yazmaktan, lütfen uğraşmayalım. Anlamak istemeyince anlatmanın da bir anlamı olmuyor maalesef. .
    Bende zamanın birinde senden Kod istemiştim artık bende istemiyorum yoruldum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar tartışmaya gerek yok. Boşuna tartışıyoruz. F458 ile çıkarsınız videonuzu koyarsınız o zaman anlaşılır zaten. Bak eğitmen arkadaşta var. Koyar video. Nasılsa pist ve arabalar sürekli ellerinin altında. 208 ile nasıl koyuyolarsa F458 ile de koyarlar o zaman görürüz kaç ile girilip kaç ile çıkılabiliyor diye. Muratın hatalarını ben zaten özelden murat a söyledim daha önce tartıştıkta kendi aramızda. OK? Uzamasın.
    Ya Alper abi iyi guzelde zaten tartisilacak birsey yok, adam frenle girmis viraja direksyonu cevirince kilitlemis. Ben yapsam ayni hatayi ya bariyerde ya kum havuzundaydim, hani kolay ya s2000 e oturup gazliyorum.

Hatali yorum yaptigin bariz ortada adam bariz frene basmis. Hmm dogru soyluyorsun frendeymis kusura bakmayin demek yerine F458 le video koyun anlayayim diyorsun. Iste tepki ceken nokta bu.

Bak banada yorum yaptilar 8.viraj diye, kafam karismis yanlis girmisim dedim, cizgi yanlis evet yanlis kafam karisti ne yapacagimi sasirdim.. Bagzi seyleri kabullenmek lazim, adamlar bir onceki pist gunu beni 8.virajda ezdiler, bende onlari baz alip hizlandim. Cikis hizim abzurt degisti..

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat bey siz yazılanları okumadan yoruz yazıyorsunuz bence. Videoda ki arkadaşı ben tanımam etmem, 8'de yaşadığı problem hızdan kaynaklanmıyor. Hızdan değil, sorun hız değil yani. Daha anlaşılır nasıl yazabilirim acaba? Sizi geçmiş olabilir zamanında ama burda ki hatası viraja fren taşıması tamam mı?
    Burada ki kimse biz sizi geçeriz demedi. Geçer mi evet geçebilir. Bende geçebilirim. Derdimiz bu değil ama anlatabildik mi? Yeter artık lütfen ya yazılanları okuyun, ya da sizden ricam topluca susalım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Demekki şunu öğrendik hala pist kültürü genel olarak ülkemizde rayına oturmaktan çok uzak daha yeni zaten böyle olması normal.Herşeyi duyabilip hazmedebiliriz en ufak birşey söyleyemiyoruz bunuda net bir şekilde gördük.Biz eleştirilere cevap verince birşeyide bilme oluyor,birde Allah muhafaza bir soru yönelttik (eleştiri bile denemez) abooow kaç sayfa herkes göreceğini gördü anladı aha buda smileysi
    Zeki hiç bilmediğin kullanmadığın araba ile adam videosunu koymuş. En hızlı 2. zamanı yapmış nu ülkede, adama söylediğin laf hatalarla dolu videonuz ile yorum yapıosunuz diosun. Bunu anlayamıyorsun. Arabaların farklarını dengelerini güçlerini. Ahmet ayrı sen ayrı mevzu. Ahmetin lafı daha da komik bütün çizgileri kullandım benden daha yavaş girip benden daha hızlı nasıl dönecek. Sanki o pistte o araba ile daha hızlı dönülemezmiş gibi. Piste 3. çıkışınız daha durun yaw. Gece yattığında pisti gözün kapalı dönüp hatalarını görebiliorsan onları pistte düzeltebiliosan o zaman öğrenmeye başlıosun demektir.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya Alper abi iyi guzelde zaten tartisilacak birsey yok, adam frenle girmis viraja direksyonu cevirince kilitlemis. Ben yapsam ayni hatayi ya bariyerde ya kum havuzundaydim, hani kolay ya s2000 e oturup gazliyorum.

Hatali yorum yaptigin bariz ortada adam bariz frene basmis. Hmm dogru soyluyorsun frendeymis kusura bakmayin demek yerine F458 le video koyun anlayayim diyorsun. Iste tepki ceken nokta bu.

Bak banada yorum yaptilar 8.viraj diye, kafam karismis yanlis girmisim dedim, cizgi yanlis evet yanlis kafam karisti ne yapacagimi sasirdim.. Bagzi seyleri kabullenmek lazim, adamlar bir onceki pist gunu beni 8.virajda ezdiler, bende onlari baz alip hizlandim. Cikis hizim abzurt degisti..
    Ben Onurcan'ı halk gününde tanıdım. İşte tamda bu yüzden sevdim. Adam gelip 208 gti'la 8'de benden hızlı nasıl olursun ben nerede hata yapıyorum dedi, oturduk beraberce tartıştık. Birkaç birşey değiştirdi, süre yaptı. Sizde olmayan da bu zaten. Keza Zeki'de öyle. Eleştirilmekten bu kadar korkmayın lütfen. Benim videoma da gelip 4-5 sec iner yazmıştınız hatırlar mısınız?

Alper bey size gelince, hatalı olduğunuzu kabul etmediğiniz gibi, üste çıkmak içinde 458 ile gazla koy diyorsunuz. Ayrıca evet pistte eğitmenim, 5 aydır da ordayım. Piste de çıkıyorum, eğitimimide veriyorum. Burda sizi rahatsız eden ne oldu?

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zeki hiç bilmediğin kullanmadığın araba ile adam videosunu koymuş. En hızlı 2. zamanı yapmış nu ülkede, adama söylediğin laf hatalarla dolu videonuz ile yorum yapıosunuz diosun. Bunu anlayamıyorsun. Arabaların farklarını dengelerini güçlerini. Ahmet ayrı sen ayrı mevzu. Ahmetin lafı daha da komik bütün çizgileri kullandım benden daha yavaş girip benden daha hızlı nasıl dönecek. Sanki o pistte o araba ile daha hızlı dönülemezmiş gibi. Piste 3. çıkışınız daha durun yaw. Gece yattığında pisti gözün kapalı dönüp hatalarını görebiliorsan onları pistte düzeltebiliosan o zaman öğrenmeye başlıosun demektir.
    Bence aynı araçtan varken çıkıp zaman yapmalısınız videoyada çekerseniz sizden tecrübesizlere örnek olursunuz hataları görmek açısından..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ya Alper abi 458in bir megane rs ten veya s2000den hızlı viraj dönememesi için o aracı kullanmama pistte 1000tur atmama Türkiye rekorlarını alt üst etmeme profesyönel olmama gerek yok.Sen megane rs i bizim kadar kullanmamış biri için sizden hızlı döner sizin aracınızla diyorsun ama siz 458kullanmadınız nasıl bilebilirsiniz adamın arabasını diyorsun Komik olan biz olduk valla son pist gününe kadar benim yatınca gözüm kapalı değil rüyalarıma bile girdi uyurken çok tur attım İstanbul Parkta.Bilmiyorum faydası var olmuşmudur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya Alper abi 458in bir megane rs ten veya s2000den hızlı viraj dönememesi için o aracı kullanmama pistte 1000tur atmama Türkiye rekorlarını alt üst etmeme profesyönel olmama gerek yok.Sen megane rs i bizim kadar kullanmamış biri için sizden hızlı döner sizin aracınızla diyorsun ama siz 458kullanmadınız nasıl bilebilirsiniz adamın arabasını diyorsun Komik olan biz olduk valla son pist gününe kadar benim yatınca gözüm kapalı değil rüyalarıma bile girdi uyurken çok tur attım İstanbul Parkta.Bilmiyorum faydası var olmuşmudur
    Zeki, Onurcan, Ahmet boşverin abi. Konuyu kapatalım, siz süre yapıp yayınlamaya devam edin. Herkes keyfine baksın.

Hatta bir dahakine erken gelinde kaynatalım. Bakarsınız ku36'lı bir Cupra zulüm olmaya çıkar piste, belli mi olur

Hadi iyi geceler beyler, sabah eğitim var, uyumak gerek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Onurcan videoyu iyi izle. Bir sonraki turuna bak ne dediğimi anlayacaksın. Yaw her arabanın dengesi aynı değil. Murat limitte girmemiş bende kabul ediyorum ama oraya 160 ile giremezsin altındaki F458 olsa bile. Araba bir sonraki turda 140 lara çıktığı zaman viraj içerisindeki tepkilerine bak. Jason da diyor işte 8 e daha nazik daha önce fren yaparak gir diyor. Araba o virajda 160 layken bile cayır cayır lastik sesi duyuluyor. De ki duyulmuyor sen sallıosun. F458 i pistte de kullandım Alonso ile de konuştum adamı otele götürüp getirirken pistte dinlenirken yarında gider alır kullanırım. Arabanın ne olduğunu hangi virajda hızlı nerede yavaş olduğunu kestirebiliıorum. Ben senin pilotluğunu biliyorum. Yapılmaz denilenleri yaptığını da. Ama bu araba farklı. S2000 ile kıyaslama yapıosun sürekli. Sadece düzlüklerdeki hızıyla mı o araba sizin yaptığınız sürelerin yaklaşık 20 saniye önüne geçti Murat. Ben hata yaptığım zaman özür dilerim sende biliosun.
    IN BOOST WE TRUST

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat bey siz yazılanları okumadan yoruz yazıyorsunuz bence. Videoda ki arkadaşı ben tanımam etmem, 8'de yaşadığı problem hızdan kaynaklanmıyor. Hızdan değil, sorun hız değil yani. Daha anlaşılır nasıl yazabilirim acaba? Sizi geçmiş olabilir zamanında ama burda ki hatası viraja fren taşıması tamam mı?
    Burada ki kimse biz sizi geçeriz demedi. Geçer mi evet geçebilir. Bende geçebilirim. Derdimiz bu değil ama anlatabildik mi? Yeter artık lütfen ya yazılanları okuyun, ya da sizden ricam topluca susalım.
    Vıraja nıye fren tasıyor,gec fren ve hızlı gırdıgı ıcın,tamam mı?HIZLI gırdıgını gec fark edıyor vs...
    Bende kımseye GECERİM demedım,bana teklıf geldı kabul ettım. Her teklıfede acıgım dedım,daha nasıl acık anlatabılırım kı....
    Bunu nıye habıre boyle yazıyorsun?
    Topluca susulmasın ama bu kadar yazılar yazıldı,bır yerede ulasılsın artık....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vıraja nıye fren tasıyor,gec fren ve hızlı gırdıgı ıcın,tamam mı?HIZLI gırdıgını gec fark edıyor vs...
    Bende kımseye GECERİM demedım,bana teklıf geldı kabul ettım. Her teklıfede acıgım dedım,daha nasıl acık anlatabılırım kı....
    Bunu nıye habıre boyle yazıyorsun?
    Topluca susulmasın ama bu kadar yazılar yazıldı,bır yerede ulasılsın artık....
    Bence herkes bildiği gibi devam etsin Murat bey. Ben teknik olarakta size incelememi yazdım. Bence hangi virajda hatanız olduğunu belirttim. Göz önüne alıp almamak sizin kararınız tabii ki. Konu bu kadar basitti nerelere geldi şaşkınım. Ayrıca koyduğunuz o videolada ki herkesden de iyi gidiyorsunuz bunu belirtmek isterim. 197 ile de önden çeker listesinde ilk 3'e yerleşin gelip ilk tebrik eden ben olacağım söz veriyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Onurcan'ı halk gününde tanıdım. İşte tamda bu yüzden sevdim. Adam gelip 208 gti'la 8'de benden hızlı nasıl olursun ben nerede hata yapıyorum dedi, oturduk beraberce tartıştık. Birkaç birşey değiştirdi, süre yaptı. Sizde olmayan da bu zaten. Keza Zeki'de öyle. Eleştirilmekten bu kadar korkmayın lütfen. Benim videoma da gelip 4-5 sec iner yazmıştınız hatırlar mısınız?

Alper bey size gelince, hatalı olduğunuzu kabul etmediğiniz gibi, üste çıkmak içinde 458 ile gazla koy diyorsunuz. Ayrıca evet pistte eğitmenim, 5 aydır da ordayım. Piste de çıkıyorum, eğitimimide veriyorum. Burda sizi rahatsız eden ne oldu?
    ya tamam işte çık video koy diyorum bende. Eğitmenlik yapıosunuz madem. Herkesten daha iyi biliyor olman gerek. Adı üzerinde eğitmensin. Eleştirilmekten neden korkiim. Ben diyorum ki adama hatalısın bütün viraj hızların yavaş diosunuz. Yaw koyun videonuzu. 208 ile koydunuz F458 ile de koyun. Öğretin öğrenelim. Bu kadar zor mu? 208 ile F458 i aynı kefeye koydunuz. Ne oldu viraj giriş çıkışa baktığımız zaman 1 saniye önde çıkmış virajdan. Hala viraja hızlı girilirse hızlı çıkılır diyebiliosunuz eğitmen olarak. Kim eğitim verdi size bilmiyorum ama yanlışınız var. Pistte her zaman önemli olan optimum dengede girip maksimum akselerasyonla çıkmaktır. Bunun içinde daha önce gaza oturmaktır. Viraja dengeli girip apexin doğru noktasında gaza dengeli oturduğun zaman maksimum hız ile çıkarsın.

5 aydır pisttesiniz ondan önceki eğitiminiz? Sizi güvenli sürüş eğitimi için mi yoksa pilotluk eğitimi için mi işe aldılar. Jason ın backgroundunu biliyorum da sizinkini bilemiyorum. Yukarıda yazdıklarımı Jason a sorun isterseniz. Hadi eyvallah.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya tamam işte çık video koy diyorum bende. Eğitmenlik yapıosunuz madem. Herkesten daha iyi biliyor olman gerek. Adı üzerinde eğitmensin. Eleştirilmekten neden korkiim. Ben diyorum ki adama hatalısın bütün viraj hızların yavaş diosunuz. Yaw koyun videonuzu. 208 ile koydunuz F458 ile de koyun. Öğretin öğrenelim. Bu kadar zor mu?

5 aydır pisttesiniz ondan önceki eğitiminiz? Sizi güvenli sürüş eğitimi için mi yoksa pilotluk eğitimi için mi işe aldılar. Jason ın backgroundunu biliyorum da sizinkini bilemiyorum.
    High performance okulunda da eğitmenim Alper bey bu 1.
    2.'si farkındaysanız hala saldırı modundasınız Murat bey'i de zor durumda bırakıyorsunuz.
    3.'sü o üstte alıntı yaptığınız mesajın başı Murat bey'e farkındaysanız. Sizin eleştirilcek bir süreniz yada videonuz zaten yok. Başka bir isminiz varsa time table'da bilemem.
    4.'sü F458 elimizde yok, olursa da video çekersem sizin için değil ama eğlence olsun diye video koyarım. Benim sizin gibi toplulukta kendimi kanıtlamak adına birşey yarıştırma gibi bir huyum yok çünkü.

Herkese iyi geceler dilerim.
    Edit: Mesajınızı editlemenizde tam sizlik bir hareket olmuş. Cevap yazmaya luzum görmüyorum. Hayırlı geceler.

ahm_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu şu anlama geliyor. Bu araba ile bundan daha iyi süre yapılmaz diosun. Doğru mudur?
    Hayır öyle demiyorum o virajlara daha yavaş girilerek bundan iyi süre yepılamaz diyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zeki arabalarin zorluk derecesi var. bak ne diorum getz ile 10 tane ayni turu atarsin megane ile de yakin olur. F458 ayri bi olay. Sizlere gore cok hizli. Dengesi herseyi farkli. Megane da dusundugunden daha hizli dusunup hareket etmen gerek. Daha o tecrubeniz yok. Murat daha once turkiye pist sampiyonasinda yaristi yani sizden bayagi bi tecrubeli. Bunu mu anlayamiosun.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya Murat bey bile megane ile çıkarım sizi geçerim dememişken Alper abi sen niye bu kadar değişik yerlerden vuruyorsun anlayamıyorum.Hayır biliyorum zor adamsında bu kadar adam sana birşey anlatmaya çalışırken neden neden neden isyan bu kullanmadığın araba hakkında yorum yapma ama Murat sizi sizin aracınızla geçer sizden yavaş girer viraja yavaş çıkar ama iyi süre yapar,siz önce bi kullanın sonra 458e laf edin,daha 1kere 3kere 5kere girdiniz eleştirmeye hakkınız yoklar falan alt alta koyup toplayınca korktum ben senin düşünce yapından hala kimse kabul etmedi neden daha yavaş girip yavaş çıktığını 8e takılma start finish sonu 70-90arası gitti geldi 458in hızı Ahmet orayı 110la dönüyor hala yok yok yok ayarımız kaçtı sabahtan beri yahu insanlar düşman olmak için yazmıyor burda arabanın potansiyeli var seninde tecrüben olduğunu söylüyorsun hep koy incar videonu alın size 2:35 indirdim aşağı uğraşın yetişmeye artık de çekil kenara izleyip birşeyler öğrenelim sana yetişmeye debelenelim

Hemen edit çekiyorum eğer Murat bey bizden tecrübesiz dediysem bi daha o piste çıkamayayım nereden çıkartıyorsun.O zaman şöyle söyleyeyim 458 hothatch sınıfı kadar başarılı değil virajda olsa zaten Murat bey çıkardı o hızlara dimi bunda hem fikir mi olduk artık?Peki Murat beyin siz benden hızlı viraj dönüyorsanız ben size farkı düzlüktemi atıyorum bana teknik açıklama yapın demesine ne düşünüyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    High performance okulunda da eğitmenim Alper bey bu 1.
    2.'si farkındaysanız hala saldırı modundasınız Murat bey'i de zor durumda bırakıyorsunuz.
    3.'sü o üstte alıntı yaptığınız mesajın başı Murat bey'e farkındaysanız. Sizin eleştirilcek bir süreniz yada videonuz zaten yok. Başka bir isminiz varsa time table'da bilemem.
    4.'sü F458 elimizde yok, olursa da video çekersem sizin için değil ama eğlence olsun diye video koyarım. Benim sizin gibi toplulukta kendimi kanıtlamak adına birşey yarıştırma gibi bir huyum yok çünkü.

Herkese iyi geceler dilerim.
    Edit: Mesajınızı editlemenizde tam sizlik bir hareket olmuş. Cevap yazmaya luzum görmüyorum. Hayırlı geceler.
    Mesaj editlemek nasıl benlik bi hareket olmuş bunun anlamı ne? Orada edit şıkkı neden var? Polemik yapma istersen. Benim toplulukta kendimi kanıtlamak gibi bir olayım yok. Uslubuna dikkat edersen sevinirim. Kişiliğin ile alakalı tek bir kelime edemem seni tanımıyorum. Ama sen nasıl benim hakkımda kişiliğimle alakalı laf edebiliosun onu çözemedim. Dediğim gibi ettiğin laflara dikkat edersen sevinirim. Çocukluk arkadaşın değilim.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)