clio iyimiş fotolar açıklayıcı oldu. bence güzel seçim yapmışınız, ben bir önceki kasa diye anlamışım nedense.
uzman bu bence gp den iyi kaardeşim![]()
clio iyimiş fotolar açıklayıcı oldu. bence güzel seçim yapmışınız, ben bir önceki kasa diye anlamışım nedense.
uzman bu bence gp den iyi kaardeşim![]()
TeamPASAOGLU
GP daha basarılı kesınlıkle ama ıcımdekı Reno sevgısı dıyelım
Resım gorunmuyormuydu,yıne mı yuklıyemedım? Bende gorunuyor...
En yakın Park organizasyonu nezaman?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
http://www.techturkey.com/forum/pist...da-hersey.html
Arkadaslar buradan devam edelim, konu perisan oldu![]()
Caniniz sagolsun istedigimiz konudan devam edebiliriz 1 renault sport daha eklendigi icin konuya benim icin sorun yok![]()
Zeki kim ne derse desin sınıfında her bakımdan on numarasın..Mükemmele yakınlaştın..
Murat bey gençlerin dediği bence doğru fakat sizinde en güzel cevabı reno ile vereceğinize inanıyorum..
yenı gpnın rıng zamanı 8.23, trophy yı bılıyoruz zaten 8.07
eskı gp clıo ıle karsılastırmasına gelınce bence clıo daha ıyı yol tutar bunu verılerle desteklemeye calıstım. fakat duzluk performans farkı var ve verısı az gp nın
2011 jcw nın 1.18 5.. gpnın 1.20 gorunuyor hockenheımda 1.18.6 r26 megane..
. 1.19da clıo yapmıs..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Autosport ve Evo nun testlerini oku
Tesekkurler,yer cucesi resmen. Eksikleri butsin daha iyi olur insallah...
bu arada aramızda gerçek F1 otomobili kullanmış olanlar da var, yok değilsene 2005, Ekim ayı. Fransa'da Circuit du Var'da eski AGS takımının, 1991 sezonunda yarışmış ve Tarquini tarafından kullanılmış otomobilini kullandım. 3.5 lt V8, 650 bg Cosworth motorlu, sürücüyle birlikte 600 kg, 6 ileri manuel şanzıman.
ondan önce de Formula 3 ile pistte turlar attım. eğitimimize eski F1 pilotu katıldı, eksik olduğumuz noktaları söyledi ve F1'teki performansa göre F1 otomobiline geçirdi bizleri. 10 kişi gittiğimiz eğitimde sadece 4 kişi F1 kullandık. inanmayan varsa, bulsun Autocar dergisinin 2005 yılı Kasım ayı sayısını 'Yılın Çaylağı' adlı yazıyı okusun.
hani utanmasanız kullanırım diyeceksiniz denmiş ya, yeri gelmişken utanamadım 'kullanırım' demiyorum 'KULLANDIM' diyorum![]()
best mi diil mi bilmiyorum ama hiçbir modifiye olmayan (zaten test aracı, olamaz), otomatik şanzıman, iki kişilik ve 195'lik standart fabrikdan çıkış lastikleriyle 56.3 sn turumun videosu. araç cooper S, Polo GTi'da var o da tamamen standart halde 56.9 yaptı. Megane RS225 56.9 yaptı...
link şu: Mini Cooper S Otoloji.com - YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)