yok ben emre, haber ederseniz hazır gelmişken çıkarırım bende.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Adam denemiş geçmiş daha neyin Typer savunması. TR de 100 typer varsa 3 veya 4 ü iyi sağlam gidiyor onada dünya paralar emekler dökülmüş oluyor. Zamanında bende yuklu olanları ile denedim sonuç ortada...
Bu ben Stockken :
https://tr-tr.facebook.com/video/vid...50118054463789
Buda Stage 2 iken:
EP3 Typer vs Revo2 İbiza Cupra @Kayseri - YouTube
EP3 Type-R vs Revo2 İbiza Cupra Rolling 2 @Kayseri - YouTube
Artık teknoloji ilerledi hala kabullenilmiyor...
GT-R
Arkadaş ben insanları anlamıyorum. Adamı çağırmışlar adam gitmiş denemiş. Babalar gibi geçmiş, her type-r'ı delerim ederim dememiş. Bundan sonra kimse type-r geçince video falan koymasın o zaman, çünkü nedense hep bunlar geçilince sorun çıkıyor. Hayatımda rolling yapmadım, iki aracın sahibinide tanımam ama efendi olunca insan tepesine binmeye çalışanda çok oluyor anladığım.
Buraya video neden konuyor insanların aklındaki düşünceleri yorumları vb seyleri paylaşsın diye ben kişisel fikrimi söyledim saygısızca cvp verildi üstüne birde el siki ile gerdeğe girilmeye çalışılıyor tebrik ettik fakat aklımıza yatmayan şeyi efendi gibi sorduk saçma sapan cvp lar aldık hiç kimseyle bir sıkıntı mız yoktur fakat Allah'a şükür o listeden isteyen herkezle denerim yine sıkıntı yok
oVerBoosT
rocco
efk20 vs k20turbo ek çok yakında
m3 csl
msupra
sınırsız muhtelif typer
evo 6-7-8-9-10
subaru gc8-wrx-stı
pejo 106-206-306
k20turbo ek
seat leon cupra
bazooka/ roadster
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Arkadasım sen kıtmısın yaa.ben gelsin typerlar vs mi dedim ? Bundan ıyı yada kotu gıden araclar ılla vardır.suan ıcın cok umurumda degıl.hala anlamadıysan cidden pes.
Ben milletin seyiyle gerdege girmiyorum.sen benim sınıfım olmayan bi aracla beni yarıstırmaya calısıyosun.kim burda yanlış dusunuyor otur daha dusun sen
Dr.Ecu
beyler bosverın sakın olunn fatıh kardesım sende baskaları yuzunden burda bız gerılmeyelım o dıyenlerı ben sabah 4 e kadar atasehırde bekledım telımıde yazdım kımse gelmedı bosverın semı kardesım sende masallah bosver benm nıyetım o konusanlarlar denemektı kıme gelmedı typer araba degılmıs gıtmyomus yaa bosver mılletn agzı torba degıl oyuzden suanda bana 47 000 tl para verıyolar 2005 arabaama madem araba degıl okadar para edıyo neyse herkese ıyıgunler
Harun acik ve net yazmissin.istanbuldada o speclerde birsuru rocco var denenir gorulur..Harun en guzelini yapti bos yorum yerine denemeye hazirim dedi..bu arada roccoya tebrik ederim..sonucta bos bir araba degil..type r arizali veya degil sonuc bu..arizasi olan denemez olur biter..harun banada deneme yaparsaniz bir haber et gelirim hem gorusmus oluruz.
Ahmet KAYA-Benden Selam Söyleyin - YouTube konusanlara bu sarkıuı yolluyorummm bos konusayayrlı ısanlara herkese hayırlı ıslerrrr
Bosuna ortam geriliyo fatih abiyi cok yakindan tanirim yusuf abi okan abiyide tanirim fikir ayriligi yasanmis fatih abi kendi arabasinin giderini gormek icin aracla deneme talep etmis o var bu var demek olmaz demir parcalari icin bosuna geriliyosunuz deneyin dostca gecme gecilme olayi degil ondan sonra zaten anlayacaksiniz bosuna muhabbetin uzadigini
semiih pek yazamıyor hastane işleri ile uğraşıyor başı yogun herkesin bir derdi varsa buradan ona buna atar yapmasına kelime oyununa gerek yok semii istanbula cagıran arkadaşlar bende sizleri konyaya rolinge cagırıyorum bu cumartesi hafta sonu gelin 1,4 tsi görün kimse kimsenin arabasını kötülememiş 1,4 geciliyor biz sıkıntılı yazıyormuyuz!
millet gitmiyor diyor biz birşey diyormuyuz demekki yürütemiyor diyoruz oda yürütememiş veya yürüyen 1,4 tsi siz hiç karşılaşmamışsınız .....
yürüyen typer olduğu gibi
yürüyen 1,4 tsi var bilmeyenler bilsin
kardesım konu kapanıyodu kalkıp bence ustune gıtmeee heee sen onu gormedn bunu gormedunn muahbebttı yapma ben cennetıde cehennemıde gordum ben sokak agzıyla konusmuyorum vdeolarım var ben masaldan anlamam 2 80 alırım basarımburda semı kardesımede dedım ben tanmadıgım haldeee senle ısımız yok bos konusanlara senlıkte bısey yok ama konuyu uzatrsak arabayo cekıcıye koycam butun sehırlerı gezcem ısı gucu bırakıp
sagolasın buarada gecmıs olsun kardesımıze hastane falan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)