benım arabam memur arabası degıl ben 80 de basıyorum bana klavyeden yazıyondaa ah burda olsaannn var yaa kardesım en yı nap bılkıyomusun burda abın kardesın scorcca hıc farketmez soyle gelsın benle denesın ıllakı bu speclerde vardır dımı vallah bak dıyarbakıra bıle gıderım benı herkes tanıyuo ben bu dedıgın araclarla 106 varken basmıyodum bılee typerden bahsedıyoruz ve tc den sabah yurek yemesı lazım bır ınsanındedıgım gıbı beklıyorum denemek ısteynle madem buralara getırdın konuyu ben sqnadedımkı semıhle falan ısın alakası yok o adam denemıs gecmıs ben ortalıgı sıkıstıren typer saltanıtı bıtmıs falan ses var goruntu yok dıyenlere dedım hıc bır aractan cekınmem helekı bu hafta kendı fakır speclerımı 257 tamamlıycam ozaman bu konularla muhatap ble olmuycam
İstanbula gelen varsa alayina gider
Saka bir yana bende saglikli hakkiyla giden bir ep3un 1,4tsi nin gerisinde kalicagini dusunmuyorum?
cekiciye koyar getiririm dedin..? sizin arabalarınıza biri yazıyorsa ona yaz bana değil yürek filan yeme ile araba yürütmüyoruz biz tc bizden gitme zaten hafta sonu herkes konyada ortak nokta gel........... deniyelim.......boşa kelime yapmaya gerek yok gelirsin görürüz 257 hp arabanı .... benim eşdeğerimde bir araç yok ...olsaydı zaten şuan onada gidip gecmiştim .......![]()
kankaa aynen oyleeee gıder sıkınt yokkk selcuk kanka bız ılk defa araba yapmıs adam degılız sen cahıl bır adam degılsn kanka bu ıse yıllarımzı verdık sabah uyandıgındaa herseyım ruya ve sıgortalı oldugu aklına gelr ınsanın ben dıyorum varsa ıstanbuldaa bak kepeklerı kapattım beklıyorum ecu fast yaptıgı hıc farkettmeee mını scorrocco polo ıbıza cupra denıyelım herkes bu ruyadab uyansn s 2000 m3 te olur bak cıddıyım speclere uygun takılı kılımam doubel tv beklıyorum kanka nedıyım yaa maksat ınlar gorsun gecerız gecılırız onemı uok buarada benım arabamda ecu fast ozgun beyde bılıyo speclerımı bak bu specler bu hafta degıscek 1500 tl 257 0lcak son fırsat benı gecmek ıcn ppr kaan burda artık uyandırım benım arabamın kocası benım kaybetcek bıseyım yok 30 yasında adamı delırrtınzzz![]()
Aynen kanka az cok belli neyin ne kadar gidecegide hep bu 3. Tekil sahislar
Yani isin ozeti bu ep3 gecilmis sikinti var yada yok bana gore var ona gore yok benim sahsi fikrim sikintin varsa denemeye cikmiycaksin abi
He semih harbi harbi o ep3 te sikinti yok ben bu specte hepsini gecerim diyorsa o baska bi konu iste sanirim orda bi sikinti oluyor konunun gerisini biraz kacirdim ama?![]()
maşallah iki aracada ama rocco arkadaşlaında dediği gibi ezbe bozdu![]()
Kanka bu isler uzar gider allah icin senin arabanda ayni speclerdeki bir ep3 ten fazla gidiyoriste isi karistiran nokta bu keza bence serdarin dbs de oyle ayni speclerdeki 1,4 lerin hepsinden hizli yanyana gelmek lazim ama tatli rekabet olsun kimseyi kirmaya gerek yok hepimiz ayni yoldayiz beyler baktigin zaman
Sesi çıktığı kadar gitmediği için 10 yasında 100bin küsürlerde ep3 lere 40-50bin arası paralar veriliyor zaten![]()
kardeş benim arabam var polo gti memur arabası!!eşdeğerim yok derken benimle deneyebilecek araba yok beaaaa ...sen çok iddalısın yaaa ondan yazdım hani çok giddiğine inanıyorsan cekiciyede koyarım diyorsun getir konyaya 240 olsun deneyelim görelim ne kadar gidiyor güzel kardeşim az önce il il dolaşırım diyordun konya ya buyur gel
çok gördük böyle diyenleri sana eşdeğer benim arabam..
hatta senin arabanıda gecer....
sen nasıl dahil olduysan konuya bende öyle dahil oldum sen yazıcan ben yazmıyacağım diye bir kural yok....çok giderliyse araban sana diyorum seni gecerim konyaya getirirsin deneriz sende görmüş olursun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)