User Tag List

Sayfa 12/16 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
294 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Semii Rocco - Ep3 Typer

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cakaragol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım konu kapanıyodu kalkıp bence ustune gıtmeee heee sen onu gormedn bunu gormedunn muahbebttı yapma ben cennetıde cehennemıde gordum ben sokak agzıyla konusmuyorum vdeolarım var ben masaldan anlamam 2 80 alırım basarım burda semı kardesımede dedım ben tanmadıgım haldeee senle ısımız yok bos konusanlara senlıkte bısey yok ama konuyu uzatrsak arabayo cekıcıye koycam butun sehırlerı gezcem ısı gucu bırakıp sagolasın

gelirsen bekliyorum 2 de 60 şa almayı severim bende ..... orda 10 boy gecmiş olduğun roccolar olabilir ama bunu semihin arabasına baz alarak söyleme ....o roccoların üstünden atlar ....

cakaragol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gelirsen bekliyorum 2 de 60 şa almayı severim bende ..... orda 10 boy gecmiş olduğun roccolar olabilir ama bunu semihin arabasına baz alarak söyleme ....o roccoların üstünden atlar ....
    benım arabam memur arabası degıl ben 80 de basıyorum bana klavyeden yazıyondaa ah burda olsaannn var yaa kardesım en yı nap bılkıyomusun burda abın kardesın scorcca hıc farketmez soyle gelsın benle denesın ıllakı bu speclerde vardır dımı vallah bak dıyarbakıra bıle gıderım benı herkes tanıyuo ben bu dedıgın araclarla 106 varken basmıyodum bılee typerden bahsedıyoruz ve tc den sabah yurek yemesı lazım bır ınsanın dedıgım gıbı beklıyorum denemek ısteynle madem buralara getırdın konuyu ben sqnadedımkı semıhle falan ısın alakası yok o adam denemıs gecmıs ben ortalıgı sıkıstıren typer saltanıtı bıtmıs falan ses var goruntu yok dıyenlere dedım hıc bır aractan cekınmem helekı bu hafta kendı fakır speclerımı 257 tamamlıycam ozaman bu konularla muhatap ble olmuycam

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbula gelen varsa alayina gider
    Saka bir yana bende saglikli hakkiyla giden bir ep3un 1,4tsi nin gerisinde kalicagini dusunmuyorum?

F.Esen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saka bir yana bende saglikli hakkiyla giden bir ep3un 1,4tsi nin gerisinde kalicagini dusunmuyorum?
    selcuk senın bu arabaların coğuyla deneyimlerin oldu zaten semii de demyorki ben butun typer ları gecerım sadece denedik sonuc bu oldu die video koyuyo konu icinde gereksiz tatsızlıklar ve herzamn oldugu gibi hiç bişi yapmayıp ortalık bulandıran adamlar çıktı...
    imza...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım arabam memur arabası degıl ben 80 de basıyorum bana klavyeden yazıyondaa ah burda olsaannn var yaa kardesım en yı nap bılkıyomusun burda abın kardesın scorcca hıc farketmez soyle gelsın benle denesın ıllakı bu speclerde vardır dımı vallah bak dıyarbakıra bıle gıderım benı herkes tanıyuo ben bu dedıgın araclarla 106 varken basmıyodum bılee typerden bahsedıyoruz ve tc den sabah yurek yemesı lazım bır ınsanın dedıgım gıbı beklıyorum denemek ısteynle madem buralara getırdın konuyu ben sqnadedımkı semıhle falan ısın alakası yok o adam denemıs gecmıs ben ortalıgı sıkıstıren typer saltanıtı bıtmıs falan ses var goruntu yok dıyenlere dedım hıc bır aractan cekınmem helekı bu hafta kendı fakır speclerımı 257 tamamlıycam ozaman bu konularla muhatap ble olmuycam
    cekiciye koyar getiririm dedin..? sizin arabalarınıza biri yazıyorsa ona yaz bana değil yürek filan yeme ile araba yürütmüyoruz biz tc bizden gitme zaten hafta sonu herkes konyada ortak nokta gel........... deniyelim.......boşa kelime yapmaya gerek yok gelirsin görürüz 257 hp arabanı .... benim eşdeğerimde bir araç yok ...olsaydı zaten şuan onada gidip gecmiştim .......

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kankaa aynen oyleeee gıder sıkınt yokkk selcuk kanka bız ılk defa araba yapmıs adam degılız sen cahıl bır adam degılsn kanka bu ıse yıllarımzı verdık sabah uyandıgındaa herseyım ruya ve sıgortalı oldugu aklına gelr ınsanın ben dıyorum varsa ıstanbuldaa bak kepeklerı kapattım beklıyorum ecu fast yaptıgı hıc farkettmeee mını scorrocco polo ıbıza cupra denıyelım herkes bu ruyadab uyansn s 2000 m3 te olur bak cıddıyım speclere uygun takılı kılımam doubel tv beklıyorum kanka nedıyım yaa maksat ınlar gorsun gecerız gecılırız onemı uok buarada benım arabamda ecu fast ozgun beyde bılıyo speclerımı bak bu specler bu hafta degıscek 1500 tl 257 0lcak son fırsat benı gecmek ıcn ppr kaan burda artık uyandırım benım arabamın kocası benım kaybetcek bıseyım yok 30 yasında adamı delırrtınzzz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lambro_team Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selcuk senın bu arabaların coğuyla deneyimlerin oldu zaten semii de demyorki ben butun typer ları gecerım sadece denedik sonuc bu oldu die video koyuyo konu icinde gereksiz tatsızlıklar ve herzamn oldugu gibi hiç bişi yapmayıp ortalık bulandıran adamlar çıktı...
    Aynen kanka az cok belli neyin ne kadar gidecegide hep bu 3. Tekil sahislar
    Yani isin ozeti bu ep3 gecilmis sikinti var yada yok bana gore var ona gore yok benim sahsi fikrim sikintin varsa denemeye cikmiycaksin abi
    He semih harbi harbi o ep3 te sikinti yok ben bu specte hepsini gecerim diyorsa o baska bi konu iste sanirim orda bi sikinti oluyor konunun gerisini biraz kacirdim ama?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah iki aracada ama rocco arkadaşlaında dediği gibi ezbe bozdu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kankaa aynen oyleeee gıder sıkınt yokkk selcuk kanka bız ılk defa araba yapmıs adam degılız sen cahıl bır adam degılsn kanka bu ıse yıllarımzı verdık sabah uyandıgındaa herseyım ruya ve sıgortalı oldugu aklına gelr ınsanın ben dıyorum varsa ıstanbuldaa bak kepeklerı kapattım beklıyorum ecu fast yaptıgı hıc farkettmeee mını scorrocco polo ıbıza cupra denıyelım herkes bu ruyadab uyansn s 2000 m3 te olur bak cıddıyım speclere uygun takılı kılımam doubel tv beklıyorum kanka nedıyım yaa maksat ınlar gorsun gecerız gecılırız onemı uok buarada benım arabamda ecu fast ozgun beyde bılıyo speclerımı bak bu specler bu hafta degıscek 1500 tl 257 0lcak son fırsat benı gecmek ıcn ppr kaan burda artık uyandırım benım arabamın kocası benım kaybetcek bıseyım yok 30 yasında adamı delırrtınzzz
    Kanka bu isler uzar gider allah icin senin arabanda ayni speclerdeki bir ep3 ten fazla gidiyor iste isi karistiran nokta bu keza bence serdarin dbs de oyle ayni speclerdeki 1,4 lerin hepsinden hizli yanyana gelmek lazim ama tatli rekabet olsun kimseyi kirmaya gerek yok hepimiz ayni yoldayiz beyler baktigin zaman

mustafa_yaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sesi çıktığı kadar gitmediği için 10 yasında 100bin küsürlerde ep3 lere 40-50bin arası paralar veriliyor zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cekiciye koyar getiririm dedin..? sizin arabalarınıza biri yazıyorsa ona yaz bana değil yürek filan yeme ile araba yürütmüyoruz biz tc bizden gitme zaten hafta sonu herkes konyada ortak nokta gel........... deniyelim.......boşa kelime yapmaya gerek yok gelirsin görürüz 257 hp arabanı .... benim eşdeğerimde bir araç yok ...olsaydı zaten şuan onada gidip gecmiştim .......
    suan 243 kardesımmm bu hafta yapıcammmmm senın es deger araban yoksaa nıyeee gerıuojnnnn tobe yaaaaaa bana ne atarı yapıyosunnn ozamannn cıldırcamm akllah askına daha yazısmayalım araban olunca konusalım kardesım ok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mustafa_yaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sesi çıktığı kadar gitmediği için 10 yasında 100bin küsürlerde ep3 lere 40-50bin arası paralar veriliyor zaten
    heeee agzını opuyummmmm kardesım typerın mı var derdın varrrrr valla mustafacım satmıyorum amk arabama dahada baglandımmmmmmmm ))))))))))))) kankaa aksam gel kımse gelmıyo bız xenıyelım ses yapalım arabalarmız gıtmıyomusssyaaa hahahaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka bu isler uzar gider allah icin senin arabanda ayni speclerdeki bir ep3 ten fazla gidiyor iste isi karistiran nokta bu keza bence serdarin dbs de oyle ayni speclerdeki 1,4 lerin hepsinden hizli yanyana gelmek lazim ama tatli rekabet olsun kimseyi kirmaya gerek yok hepimiz ayni yoldayiz beyler baktigin zaman
    aynen oyleee kankaa bos ısler bos muhabettlerr delı oluyorumnmmm yaaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suan 243 kardesımmm bu hafta yapıcammmmm senın es deger araban yoksaa nıyeee gerıuojnnnn tobe yaaaaaa bana ne atarı yapıyosunnn ozamannn cıldırcamm akllah askına daha yazısmayalım araban olunca konusalım kardesım ok
    kardeş benim arabam var polo gti memur arabası!!eşdeğerim yok derken benimle deneyebilecek araba yok beaaaa ...sen çok iddalısın yaaa ondan yazdım hani çok giddiğine inanıyorsan cekiciyede koyarım diyorsun getir konyaya 240 olsun deneyelim görelim ne kadar gidiyor güzel kardeşim az önce il il dolaşırım diyordun konya ya buyur gel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana es deger araban olunca konusalım sana yazmyodum ztn sen geldın gerdın konu kapanmıstı kardesım anladınmıııııı eyvallahj

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    diyarbakıra bile gidersen konya yakın adam atar yaptı çok konuşma ile bu işler olmuyor hadi gir denede bizde görelim

Fatih YİGİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende düşünmüyorum kral anlatmaya çalışıyorum anlatamıyorum saçma sapan işler
    oVerBoosT

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rocco ya masallah. Denemıs geçmiş bitmiş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana es deger araban olunca konusalım sana yazmyodum ztn sen geldın gerdın konu kapanmıstı kardesım anladınmıııııı eyvallahj
    çok gördük böyle diyenleri sana eşdeğer benim arabam..
    hatta senin arabanıda gecer....
    sen nasıl dahil olduysan konuya bende öyle dahil oldum sen yazıcan ben yazmıyacağım diye bir kural yok....çok giderliyse araban sana diyorum seni gecerim konyaya getirirsin deneriz sende görmüş olursun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)