Sıyah carrera benı yakalayıp gecıyor,o tıp araclarla uzun sure gıtme sansım yok cunku ılk duzlukte fark oluyor
Dbn alırız tabıkı,ne zaman ıstersen,ayıp ettın.Sana her zaman...
Sıyah carrera benı yakalayıp gecıyor,o tıp araclarla uzun sure gıtme sansım yok cunku ılk duzlukte fark oluyor
Dbn alırız tabıkı,ne zaman ıstersen,ayıp ettın.Sana her zaman...
İstanbul parkta sanal olarak antreman yapmak isteyenler varsa NetKar Pro adlı simde pistimiz mevcut. Pist çok iyi mi modellenmiş derseniz iadere eder. Videodan da belli oluyordur.
Murat bey inşallah aracınızdaki problemleri halledip sorunsuz bir tur atarsınız. Bu haliyle bile araç potansiyelini göstermiş.
TTM NKP İstanbul Park Pist Günleri Etkinliği - YouTube
Bugunde sorunu bulamadilar. Lamdalar degisti,tesisat kontrol oldu ama kesiklik ve performans dusuklugu devam ediyor...
Yarin benzin hatti ve pompa bakilacak. Son umut...
Fikri olan var mi?
İski nedir?
O mumkun gorunmuyor. Tam gaz verince 1700 devir gibi,pirrr diye kesiyor. Ancak tam gaz basilmazsa,sorun yok. Birde 4200 devirde ikinci lamdanin okumasi duruyor.
Yani bu kesikligin sebebini bulursak,hersey cozulucek.
Sen çözemessen bize brak halledelim henen şekerim
Ben yapmiyorum ki Gokhan,Merdan ilgileniyor.
Bakalim yarin ola hayrola... Yapamazsa konusuruz,halledersin insallah...
iş ki yani olacagi varsa gibi bir kelime arada kullanirim belki bizim oralarin terimidir bilmiyorum.Bu bir tur benzin atesleme vs vs sorunu gibi gozuktugu icin bir sekilde cozulur cokta takmayin bence kafaniza.Buyuk birsey oldugunu sanmiyorum.Benzin basincini tekrar olcun bence siz soylemistiniz olmasi gerekenle olan rakam bu diye ondandir umarim fazla kurcalamak zorunda kalmazsiniz.Ne bileyim megane olsa bobinler falan zamanla bozuluyor enjektorler yeni seriyle degismeli vs vs clio olunca bilemedim.
Bende oyle dusunuyorum.
Aslinda lamda sensorlerindeki temassizlik olabilir diye dusunmustum... Ama ordada sorun yok.
benzin pompasıyla benzin filtresini bi değiştirip deneyin,buji ve bobinlerde değişirse düzelebilir belki.onlarda olmazsa gaz kelebeğini ve enjektörleri kontrol ettirmekte bi teste sokmakta fayda var bunlar dışında şuan aklıma gelen başka bi ihtimal görünmüyo
INFINITE PERFORMANCE
abı lastık ne vardı acaba o gun arac uzerınde?
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
Buji, bobin, gaz kebegi,lambdalar,ust manifold degisti.
Sirada pompa ve enjector varyakinda hersey sifirlanicak....
048 var lastik olarak.
Aklima ilk enjektorler geldi
Test ettirip tek tek kontrol etmek lazim
Ayrica beyindeki yazilim ile ilgili bir kusur olabilir
Servisten Merdandan en güncel standart yazilimi guncellemesini isteyebilirsiniz beynin hakki varsa tabi...
Sayet bunlarda duzgun ise sente ayari ve kompresyon testine bakmak gerekir
En son ihtimal manyetik kaptorede bakin derim...
Yazilimdan once vardi zaten ancak yinede guncel yazilim yuklenicek.
Sente ayari bakildi,gayet guzel cikti.
Enjektor ve benzin basinci yarin bakilacak. Hala bulamazsak araci fransaya goturucem![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)