İyi arkadaşlar kiloyu eşitleyin hacimleride eşitleyin devam edin
106 takılı denense olmuyormu??Bu arabalarla yakında bır c20xe gelıyo 2lıtre artık o kabul olur degılmı 1500 kusur cc hacimli araba deneyin gitsin yılmaz
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )
Evettt konusmuyorumdiyorim yone komuscam yaaa pardondaaa swap sure zamana karsi donme falan bunlar zengin sosyete isi saygim snsuz amaaa dolu is mantikli is nr biliyomusunz 2 ye al gel 80 260 vs 80 220 dir gecilir gecersin hee bide oyle 10 ay proje de arabam rodajdaa yok kar lastiklerimm takili yok koyden dayim gelcek benim ben sahsima arac yaptim 1 haftada ve 8 aydir hergun gazliyorum ve gundelik hergun bagdat caddesindeuim polis cevirdigindede iyi aksamlar harun bey gexin diyosa olay bitmistir bunlarla gelin bana herkese iyi aksamlar saygilar))))
106 takılı denense olmuyormu??Bu arabalarla yakında bır c20xe gelıyo 2lıtre artık o kabul olur degılmı 1500 kusur cc hacimli araba deneyin gitsin yılmaz
olur peki yakında bende çıkarıcam 2000cc en hızlıya o zaman karar veririz olur mu