Yahu arkadaslar biri ben hizliyim demek icin illa sizi gecmesimi lazim yapmayin bunu kimse bu hayatta gecilmez degildir.ama sizzde soyle bir dusunce hakim onu anladim ben bu olmadimi sokerim gecerim evet o aksam senin arka koltuklarin yoktu ve denedim 180 kadar tutunabiliyordun simdi 10 hp aldin hayirli olsun dahada guzel olur senin acindan .
Birde su 1.6 yok 2.0 muhabbetini anlamiyorum madem oyle takintilariniz var noe deniyorsunizki o zaman yada siz onlari dusunuyorsunizda biz kilo esitliyelim diyincemi ters oluyo? Onida anlamis degilim
Neyse daha fazla yazmiyacam cunku boyle polimiklere girmek herseyden once bana yakismiyo sonuc olarakta anlasamiyacagimiz bir konu o yuzden bence konu bitmistir.
2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Time:2.34.223
Dr Oz`
To Be Contunied....
Rol106 vs tc type r - YouTube tc typer rol 106 ıkımzde takılıyız zevkıne basılan vıdeo ızlemeyenler ıcın bızde ozel yok hersey acık ama rol 106 195 falan dı ondan sonra cok sey degıstı veee 10 hp ustune koydu ve sokulu suan artı egsoz sıstemı degıstı lafın kısası df yılmaz bey le denedıgı halı benle aynı o sekıl denedı selcuk kardesım ben cagırmıstım hatta zrvkıne basalım dıyee
beyler saçma sapan şeylerin hesabını yapıosunuz. Type R da klasmanın üstündeki arabaları hafifliği ile geçiyor gücü ile değil. 106 da aynı şekilde. haa şu da var deneme 200 de bitmemeli bence. Kesiciye kadar gidilmeli. Sökülme olayına gelince karbon kaput karbon çamurluk falan ok ama öyle Polyesterden tavan derme çatma bagaj oldu mu işin tadı kaçıyor bence.
IN BOOST WE TRUST
kim kimi nereye kadar geciyo, atmo king nasıl oluyo hız aralıgımı var 100-200 mu nedır kuralıTyper 270 gidıyo veya s2000 yada ek k24 vsss, 106gti için atmo king bence sacma olmuş, trde 100-200 9 sn altına incek atmosferik k24 ler var, 9 sec sürede var. 106gti atmosferik 9sec altını yapsın ozaman konuşuruz kingligi
Bu süreyi K24 motor hangi kasada yapıyorr.. ???
kendi motoru kendi kasasyla yıllardır kendini konuşturan tek bir araç var maalesef.. buda kıçı kırık bir peugeot 106 insanlar yediremesede bu bir gerçek...
Ben Rol 106'nın Nos'la birlikte 100-200 9 sec altına düşeceğini düşünüyorum..
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Abi eyv en azindan emegi hice saymamissinda atladigin bi nokta var o arac swap ben 106 gti motor ve kasadayim hacimde yok 1,6 anlatabiliyormuyum hadi bi ep3 k20 gorelim motor ve kasa bir arada ben king im flnda demedim bu arada, yarismaya araba yaptik gecmekte var gecilmekte ama az cok kac senedir neyin ne kadar gidebilecegini uyaniyorum artik
Armağanın z06 da atmo ama 800 hp lerdeYani atmo king olmanında bence bir klasmanı vardır diye düşünüyorum.
e21 alıp v10 m makina koyup 7 sn koşsak 100-200 king bizmiyiz yani?
Herkes klasmanına koşsun. Tabi iddiası olan herkese kaldırsın o başka.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Abi ben zaten isin rengini degistirsem ax garajda duruyor 106 dan motoru sokup takmak maximum 1 gun ama ben swap olayini sevmiyorum baksana simdi denemeye araba bulamiyoruz o zaman hepten yalan olur 700kg 210hp sirali bi sanzimanla sanirim ciddi birsey olur ve yine 1,6 dikkatini cekerimya bu islerini sonu yok onu ona sunu suna koyarsin gidersin fln filan abi yani kimle ugrasican karsilikli mac havasinda kosturucak kimse yok olanlarda zaten dostumuz fln yani biz ortada olan seyi konusursak ben swap olmayan type r diyorum severim diyorum
![]()
Evettt konusmuyorumdiyorim yone komuscam yaaa pardondaaa swap sure zamana karsi donme falan bunlar zengin sosyete isi saygim snsuz amaaa dolu is mantikli is nr biliyomusunz 2 ye al gel 80 260 vs 80 220 dir gecilir gecersin hee bide oyle 10 ay proje de arabam rodajdaa yok kar lastiklerimm takili yok koyden dayim gelcek benim ben sahsima arac yaptim 1 haftada ve 8 aydir hergun gazliyorum ve gundelik hergun bagdat caddesindeuim polis cevirdigindede iyi aksamlar harun bey gexin diyosa olay bitmistir bunlarla gelin bana herkese iyi aksamlar saygilar))))
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)