User Tag List

Sayfa 11/12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
216 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: BS fn2 rollnights

cakaragol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya sen anlatiyorsun yilmaz? Ben seninle takili denemedimmi? Bnm arabam 1,6 siz 2,0 o zaman bende 2,0 oliyim standrtta 200 hp den basliyim birakin bunlari ya kim sokuyo sokmuyo beni baglamaz denemiyorsa denemez he biri hizliyim diyorsa gelsin bi gecsin hizliyim desin ben seninlede denedim arabami gormek icin gordum suan eksikler bitti araba sokuk sana gel diyormuyum? Sonuc belli zaten ustune 10hp den fazla aldik 80 90 kg de araba soktuk yani ben neyin ne oldugunun farkindayim yok kilo yok hacim bunlara birakin bi kenara ben yarisa araba yaptim yaris konusurum bu kadar acik ve net adam agirmis bana ne o zaman 106 alsin bak ben ax i de aldim yanlislikla kafam atarsa bnm motoru ona koyarsam alis harikalar diyari olur
    kankaaaa onu yapmaaaa tansıyonum duser eskı pejocu olarakkkkkk bendeee pejoyaaa donerımmm ozmannnn ))))))))) sıgortalıyızz lutfennn sakın

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Typerı olanlar m3 ile deniyor ama 106 ile denemiyor ilginç

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cakaragol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kankaaaa onu yapmaaaa tansıyonum duser eskı pejocu olarakkkkkk bendeee pejoyaaa donerımmm ozmannnn ))))))))) sıgortalıyızz lutfennn sakın
    ahahahhaha... Adam 106 ile deniycek araba bulamıyor ax koyarsa o makinayı tam sıkıntı
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Honda Type_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu arkadaslar biri ben hizliyim demek icin illa sizi gecmesimi lazim yapmayin bunu kimse bu hayatta gecilmez degildir.ama sizzde soyle bir dusunce hakim onu anladim ben bu olmadimi sokerim gecerim evet o aksam senin arka koltuklarin yoktu ve denedim 180 kadar tutunabiliyordun simdi 10 hp aldin hayirli olsun dahada guzel olur senin acindan .

Birde su 1.6 yok 2.0 muhabbetini anlamiyorum madem oyle takintilariniz var noe deniyorsunizki o zaman yada siz onlari dusunuyorsunizda biz kilo esitliyelim diyincemi ters oluyo? Onida anlamis degilim

Neyse daha fazla yazmiyacam cunku boyle polimiklere girmek herseyden once bana yakismiyo sonuc olarakta anlasamiyacagimiz bir konu o yuzden bence konu bitmistir.
    2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
    12,5 cr

Istanbul Park FWD Suresi
    Time:2.34.223

Dr Oz`

To Be Contunied....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rol106 vs tc type r - YouTube tc typer rol 106 ıkımzde takılıyız zevkıne basılan vıdeo ızlemeyenler ıcın bızde ozel yok hersey acık ama rol 106 195 falan dı ondan sonra cok sey degıstı veee 10 hp ustune koydu ve sokulu suan artı egsoz sıstemı degıstı lafın kısası df yılmaz bey le denedıgı halı benle aynı o sekıl denedı selcuk kardesım ben cagırmıstım hatta zrvkıne basalım dıyee

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Honda Type_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu arkadaslar biri ben hizliyim demek icin illa sizi gecmesimi lazim yapmayin bunu kimse bu hayatta gecilmez degildir.ama sizzde soyle bir dusunce hakim onu anladim ben bu olmadimi sokerim gecerim evet o aksam senin arka koltuklarin yoktu ve denedim 180 kadar tutunabiliyordun simdi 10 hp aldin hayirli olsun dahada guzel olur senin acindan .

Birde su 1.6 yok 2.0 muhabbetini anlamiyorum madem oyle takintilariniz var noe deniyorsunizki o zaman yada siz onlari dusunuyorsunizda biz kilo esitliyelim diyincemi ters oluyo? Onida anlamis degilim

Neyse daha fazla yazmiyacam cunku boyle polimiklere girmek herseyden once bana yakismiyo sonuc olarakta anlasamiyacagimiz bir konu o yuzden bence konu bitmistir.
    Bnm bi takinim yok sen dedin diye yazdim 180 mi sana dedimki gel arabaya bak 50 kere full depo yakitla geldik sirf bu muhabbet olmasin diye ama sen yine konusuyorsun ya eyv sensin yilmaz tamam sende kendine guveniyorsan gel ok

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi arkadaşlar kiloyu eşitleyin hacimleride eşitleyin devam edin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler saçma sapan şeylerin hesabını yapıosunuz. Type R da klasmanın üstündeki arabaları hafifliği ile geçiyor gücü ile değil. 106 da aynı şekilde. haa şu da var deneme 200 de bitmemeli bence. Kesiciye kadar gidilmeli. Sökülme olayına gelince karbon kaput karbon çamurluk falan ok ama öyle Polyesterden tavan derme çatma bagaj oldu mu işin tadı kaçıyor bence.
    IN BOOST WE TRUST

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kim kimi nereye kadar geciyo, atmo king nasıl oluyo hız aralıgımı var 100-200 mu nedır kuralı Typer 270 gidıyo veya s2000 yada ek k24 vsss, 106gti için atmo king bence sacma olmuş, trde 100-200 9 sn altına incek atmosferik k24 ler var, 9 sec sürede var. 106gti atmosferik 9sec altını yapsın ozaman konuşuruz kingligi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kim kimi nereye kadar geciyo, atmo king nasıl oluyo hız aralıgımı var 100-200 mu nedır kuralı Typer 270 gidıyo veya s2000 yada ek k24 vsss, 106gti için atmo king bence sacma olmuş, trde 100-200 9 sn altına incek atmosferik k24 ler var, 9 sec sürede var. 106gti atmosferik 9sec altını yapsın ozaman konuşuruz kingligi
    Ya yemisim suresini nerde o dedigin 9 alti araclar getir varmi seninmi yok sen cupranla hizlisin abi bosver N/a olayini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya yemisim suresini nerde o dedigin 9 alti araclar getir varmi seninmi yok sen cupranla hizlisin abi bosver N/a olayini
    Selçuk, Bilalin k24 resmi süresi yok mu? viteslerde uzay boşluguydu n/a bence en hızlı araç odur, çıktıgı zaman sahibi denerse denersiniz bizde zevkle izleriz hee 106gti bence king olamaz ama o araçlar kadar başarılıdır, saygıyı herzaman hak etmiş araba zaten

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu süreyi K24 motor hangi kasada yapıyorr.. ???

kendi motoru kendi kasasyla yıllardır kendini konuşturan tek bir araç var maalesef.. buda kıçı kırık bir peugeot 106 insanlar yediremesede bu bir gerçek...

Ben Rol 106'nın Nos'la birlikte 100-200 9 sec altına düşeceğini düşünüyorum..
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selçuk, Bilalin k24 resmi süresi yok mu? viteslerde uzay boşluguydu n/a bence en hızlı araç odur, çıktıgı zaman sahibi denerse denersiniz bizde zevkle izleriz hee 106gti bence king olamaz ama o araçlar kadar başarılıdır, saygıyı herzaman hak etmiş araba zaten
    Abi eyv en azindan emegi hice saymamissinda atladigin bi nokta var o arac swap ben 106 gti motor ve kasadayim hacimde yok 1,6 anlatabiliyormuyum hadi bi ep3 k20 gorelim motor ve kasa bir arada ben king im flnda demedim bu arada, yarismaya araba yaptik gecmekte var gecilmekte ama az cok kac senedir neyin ne kadar gidebilecegini uyaniyorum artik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Juggernaut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Typerı olanlar m3 ile deniyor ama 106 ile denemiyor ilginç
    E hadi bunuda aciklasinlar kanka

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Armağanın z06 da atmo ama 800 hp lerde Yani atmo king olmanında bence bir klasmanı vardır diye düşünüyorum.

e21 alıp v10 m makina koyup 7 sn koşsak 100-200 king bizmiyiz yani?

Herkes klasmanına koşsun. Tabi iddiası olan herkese kaldırsın o başka.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Armağanın z06 da atmo ama 800 hp lerde Yani atmo king olmanında bence bir klasmanı vardır diye düşünüyorum.

e21 alıp v10 m makina koyup 7 sn koşsak 100-200 king bizmiyiz yani?

Herkes klasmanına koşsun. Tabi iddiası olan herkese kaldırsın o başka.
    Aynen abi ya biz N/a king iz demiyoruz sen uyanmissin mevzuyu he ben sunu derim 1,6 N/a king bnm turkiyede varsa baska bi tane buyursun gelsin buna kimse itiraz edemez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi eyv en azindan emegi hice saymamissinda atladigin bi nokta var o arac swap ben 106 gti motor ve kasadayim hacimde yok 1,6 anlatabiliyormuyum hadi bi ep3 k20 gorelim motor ve kasa bir arada ben king im flnda demedim bu arada, yarismaya araba yaptik gecmekte var gecilmekte ama az cok kac senedir neyin ne kadar gidebilecegini uyaniyorum artik
    swap fark etmez sende yaparsın koşturursun ax vardı sende misal çok hızlı olsa king o olurdu, 106 gti mami sen selçuk çok iyi yürüttünüz zaten kimse emeğe saygısızlık etmez mal ortada zaten, kendisinden büyük işler yapıyo,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    swap fark etmez sende yaparsın koşturursun ax vardı sende misal çok hızlı olsa king o olurdu, 106 gti mami sen selçuk çok iyi yürüttünüz zaten kimse emeğe saygısızlık etmez mal ortada zaten, kendisinden büyük işler yapıyo,
    Abi ben zaten isin rengini degistirsem ax garajda duruyor 106 dan motoru sokup takmak maximum 1 gun ama ben swap olayini sevmiyorum baksana simdi denemeye araba bulamiyoruz o zaman hepten yalan olur 700kg 210hp sirali bi sanzimanla sanirim ciddi birsey olur ve yine 1,6 dikkatini cekerim ya bu islerini sonu yok onu ona sunu suna koyarsin gidersin fln filan abi yani kimle ugrasican karsilikli mac havasinda kosturucak kimse yok olanlarda zaten dostumuz fln yani biz ortada olan seyi konusursak ben swap olmayan type r diyorum severim diyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evettt konusmuyorumdiyorim yone komuscam yaaa pardondaaa swap sure zamana karsi donme falan bunlar zengin sosyete isi saygim snsuz amaaa dolu is mantikli is nr biliyomusunz 2 ye al gel 80 260 vs 80 220 dir gecilir gecersin hee bide oyle 10 ay proje de arabam rodajdaa yok kar lastiklerimm takili yok koyden dayim gelcek benim ben sahsima arac yaptim 1 haftada ve 8 aydir hergun gazliyorum ve gundelik hergun bagdat caddesindeuim polis cevirdigindede iyi aksamlar harun bey gexin diyosa olay bitmistir bunlarla gelin bana herkese iyi aksamlar saygilar))))

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)