User Tag List

Sayfa 10/12 İlkİlk ... 89101112 SonSon
216 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: BS fn2 rollnights

cakaragol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serhat Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    41 tc Harun dener senle belki, ben dediğim gibi merak etmiyorum 106 ile noolur diye, type-r tarzı benim kilolara yakın atmosferik araç yaparsan bigün merakımızı gideririz..
    serhatttttt bız selcuklaa denerız denedıkdee ve adam eskı halıyle ıkımızde takılı denedıkkk suan alakamız olmaz ztnnn rol 106 suan denıycek arac yok ztnnnn var derse sabah uyandıgında sıgortalı bagkurlu oldugu aklına gelırrrr senden rıcamm sadece kararına saygı duyuyorum ama benle denedıkten sonra kısa yok demıssın herkese arabanda kısa var fn2 bızde 5 tane var bunu burda belırtırsın herkes bılsın hanı eyvallah

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen varsa daha hizlisi deyince yazdim ben yanlis anlama zaten seni gecicegimden eminim ama sen en hizli yazarsan is degisiyor sen kendi katagorinde hizli olabilirsin bu arada kilodan bahs ederken 2.0 oldugunu bnmde 1.6 oldugumu unutma istersen
    En hizlilar suan icin belli sus ng rol

Edit: ben tc ile de denedim videolar bolumunde aratirsan bulursun type r ida yapmistik zamaninda burda denemeye araba bulamadim antalyaya gittim ve civata dahil sokmeden bilgin olsun
    "heriki aracada maşallah TR nin enhızlı iki type-r ı, kafa burun gidiyor araçlar."

yukarıdaki yazımın bir kısmından alıntı, altını çizdiğim yere dikkat ben genel yazmadım type-r sınıfı dedim.
    denemeden emin olman için elinde veri olması lazım, varsa tc ile denemenin videosu özeldende olur farketmez bakarsam farktan anlarız zaten beni kesin geçip geçemeyeceğini, emin ol ben sölerim beni gecersin diye bunda bişey yok.
    2,0 - 1,6 lt.konusunda da hacim rollde denediğimiz hızlara kadar etki etmez, önemli olan hp. beygir beygirdir yani 1.6 veya 2.0 lt.sine bakılmaz. dip not olarak belirteyim. hee dersen 250-260 görücez hemen cıkalım akşam
    son konu, zamanında type-r ın varken job, ben deneyelim demiştim diye hatırlıyorum ama yanılıyorda olabilirm
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harun röwans yokmu röwans bosyeremı parça şiparis ettin bro iptal ettir bari musait zamanda tamamlarsın eksıklerini
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    harun rowans yokmöu rowans bosyeremı parça şiparis ettin bro iptal ettir bari musait zamanda tamamlarsın eksıklerini
    aynen kankaaa ıptal ettık sımdılık broooo ama ozgun abı gelsın yapcam yınedeee yılmaz kardesımızle falan basarızzzz bıde turkıyenın en hızlı typerını herkes ızlerrr bakarızzz en hızlısınıdaa gorur tebrık ederız bız olursak bızı ederler bro sende whıte rs cıkar artık denerızzz aletlerıııııııı

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "heriki aracada maşallah TR nin enhızlı iki type-r ı, kafa burun gidiyor araçlar."

yukarıdaki yazımın bir kısmından alıntı, altını çizdiğim yere dikkat ben genel yazmadım type-r sınıfı dedim.
    denemeden emin olman için elinde veri olması lazım, varsa tc ile denemenin videosu özeldende olur farketmez bakarsam farktan anlarız zaten beni kesin geçip geçemeyeceğini, emin ol ben sölerim beni gecersin diye bunda bişey yok.
    2,0 - 1,6 lt.konusunda da hacim rollde denediğimiz hızlara kadar etki etmez, önemli olan hp. beygir beygirdir yani 1.6 veya 2.0 lt.sine bakılmaz. dip not olarak belirteyim. hee dersen 250-260 görücez hemen cıkalım akşam
    son konu, zamanında type-r ın varken job, ben deneyelim demiştim diye hatırlıyorum ama yanılıyorda olabilirm
    Bos muhabette gerek yok amacim seninle polemik degil hizliyim diyorsan araba secmessin bnm gibi arabana guveniyorsan cikarsin yada cikmassin ben en hizliyi genel soyluyorsun sandim ondan yazdim yoksa ben emin olmasam yazmam senden hizliyim diye neyse az laf cok is denersen ben burdayim ben eminim sen aksini idda ediyorsan gorelim job zamani gercekten hatirlamiyorum oyle bir diyalog biz mehmet enes her gece sokaktaydik valla mehmet gorurse yazar sen senk gelmedin demekki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cakaragol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen kankaaa ıptal ettık sımdılık broooo ama ozgun abı gelsın yapcam yınedeee yılmaz kardesımızle falan basarızzzz bıde turkıyenın en hızlı typerını herkes ızlerrr bakarızzz en hızlısınıdaa gorur tebrık ederız bız olursak bızı ederler bro sende whıte rs cıkar artık denerızzz aletlerıııııııı
    bro hiç bir eksik kalmadı sadece bladerkı bekliyoruz ayar için işleri yogun ALLAH c.c izniyle hafta sonu gibi düşünüyoruz ayarı arabayı yaptık bitti eksık gedik kalmadı biliyorsun bazı değişikliklerden sonra arabada miyadını dolduran parçalar zahiyat verdi söyle bir 8 + gibi değişmiştir sanırım araç ben herkezle denerim hızlı yavaş atmo olan maksat keyif almak
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cakaragol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serhatttttt bız selcuklaa denerız denedıkdee ve adam eskı halıyle ıkımızde takılı denedıkkk suan alakamız olmaz ztnnn rol 106 suan denıycek arac yok ztnnnn var derse sabah uyandıgında sıgortalı bagkurlu oldugu aklına gelırrrr senden rıcamm sadece kararına saygı duyuyorum ama benle denedıkten sonra kısa yok demıssın herkese arabanda kısa var fn2 bızde 5 tane var bunu burda belırtırsın herkes bılsın hanı eyvallah
    Harun kardesım kısa yanı benım eskı setup takı herkesın bıldıgı 5.46 fd.yok aracta. Komple stock sanzuman takmıstım jdm dıye gecıyor, yanı ep3 un orgınal sanzumanı japon versıyon. Sızdekı fn2 ler orjınal 18 jantlıysa benım kadranla kıyaslarsanız aynı gostermez. Bende suan 17ınch. 205 taban lastık var. Illakı sızınkılerden farklıdır yanı km.sayacında vıtes sonları. Bırde donulen devırde etkı eder
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bos muhabette gerek yok amacim seninle polemik degil hizliyim diyorsan araba secmessin bnm gibi arabana guveniyorsan cikarsin yada cikmassin ben en hizliyi genel soyluyorsun sandim ondan yazdim yoksa ben emin olmasam yazmam senden hizliyim diye neyse az laf cok is denersen ben burdayim ben eminim sen aksini idda ediyorsan gorelim job zamani gercekten hatirlamiyorum oyle bir diyalog biz mehmet enes her gece sokaktaydik valla mehmet gorurse yazar sen senk gelmedin demekki
    Aynen az laf cok ıs, beklıyoruz deneme hıkayelerını madem oole. Polemık degıl karsılıklı fıkır alısverısı.
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen az laf cok ıs, beklıyoruz deneme hıkayelerını madem oole. Polemık degıl karsılıklı fıkır alısverısı.
    Yazdigindan hic bisey anlamadim? Deneme hikayelerimi?

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün akşam için bs ve df yede tebrikler böyle tartışmasız denemeler örnek olur inş hayat memat meselesi değil sonuçta bu işler
    Team PAŞAOĞLU

Honda Type_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya hala neyin kavgasini veriyorsunuz anlamadimki adam sadece typerlarla deniyo selcuk baska araclarla denemiyo bu adaama bu kadar yuklenmenizi anlamiyorum?

Tamam arabaniz var hizli gidiyo ama herkes sizinle denemek zorunda degil bunu lutfen anlayin artik adam size kotu birsey dememis sizinle denemek istemiyorum demis.
    Sizi gecicem dememmis!

o yuzdenn bence bu konuyu burada kapatin daha fazlada uzatmanizin manasi yok kanimca
    2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
    12,5 cr

Istanbul Park FWD Suresi
    Time:2.34.223

Dr Oz`

To Be Contunied....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazdigindan hic bisey anlamadim? Deneme hikayelerimi?
    Selcuk deneme olmayacak aramızda suan bunu netlestırelım artık,sokerım bende torpıdo vs.dıbıne kadar belkı bıgun ozmn olur basarız. Sen demısın ya az laf cok ıs ona ıstınaden yazdım bızım denememız hayal senın roll hıkayelerıne bakalım
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Honda Type_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya hala neyin kavgasini veriyorsunuz anlamadimki adam sadece typerlarla deniyo selcuk baska araclarla denemiyo bu adaama bu kadar yuklenmenizi anlamiyorum?

Tamam arabaniz var hizli gidiyo ama herkes sizinle denemek zorunda degil bunu lutfen anlayin artik adam size kotu birsey dememis sizinle denemek istemiyorum demis.
    Sizi gecicem dememmis!

o yuzdenn bence bu konuyu burada kapatin daha fazlada uzatmanizin manasi yok kanimca
    Ya yilmaz bana ne ister denesin ister denemesin ben ne ustune gidicem baska bi konuda yine yazdim fn2 gecmek beni mutlu etmez diye adam demiski varsa daha hizli goruruz bende dedim varim mevzu he o sadece type r lar icin yazmis eyv ben zaten gecerim diyorum aksini idda eden varsa buyursun diyorum hersey acik net anladinmi?
    Selcuk deneme olmayacak aramızda suan bunu netlestırelım artık,sokerım bende torpıdo vs.dıbıne kadar belkı bıgun ozmn olur basarız. Sen demısın ya az laf cok ıs ona ıstınaden yazdım bızım denememız hayal senın roll hıkayelerıne bakalım
    Sen sok haber et yeter bnm icin no problem eyv

Honda Type_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani selcuk sen simdi diyorsunki beni fn2 gecmek mutlu etmez
    tamam sen fn2 nin kilosuna ciksan gecicegine eminmisin peki?

bence hayir cunku arabalariniz hafif diye bu kadar iyi gidiyo bunu sende bende adimiz gibi iyi biliyoruz.

o yuzden sen arabani o kiloya cikarmazsin serhatta senin icin arabasini o kadar cok sokmez o yuzden bosver herkes kendi kulvarinda en iyisidir.
    2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
    12,5 cr

Istanbul Park FWD Suresi
    Time:2.34.223

Dr Oz`

To Be Contunied....

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam 1.6 lt 106 dan dynamicste 207 hp almis hala kilo diyorsunuz sadece hafif diye iyi yuruyor demek o kadar emege saygisizlik olur bence

Her sarti esitlersek ne zevki kalicak bu isin butun arabalar kafa kafaya gitsin o zaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Honda Type_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani selcuk sen simdi diyorsunki beni fn2 gecmek mutlu etmez
    tamam sen fn2 nin kilosuna ciksan gecicegine eminmisin peki?

bence hayir cunku arabalariniz hafif diye bu kadar iyi gidiyo bunu sende bende adimiz gibi iyi biliyoruz.

o yuzden sen arabani o kiloya cikarmazsin serhatta senin icin arabasini o kadar cok sokmez o yuzden bosver herkes kendi kulvarinda en iyisidir.
    Ya sen anlatiyorsun yilmaz? Ben seninle takili denemedimmi? Bnm arabam 1,6 siz 2,0 o zaman bende 2,0 oliyim standrtta 200 hp den basliyim birakin bunlari ya kim sokuyo sokmuyo beni baglamaz denemiyorsa denemez he biri hizliyim diyorsa gelsin bi gecsin hizliyim desin ben seninlede denedim arabami gormek icin gordum suan eksikler bitti araba sokuk sana gel diyormuyum? Sonuc belli zaten ustune 10hp den fazla aldik 80 90 kg de araba soktuk yani ben neyin ne oldugunun farkindayim yok kilo yok hacim bunlara birakin bi kenara ben yarisa araba yaptim yaris konusurum bu kadar acik ve net adam agirmis bana ne o zaman 106 alsin bak ben ax i de aldim yanlislikla kafam atarsa bnm motoru ona koyarsam alis harikalar diyari olur

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya sen anlatiyorsun yilmaz? Ben seninle takili denemedimmi? Bnm arabam 1,6 siz 2,0 o zaman bende 2,0 oliyim standrtta 200 hp den basliyim birakin bunlari ya kim sokuyo sokmuyo beni baglamaz denemiyorsa denemez he biri hizliyim diyorsa gelsin bi gecsin hizliyim desin ben seninlede denedim arabami gormek icin gordum suan eksikler bitti araba sokuk sana gel diyormuyum? Sonuc belli zaten ustune 10hp den fazla aldik 80 90 kg de araba soktuk yani ben neyin ne oldugunun farkindayim yok kilo yok hacim bunlara birakin bi kenara ben yarisa araba yaptim yaris konusurum bu kadar acik ve net adam agirmis bana ne o zaman 106 alsin bak ben ax i de aldim yanlislikla kafam atarsa bnm motoru ona koyarsam alis harikalar diyari olur
    iyimiş... O yanlışları yapma sakın abi
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [B]bence kımseee kılo falan bahaneeee yapmasınnn ben 8 aydırr delımıyımmm 850 900 kılo kactane arabayla denedımmmm yılmazzz bey sen elıt ve ornek alıncak hondacısın sana saygım sonsuzzz sokmeden benım gıbı basan bırısın eyvallah ama bıcım ben bu typerrrı herkesle bascam dıyeee para verdım aldım bu typer erkek arabası (ep3) gecme gecılmeee onemlı degıl ama s

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dc_crx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyimiş... O yanlışları yapma sakın abi
    kankaaaa onu yapmaaaa tansıyonum duser eskı pejocu olarakkkkkk bendeee pejoyaaa donerımmm ozmannnn ))))))))) sıgortalıyızz lutfennn sakın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)