User Tag List

Sayfa 5/12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
216 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: BS fn2 rollnights

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zevkle seyrettim,deneyen araçlara maşallah,Serhat geceyi kabala almış gibi tüm denemeleri tek gecede halletmişsin

cakaragol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Devranım ben kaanlada konustum tc dyno yapılırkende ordaydım gayet guzeldi ama zaten malıyetsız olarak yapılacaklar yapılmıs arabaya hanı bı cıgı vardır onun bı damla ustune cıkmak ıstesen cok meşaktli ve masraflıdır ya tc su an o kıvamda o araba 500 lıra ıle hızlanmaz demek ıstedıgım o he sadece fıltrelı typerı 500 lıraya hızlandırırsın ama tc kıvamndakı bı arabayı 500 tl ıle sadece uygulama yapıp cılalyıp ruzgara surtunmesıni azaltırsın alacagın her beygor bu saatten sonra fazla malıyet cunku

Kalkıp ben arabaya daıre parası harcamıyorum yazarsada ısın rengı degısır harun yuz yuze konusurken eglencelı guluyosun ama forumdan ole gozukmuyor

Bu arada hangi fn2 240+ ep3 ıle yurur derdık mevzu ınanılmayanı yapmakta adam kac senedır ugrasıyor kalkıp bole emek olan bı arbayı 500 tl harcayp gecıcem dersen olmaz emegw saygı cıdden guzel laf
    mehmet bizim soylediklerimizi ynlis anliyosun galiba sen bu isi bilen adamsin bak emege herkese saygimiz var tebrik ettik ztn ama ben arabalarima para harcamam fazla bak benim enjektorum limit araba daha acilcak
    OZGun abiyle konustuk sen beni birak bayramdan sona izle lutfen yuzyuxe konusuruzz mehmetim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaaa mehmett ben serhatla onun devrinde basiyorum adamda kisa varmis sen neyi konusuyosun yaa turkiyede hamgi typer 60 la basar allah askinaaa beni deli etmeyin ))))) hepiniz zamanida kosturdunuz ep 3 konsturmayin beni zorlaa bahane olcak cunku sonra eksiklerigorel tekrar deniycezzz diyoz uzatmayin istee

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlisim yoksa Serhatta kisa var diye biliyorum. 80 basamiyor sanirim.
    Eger 60da basilip yakitli arabaya bukadar tutunuyorsa Tc, bence daha gideri olur Alper abi.
    Iki hizda basilmamis sanirim. BS alttan basarak avantaji kullanmis ve gecmis ama 80de basilabilirdi sanki
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serhatcim tebrik ederim...cok ugrastin yapicam dedin ve yaptin.

Bu islerde sunu herkeze gostermis oldun ne kadar ekmek o kada kofte...

devolation - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilgi amacli yaziyirum bs typer 7-8 aydir sadece yakitla geziyor pist,rolling gundelik vs .

Deneme olacak diye koyulmadi yanlis anlasilmasin
    bizim depo denemeden denemeye 97 goruyo )) bilmiyordum dostum kusura bakmayin

Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Devranım ben kaanlada konustum tc dyno yapılırkende ordaydım gayet guzeldi ama zaten malıyetsız olarak yapılacaklar yapılmıs arabaya hanı bı cıgı vardır onun bı damla ustune cıkmak ıstesen cok meşaktli ve masraflıdır ya tc su an o kıvamda o araba 500 lıra ıle hızlanmaz demek ıstedıgım o he sadece fıltrelı typerı 500 lıraya hızlandırırsın ama tc kıvamndakı bı arabayı 500 tl ıle sadece uygulama yapıp cılalyıp ruzgara surtunmesıni azaltırsın alacagın her beygor bu saatten sonra fazla malıyet cunku

Kalkıp ben arabaya daıre parası harcamıyorum yazarsada ısın rengı degısır harun yuz yuze konusurken eglencelı guluyosun ama forumdan ole gozukmuyor

Bu arada hangi fn2 240+ ep3 ıle yurur derdık mevzu ınanılmayanı yapmakta adam kac senedır ugrasıyor kalkıp bole emek olan bı arbayı 500 tl harcayp gecıcem dersen olmaz emegw saygı cıdden guzel laf
    emege tabiki saygi ama adamin bi bildigi var heralde yineleyip duruyo bekleyip gorelim. evet bu makineler hakkinda benden cok bilgin oldugu asikar oyuzden bilmedgm konuda yorum yapmiyorm
    Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-
    powered by ÇİÇO GARAGE gebze -
    ANV tuning bostanci..
    OPELTECH service..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim koydugum video 80 de basildi 1 t
    2 boy geciyo bunlar bahaeye girer sonucta adam gexti ama kalkipta kimse hayel dir bilmem neod konusmasin bugun gecilirsin yrn gecersin ufak dokunuslar yapcaksinki gorcen buyul yaptikdan sinra ne anlami kaldi anlayin lutfen bana guxin abla gibi yazdirmayin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eger 60da basilip yakitli arabaya bukadar tutunuyorsa Tc, bence daha gideri olur Alper abi.
    Iki hizda basilmamis sanirim. BS alttan basarak avantaji kullanmis ve gecmis ama 80de basilabilirdi sanki
    Kanka benim. Devrimde yani 80 de bastigimizda attigim video oluyooo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara bs typer güzel yürümüş .. Sakıncası yoksa tc typerın specleri nelerdir

yasinipek79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guzel denemeydi.bs ye tebrikler.ancak ben TCnin yinede speclerine gore cok iyi tutundugunu dusunuyorum.Aradaki fark giderilir.Harun eksiklerini giderir tekrar denenir.

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tufan Job34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fazla gülme abicim biraz video izle öğrenirsin!
    SKN & BS video'sunu izlersen orda gerceği hayali anlatır sana.. fazla tutunamadığını görürsün..
    skn&bs denemesini kıstas alırsan yanılırsın.
    1.şanzuman kötüydü vitesler girmiyordu şimdiki gibi
    2.müzik tesisatından kalma bayağı çokça yalıtım vardı o söküldü, şuan sadece arka koltuklar yok önler sparco, ekstra 3ad.rollbar ve arka kısmın kötü görüntüsü kapamak amaçlı mdf üzeri kaplama kapak var büyükçe.
    3.motordada ekstralar mevcut, kapak egztrk. vs.
    TeamPASAOGLU

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imkanı olup para harcıyan arabasını yapan adamların hakkını yemişsiniz. Yurt dısından parça getirenleri biskivüt cocugu yapmışsınız Deneme konusunu nerelere getirmişsniz.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cakaragol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaaa mehmett ben serhatla onun devrinde basiyorum adamda kisa varmis sen neyi konusuyosun yaa turkiyede hamgi typer 60 la basar allah askinaaa beni deli etmeyin ))))) hepiniz zamanida kosturdunuz ep 3 konsturmayin beni zorlaa bahane olcak cunku sonra eksiklerigorel tekrar deniycezzz diyoz uzatmayin istee
    60da bastığımız bitane deneme yok, bende kısa falanda yok ayrıca, kısa şanzumanı izmirden orcun arkadasımızın bi arkadasına sattım sorsaydın sölerdim.

Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    80basıldı zaten, ayrıca yanlış bilgi almışın canım

2 boy geciyo bunlar bahaeye girer sonucta adam gexti ama kalkipta kimse hayel dir bilmem neod konusmasin bugun gecilirsin yrn gecersin ufak dokunuslar yapcaksinki gorcen buyul yaptikdan sinra ne anlami kaldi anlayin lutfen bana guxin abla gibi yazdirmayin
    senin koyduğun video zaten bendeki araç içi videolarından biridir, fark 3.vitesin sonundan itibaren direkt açılıyor, çok altta kalıyorum dediğinde daha üstten bastık hatta sonuç değişmedi.
    Harun olayı kişiselleştirmeyelim ayrıca tamam, denendi bitti bayramdan sonra diye kendini şartlama bence, müsait olduğumuz bigün denk gelirsek deneriz tekrar..
    TeamPASAOGLU

Tufan Job34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serhat Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skn&bs denemesini kıstas alırsan yanılırsın.
    1.şanzuman kötüydü vitesler girmiyordu şimdiki gibi
    2.müzik tesisatından kalma bayağı çokça yalıtım vardı o söküldü, şuan sadece arka koltuklar yok önler sparco, ekstra 3ad.rollbar ve arka kısmın kötü görüntüsü kapamak amaçlı mdf üzeri kaplama kapak var büyükçe.
    3.motordada ekstralar mevcut, kapak egztrk. vs.
    Abicim sana lafımız yok. Bs masallah diyoruz sen gülüyosun! buyuklerime saygım var.acıklama yapmana gerek yok mrk etmedim.
    Sistem Honda & PowerTune

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak kardeşim anlamadığın bişey var. Ben sana BS yi geçemezsin demiyorum her araba geçilir bazooka dahil ama öyle ufak dokunuşlarla o güçler gelmiyor. Emmeyi değiştiricem demişsin. Emme direk +10 hp mi vericek. enjektör ve yazlım şu anki durumun üzerine 10 hp vermeyecek. Sen sanıyorsun ki her yaptığın değişiklik üzerine +10-20 hp verecek. Üzerindeki manifold şu anda güç kazandırmıyor mu. Manifoldu söksen araban gene aynı güçte mi kalıcak. Yazılım. Özgün atmosfer basıncını mı açıcak enjektör taktığın zaman. Sadece biraz zenginleştirip bir kaç derece daha avans açacak o da egzantriklerin el verdiği kadar. Sen bunları anlayamıyorsun işte sıkıntı orada. Bi de ben evde oturmuyorum istersen 1 saate deneme yapalım 2.5 lt 30R Turbolu GC8 im de var en az 400 hp. Yaşın daha çok genç senin geçtiğin yollardan bizlerde geçtik merak ediyorsan type R ımızda oldu. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz.
    IN BOOST WE TRUST

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ıslerı tecrube etmek ıcın bıraz para harcamak lazım.
    benım nacızane fıkrım,arabaya bır kac tane 500 tl harcaman lazım o arabanın yanına gelmek ıcın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar konuyu bak yine uzattiniz benim napcagimi kimse bana ogretmesin tekrar deneriz bukadar basitt serhat kisiselestirmedin uzatiyolar denendi bitti buladar basit. Ama 80 degildi bosver bidahakine denriz sagolasin sana lafim yok ztn iyigecelr

josefsalvatini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka benim. Devrimde yani 80 de bastigimizda attigim video oluyooo
    Serhat yazmış ama bütün videolarda 80 de basılmış
    Yani senin deyiminle 2 de 80 almış beklemiş ...
    TeamPASAOGLU

josefsalvatini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim sureyle falan bi isim yok mehmet bayramdan sora bu laflarini unutma ozgum abinin dynoda goruselim ztn hergun ordasin ok iyi bayramlar. Buarada sanada buarada serhat be hataya dusmus anlamadim delimanli gibi denedi gecti konu acti 1 hafta sonrada olsada gittim adam deedi tebrik ettim bunda nevar ✌️
    Deneme konusu açıldığında Çarşamba idi Perşembe cuma Cumartesi günleri icin dedi
    Yani ısrarla 1 hafta sonra diyorsunuz bir türlü anlamak mümkün değil amacınızı
    Sanki Serhat size gun vermiş de gelip denememiş gibi

Ayrıca uzunda araç ici videoda aynada nokta oluyor tc
    Dıştan çekimde daha çok dusuk hizdasiniz

Sonuc herkes emegine göre karşılık alıp maddiyati isin icine sokmayın

Bı araba iyi gidiyor diye ev parası harcandı denmesi olmaz
    TeamPASAOGLU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)