User Tag List

Sayfa 5/10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
181 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: TU Clio RS Şampiyonluğa devam....

rs2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cix boy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi şimdi herkes para harcar ama TU rs kadar yürüyemez demişsin nedenini öğrenebilirmiyim peki,neden yürümesin TU rs e para harcandı yürüyor diğer araçlara da para harcanır yürür bu kadar büyük konuşma bence yazdıklarımı sakin yanlış anlama sadece merakımdan soruyorum
    anlatılacak tek şey ustaların farklılığı kimi işini fazla para harcamadan yapar kimide iyi para harcayarak yapar bilmem anlatabildimmi
    (E) TUNERS Trabzon... 207 RC Lemans 1020 Series

cix boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rs2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlatılacak tek şey ustaların farklılığı kimi işini fazla para harcamadan yapar kimide iyi para harcayarak yapar bilmem anlatabildimmi
    orda haklısın orda senlen aynı fikirdeyim abi neyse konuyu kirletmim ben
    61 DF 161 TOLEDO
    61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
    61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
    61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
    61 VL 700 106 GTİ (SOLD)

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar yarın askeri birligime teslim oluyorum yanlız konuyu gercekten gülerek takip ediyorum
    bu nedenle yazma geregi duydum, bahsi gecen arkadaslar zaten yakın arkadaslar normalde bizide trabzonda gunlerce agırladılar beraberce goruyoruimki cekişme hat safhada
    gelelim konuya akif sende birseyler yazmıssın ama kimse kimseyi gecmek için forged takmadı
    araca zaten motor yapılıyordu o ara takmısken forged takalım demişler
    yaz bası fatih bir kac kez aytug abiyi aramıs aractan verim alamadıgını aracın yeterli performans vermedigini dile getirmiş
    bir dizi konusmadan ve tavsiyeden sonra bizi davet ettiler trabzona, biz hem baska işlerimiz olması dolayısıyla hem gezme hemde fatihin aracına bakma bahanesiyle karadenize dogru yola cıktık
    orda 2 aracıda inceledigimizde ikisindede eksikler vardı, genelde fatihin araca baktık ama serkanında arabayla ilgilendik
    serkanda ne map sensoru calısıyordu nede o2 bunnun yanında belli baslı sıkıntılarda vardı
    map sabit bir degerde kalmıs arac ole gidiyordu zaten arac asırı zengine kalmıs bu sekilde
    aynı sekilde fatih tede o2 sabit okuyordu ve aracta triger dahil bobin dahil tesisat dahil bir cok eksik cıktı
    finalde sensorler alındı tesast duzeltildi manifoldlar işlendi bir suru yazılım denendi
    bahsettigim seyler sadece arıza tespit degil tüm sesorlerin canlı degerleri takip edildi ve sıkıntılar tespit edildi
    biz ordan donerken sadece fatihin degil serkanında arabası bariz hızlandı, zamanla kalan bazı eksikleride soledik ve tamamladılar, araclar kabaca kafa kafaydı
    fakat fatihin arac ta asırı zengine kaldıgı için pistonların ustu baya bir kurumdu zamanla arac kendini biraz daha acıcak dedik ve gordugum kadarı ile acmıs
    ayrıca cok bariz bir fark aracların birinde 50 yanak orjinal digerinde 45 yanak lastik vardı ki bu ciddi anlamda yol olcumlerinde 10-15 hp fark yaratıyor bunu zaten defalarca denedik gorduk bir cok arabada
    fatihede tak dedik 45 leri hatta orda serkanın arkaları takaslayalım dedik jantı sokemedik gobek kaynadıgı için, arkadaslar bunuda net hatırlar
    herkesin işçiligi kendine tabiki manifoldları soktugumuzde kapagın cok guzel parlatıldıgını fakat cokta genişletilmedigini gorduk ayrıca egzantriklerinde ne olduguna karar veremedik, tabiki sokup bakmadan bilinmez cünkü zannedersem kapak degişmiş egzantrik degişmiş aracta hatırladıgım bu yonde
    zaten egsoz kısmını gorme imkanımız olmadı
    finale gelicek olursak 2 aracta yerinde saymadı 2side güzel gelişmeler kaydettiler
    fakat gordugum kadarı ile fatihin arac 6-7 boy temiz hızlanmıs, bu arada serkanın arabada belki 3-4 boy hızlanmıs, fatih biraz daha öne cıkmıs gibi gorunuyor
    bence fatih 45 leri takıp belki aytug abinin ona yolladıgı egzantrik ve subapları takarsa biraz daha fark olabilir tabi bunları egzantriklerin ve subapların orjinal olmadıgını dusunerek solyluyorum
    dedigim gibi gormeden hukum yurutmek yanlıs olur kimse yanlıs anlamasın

bu arada akif yazılım işi ile baya bir ugrasılmadı belki 8-9 yazılım arasından en verimlisi denenerek arac ustunde bırakıldı, bu işler ole at yazılımı gazla olmuyor her yazılım her aracta aynı verimi vermiyor, aracın ustundeki yazılımda baya bir vuruntu vardı, atılan yazılım vuruntuyu yuksek oranda kesti makul seviyelere cekti, mesela aracı 1. 1.5 boy daha ileri cıkaracak bir yazılım denedik fakat ondada vuruntu coktu bizde sildik
    son olarak 11.8 piston zannedilmesinki 15-20 hp veriyor, vuruntu yapmadıgı surece verecegi maksimum 4-5 bilemedin 6 hp
    yarın sabah askeriyede olucam insallah acemelik sonunda fırsat buldukca gorusuruz,
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

arsenikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O onu geçmiş bu bunu geçmiş kalp kırmaya tansiyon yükseltmeye değermi be abi altı üstü araba bu ya
    Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şampiyon benim... karadenizde selcuk sanada hayırlı yolculuklar umarım tez vakitte gelirsin..Vatan sana emanet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rdigim Gereken cevapi selcuk abi vermistir sana akif ve serkan ve burda para harcandiysa serkan sende harcadin ve neyin ne oldunu biliyorum illa anlatalimmi bundan sonra islerini akif yapar resmen bizi asalamiyo calisiyosun iste bu kadar adamsin burda kac arabaylan kalktiysan herkeze ayni yaptin SUS TAYPER ilen kalktin adam 50 boy atti sana yine cikip dedin ki gecemedi beni czt ilen kaktin erdince aynisini yaptin Senin ne mal oldugun ortaya cikti ve selcuk abi ve aytug abi bunlari gorduler sen uc kurusa arkadasini satan birisisin sen arabana benden fazla para harcadin ve sana yazdigim yorumlarin hic birine cevap vermedin sampiyonmus sen.once beni gecte sampiyon ol anca sampiyel olursun akifede cok dert oldu serkani gecmem yediremiyosan kendine yazma SELCUK ABİ VE AYTUG ABİ .CUMHUR KARDESİM VE USTAM METİN USTA SİZLERİ SEVİYORUM EMEKLERİNİZE SAGLİK SİZİN ESERİNİZDİR DF 111

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NE dedigini bilmiyorsun SEN fatih kontrolunu kaybettin....cok benden onde olmak istiyorsan buyur onde ol Gaza basmiycam senin yaninda..hadi yoluna gitt....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabi isine gelmedimi ne dedini bilmiyosun dimi sen once videolari izle kaldiramiyosan rollimg yapmayacaktin kabullenemiyosun gecilmeyi sana gaz basmam Ben zaman harciyamam senlen benzine yazik 130 beygirlik 106 lan kalk anca gecersin :-) guluyorum bu haline yazik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fatih cingeneye cevirdin forumu GIT isine yaa suc bende coluk cocukla muhattap oldum hadi GIT yoluna

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Coluk cocuk belli burda kimin oldugu yasin 30 oldu yalan konusma bari milleti kandirmaya devam et boyle forumlara seni almamalari lazim aslinda kirletme bari buralari baska sitelere gir orda 15 yas alti cocuklar var orda takil ancak kandirirsin yerse tabi bak isine sen cocuk gibi sampiyonum dersin kafayi yemissin zoruna gitti yaxik bilsem bosa atardim arabayi :-)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bulursun simdi rolling yapacan birini herkez bizden RS lerden korkup kaciyor zaten ) Trabzonda cok fazla cirkeflik yaptin Bu kadarida fazla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burda kim varsa cagirsam gelir Senin cagirdiklarin gelmiyo farkindaysan sana gereken cevapi selcuk abi verdi yazmaya gerek yok daha Ben bu isi Senin gibi buyuk konusup yok sampiyonmus yok sunu takti gecemedi diye ortaya laf atip cirkeflik yapmiyorum dogrular konus sallama bari kendin yazda dur buralara .....

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende yazayım 2 kelam;

Clio rs kullanıcısıyım. Çok olmasada hatrı sayılır rolling geçmişim olmuştur. Geçtiğim arkadaşla da geçildiğim arkadaşla da çok fikir alış verişine girmişimdir. Yaşım 23, 31 yaşındaki bir insana akıl verip post yazmam normalde abim yaşındasınız. Fakat yaptığınız yanlış.

Şampiyonum şampiyonum diyip duruyorsunuz, biraz mütavazi olun ne cvk ile ne tic ile ne benle yürüdünüz şu ana kadar. Bir aracı geçip kendinizi şampiyon ilan ediyorsunuz. Araçta belliki bir sıkıntı var ben 3 aydır bi sıkıntımı yeni çözebildim. Bunlar olur, rslerde olağan şeyler hatta. Ama ne kimsenin ustasına, ne kimsenin aracına ne de emeğe saygısızlık edemezsiniz. Ayıptır bu yaptığınız, kaç yaşında adamsınız. Aracınız ne rslere göre acayip yürüyor ne başka birşey. Normal bir rs gibi yürüyor ve 5. vitesiniz kısa. Belki %5 kısa da vardır şanzımanda ibreyi görmediğim için anlamadım. Ama kısa 5'in de olmadığını söylemişsiniz.

Yazdıklarımı yanlış anlamayın ama şampiyonluk felan diyip başkasının aracına laf etmek, ustasına emeğine laf etmek ayıp kaçıyor.
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    l?Benim bu sayfada yazdiklarimi okursan ne demek istedimi anlarsin kardesim o videoyu atipta benim aracimin speclerini yaziyosun ve yok forketli DF RS beni yine gecemedi yokbilmem neler diyipye asalayamassin bu zamana kadar ne yaptiysam aracima onun kinede yaptim ayrimcilik yapmadim asla ve o aksam ki videolar bende var attim bile sayfaya ne oldugu ortada demek istedim kimse kimseyi asaliyamaz millete karsi ayiptir yalana gerek yok yazdiklarimi zi okursan.anlarsin ve Ben sampiyonum demedim asla dememde burda 3 RS VAR bir olupta bir halt yapamadik dogrulari yazsaydi boyle olmazdi
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şampiyonum Trabzonda şsmpiyonum Türkiye çapında da şampiyonluğumu ilan ederim arabamı satmazsam gırtlak yapıp kim varsa denerim yarası olan gocunur cekemeyende benimle denemesin konumada çingene olmasın şampiyonumda şampiyonum ))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şampiyonum Trabzonda şsmpiyonum Türkiye çapında da şampiyonluğumu ilan ederim arabamı satmazsam gırtlak yapıp kim varsa denerim yarası olan gocunur cekemeyende benimle denemesin konumada çingene olmasın şampiyonumda şampiyonum ))
    Onu bi geçicen. CVK olsun White olsun seni donunda sallar. Senin borun ancak Trabzonda öter.
    IN BOOST WE TRUST

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ve herkes öğrenmiş oldu trabzonda TU ve DF plakalı rs lerın varlığını

reklamın ıyısı kotusu olmaz

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakin ol şampuan otur bi soluklan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)