TU rs bu günden sonra bir tık daha hızllıçok cnm sıkılrsa haftaya 3 tık daha ilerletirim ( nokta )
TU rs bu günden sonra bir tık daha hızllıçok cnm sıkılrsa haftaya 3 tık daha ilerletirim ( nokta )
King performance
Şu yazdığından bile kimin şampuan kimin şampiyon olduğu belli. Öyle bir yazıosun ki Mitsubishi uzay mekiği çıkarmış mitsubishi dahil bundan kimsenin haberi yok bi sen biliosun. Son hız verisi nedir kaç km hıza çıkmış çok komik laflar. Son hızı merak ediosan 1.2 Clioda 180 yapıo bugün.
IN BOOST WE TRUST
ne biçim ustalar var arkadaş arabadan canı isterse tık çıkartıo.şimdi 1 tık Canım isterse 3 tık daha hızlandırırım dio. Canı istemezse eyvah araba sürünecek demek ki.
IN BOOST WE TRUST
Sacma yazismalar olmus burda . Bi kere sus typr a nasi gider yapilio anlams degilim . Sunu unutmayin herkezin motoru patlardosthane yarismak en onemlisi bu gururu bi kenara koymak lazim .
EcuFast SAMSUN BAYİİ
TlK TlK CİLAR. Zuhahahaaa COK KOMİK YAA
ha birde aklıma geldi akif ustada da vardı bi ara bi rs bende almaya niyetlenmiştim fiyat baya uygun diye. şimdi tıklamadan muhabbet açılınca sorayım dedim akif usta vaktiyle kendi aracını bunlarla kıyaslayınca kaç tık ilerletmiştin inan merak ettim![]()
benim de anlamadığım madem bir işlem 3 tık daha ilerletebiliyorsunuz, neden yapmak için bekliyorsunuz?
benim bir kaç tık hakkım olsa sadece birkaç işlemle olacak hemen yaparım
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
o araç sahibinin isteğine kalmış silindir kapağı ve hederse el atarsak dahada güzel olucak inş tabi istediği zaman araç sahibinin ben yapılabilicekleri söylerim karar ona kalmış. tabi artık techtürkeyde sohbet bile edemiyoruz ne yazarsak yazalım ya kıskanç insanlar sayfayı karalıyor yada bilmeden anlamadan boş boş yazılıp can sıkılıyor gerçi herkez değil 2 3 kişi var bu video silinsin diye çok çaba harcayan ama onların adamlığını herkez biliyor.
King performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)