User Tag List

Sayfa 8/10 İlkİlk ... 678910 SonSon
181 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: TU Clio RS Şampiyonluğa devam....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akif52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o araç sahibinin isteğine kalmış silindir kapağı ve hederse el atarsak dahada güzel olucak inş tabi istediği zaman araç sahibinin ben yapılabilicekleri söylerim karar ona kalmış. tabi artık techtürkeyde sohbet bile edemiyoruz ne yazarsak yazalım ya kıskanç insanlar sayfayı karalıyor yada bilmeden anlamadan boş boş yazılıp can sıkılıyor gerçi herkez değil 2 3 kişi var bu video silinsin diye çok çaba harcayan ama onların adamlığını herkez biliyor.
    Demek ki senin elinde değil sahibinin cebindeymiş 3 tık ilerletip ilerletememek.
    IN BOOST WE TRUST

coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Demek ki senin elinde değil sahibinin cebindeymiş 3 tık ilerletip ilerletememek.
    Bu deneme konularında ne zaman senin nickini görsem kesin olay var diyorum abi
    RESPECT YOUR ELDERS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sertlesmeler var benim meselem serkanlan.sana ne oluyo zorunami gitti sanane aramiza giriyosun akif videoyu sil diyen kimse olmadi bisey yapmissin gibi sanane o video ilk denemeydi 6 video var o aksama dair 3 u orda kaldiramadiniz gecilmeyi ki geldin ust alt emmeyi portladiniz yerini bil esnaf adamsin ALLAH icin ortaya konusacan

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben 3 defa tıklıyorum ama forum 4 saniye bekle diyor

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi 10-15 tık daha hızlanında bizim TIK la bi deneyelim
    Karbon filtre kazanı kaç tık vermiştir abi
    .

akif52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu deneme konularında ne zaman senin nickini görsem kesin olay var diyorum abi
    artık saygı bitmiş maşallah diyip izlemek yok neyse konuyu uzatmicam elbet bu konuyu karalayanların birgün konusu olur sabırsızlıklla açıcakları konuları beklicem artık uzatmaya ve yazmaya gerek yok..
    King performance

NakkaSss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    RS' i sattım satalı pek bakamıyordum foruma ama ne olmuş böle ya.. Hondacıların kavgalarına alışmıştık biz rs lerin değil

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben aldığımda stock tu para harcayıp asıp kesenlerden olmadım 1 kuruş daha harcamadan yazılımsız 185 hp ye çıkardım oda yetiyordu bana. çokşükür sevenimiz çok istediğimiz parça selamımızla geliyor .
    yazilimsiz 185 hp yi hangi dyno da olctunuz.

Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karbon filtre kazanı kaç tık vermiştir abi
    karbon marbon bos isler bunlar. 60 lik pimas boru alacan ustunu aluminyum folyo ile saracan bide cakma hks +20 hp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

karbon marbon bos isler bunlar. 60 lik pimas boru alacan ustunu aluminyum folyo ile saracan bide cakma hks +20 hp
    toto dynosu dioruz biz ona.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hiç bir rs in seninkinden ii olma şansı yok en güzel ve en hızlısı sende her şeye burnunu soktuğundan bu böyle 2 sene öncede bende rs varken bir video paylaştık rc le denediğimiz o konuyuda *** etmişsin sen karakterin bu işe meyilli dua etki orduda değilsin adın kadar emin ol ki tanışır ve görüşürdük..
    King performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    toto dynosu dioruz biz ona.
    benden 7 yaş büyüksün saygısızlık yapmak istemiyorum artık yaşının adamı ol ve dalga geçmeyi brak bence.
    King performance

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koca koca insanlar bi rolling uğruna birbirlerine hakaret ediyor.Sürdüğünüz araba bmw olsun mercedes olsun ferrari olsun.Sonuçta demir teneke yığını.Ben teneke yığına uğruna kalp kırılmasını birbirine kötü sözler söylenmesini hiç hoş bulmuyorum.Geçmişsin geçilmişsin bunlar boş işler.Maksat keyifli zaman geçirmek değil mi? Bunlara bence takılmayın şampiyon benim benım aracım söyle gidiyo su dynoda su kadar aldık.İstersen 500 hp olsun abiler.Cidden soruyorum ya merak ettiğimden soruyorum harbiden şu araçlar için böyle birbirinize kötü şeyler demek hiç yakışıyormu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koca koca insanlar bi rolling uğruna birbirlerine hakaret ediyor.Sürdüğünüz araba bmw olsun mercedes olsun ferrari olsun.Sonuçta demir teneke yığını.Ben teneke yığına uğruna kalp kırılmasını birbirine kötü sözler söylenmesini hiç hoş bulmuyorum.Geçmişsin geçilmişsin bunlar boş işler.Maksat keyifli zaman geçirmek değil mi? Bunlara bence takılmayın şampiyon benim benım aracım söyle gidiyo su dynoda su kadar aldık.İstersen 500 hp olsun abiler.Cidden soruyorum ya merak ettiğimden soruyorum harbiden şu araçlar için böyle birbirinize kötü şeyler demek hiç yakışıyormu?
    konuyu erinmez baştan okursan iynnrs arkadaşın neler yazdığına şait olursun ilk yorum ondan hemen maşallah yazıcana kamera olan araçta 5 kısa sanırım yani ben anlamıyorum mileltmi salak vitesi bilmiyor yada merak etmiyor sana kısa 5 li varmı diye soruldumu acaba ? ama herşeye karışcakya hızlı rs ci kendisiya onun arabasından hızlısı yokya ençok o biliyorya vss...
    King performance

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu erinmez baştan okursan iynnrs arkadaşın neler yazdığına şait olursun ilk yorum ondan hemen maşallah yazıcana kamera olan araçta 5 kısa sanırım yani ben anlamıyorum mileltmi salak vitesi bilmiyor yada merak etmiyor sana kısa 5 li varmı diye soruldumu acaba ? ama herşeye karışcakya hızlı rs ci kendisiya onun arabasından hızlısı yokya ençok o biliyorya vss...
    Konuyu ilk sayfasından sonuna kadar okumuştum zaten güzel abicim.Ama böyle şeylere gercekten gerek yok.Hepiniz yaşınızı başınızı almış insanlarsınız.Ama cidden gerek yok.Evet başta maşallah yazdım.Ne yapsaydım? Allah kaza bela versinmi deseydım? Ama cidden boşverin abi kalp kırmaya değmez Herkes hata yapar.

minislc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İSTANBUL OTOMOTİV ATAŞEHİR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benden 7 yaş büyüksün saygısızlık yapmak istemiyorum artık yaşının adamı ol ve dalga geçmeyi brak bence.
    yaaa sen söylesene eski rs inle hangi dynoda ölçüm yaptın. Boşa konuşuosun. Koy dyno verilerini. Herkes sussun.
    IN BOOST WE TRUST

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Speclere yazmıyorsun, bende yazdım o araçta kısa 5 olduğunu. Millet salak mı bilmiyorum ama hakaretleriniz nereye kadar gidecek merak ediyorum. İbrahim abi hiçbir zaman en hızlıyım şampiyonum dememiştir. Kaldı ki onla deneyene kadar gelin benle deneyin
    .

HarunToprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    El yumruğunu yemeyen kendininkini balyoz sanarmış buda o misal 3 arabayle denemıs gecıp gecemedıgı mechul herkes kendını sampıyon ilan etmıs yaşlar ile seviye , saygı ters orantılı. Mütevazilik yok hatta ne var onu bile çözemedim. - AFy

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç bir rs in seninkinden ii olma şansı yok en güzel ve en hızlısı sende her şeye burnunu soktuğundan bu böyle 2 sene öncede bende rs varken bir video paylaştık rc le denediğimiz o konuyuda *** etmişsin sen karakterin bu işe meyilli dua etki orduda değilsin adın kadar emin ol ki tanışır ve görüşürdük..
    ya boş boş konuşma. Demek 2 yıl öncede böyle işkembeden atmaya kalkmışsınız bende cevabını vermısım.(konu neydı hatırlamıyorum). Karakterim sağlammışki aynı tip adamlara hep aynı tavrı sergılemısım.

Alttan alttan tehdıt edıyosun ona gulup gecıyorum zaten.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)