Sertlesmeler var benim meselem serkanlan.sana ne oluyo zorunami gitti sanane aramiza giriyosun akif videoyu sil diyen kimse olmadi bisey yapmissin gibi sanane o video ilk denemeydi 6 video var o aksama dair 3 u orda kaldiramadiniz gecilmeyi ki geldin ust alt emmeyi portladiniz yerini bil esnaf adamsin ALLAH icin ortaya konusacan
Ben 3 defa tıklıyorum ama forum 4 saniye bekle diyor![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
RS' i sattım satalı pek bakamıyordum foruma ama ne olmuş böle ya.. Hondacıların kavgalarına alışmıştık biz rs lerin değil![]()
hiç bir rs in seninkinden ii olma şansı yok en güzel ve en hızlısı sende her şeye burnunu soktuğundan bu böyle 2 sene öncede bende rs varken bir video paylaştık rc le denediğimiz o konuyuda *** etmişsin sen karakterin bu işe meyilli dua etki orduda değilsin adın kadar emin ol ki tanışır ve görüşürdük..
King performance
Koca koca insanlar bi rolling uğruna birbirlerine hakaret ediyor.Sürdüğünüz araba bmw olsun mercedes olsun ferrari olsun.Sonuçta demir teneke yığını.Ben teneke yığına uğruna kalp kırılmasını birbirine kötü sözler söylenmesini hiç hoş bulmuyorum.Geçmişsin geçilmişsin bunlar boş işler.Maksat keyifli zaman geçirmek değil mi? Bunlara bence takılmayın şampiyon benim benım aracım söyle gidiyo su dynoda su kadar aldık.İstersen 500 hp olsun abiler.Cidden soruyorum ya merak ettiğimden soruyorum harbiden şu araçlar için böyle birbirinize kötü şeyler demek hiç yakışıyormu?
konuyu erinmez baştan okursan iynnrs arkadaşın neler yazdığına şait olursun ilk yorum ondan hemen maşallah yazıcana kamera olan araçta 5 kısa sanırım yani ben anlamıyorum mileltmi salak vitesi bilmiyor yada merak etmiyor sana kısa 5 li varmı diye soruldumu acaba ? ama herşeye karışcakya hızlı rs ci kendisiya onun arabasından hızlısı yokya ençok o biliyorya vss...
King performance
Konuyu ilk sayfasından sonuna kadar okumuştum zaten güzel abicim.Ama böyle şeylere gercekten gerek yok.Hepiniz yaşınızı başınızı almış insanlarsınız.Ama cidden gerek yok.Evet başta maşallah yazdım.Ne yapsaydım? Allah kaza bela versinmi deseydım? Ama cidden boşverin abi kalp kırmaya değmez Herkes hata yapar.![]()
El yumruğunu yemeyen kendininkini balyoz sanarmış buda o misal 3 arabayle denemıs gecıp gecemedıgı mechul herkes kendını sampıyon ilan etmıs yaşlar ile seviye , saygı ters orantılı. Mütevazilik yok hatta ne var onu bile çözemedim. - AFy
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)