User Tag List

Sayfa 9/10 İlkİlk ... 78910 SonSon
181 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: TU Clio RS Şampiyonluğa devam....

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akif52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu erinmez baştan okursan iynnrs arkadaşın neler yazdığına şait olursun ilk yorum ondan hemen maşallah yazıcana kamera olan araçta 5 kısa sanırım yani ben anlamıyorum mileltmi salak vitesi bilmiyor yada merak etmiyor sana kısa 5 li varmı diye soruldumu acaba ? ama herşeye karışcakya hızlı rs ci kendisiya onun arabasından hızlısı yokya ençok o biliyorya vss...
    bak ya neler yazmışım ben . kufurmu etmısım hakaretmı ?

Adnan oktar programımı burası ?

kimseye maasallah yazmak zorunda degılım. Teknık bı forumdayız bende teknık sorular sormuşum. kaldıkı soracağım sorulara sen karışamazsın.

185 hp yı hangı dynoda gordunuz dıyorum. bak buda teknık bı soru. onada cevap vermıyosun.

bu forumda teknık ne bılgı paylasştınız. reklamdan başka ısınız yok.

senede 1 vıdeo koyup plaka reklamı yapmaya gelıyosunuz buraya.

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ibo abi gel senle KARADENİZ turuna çıkalım

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay arkadaş ne egoymuş konuyu baştansona okudum aklıma bizim brian okanır cliokan geldi bu konuya o lazım

akif52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak ya neler yazmışım ben . kufurmu etmısım hakaretmı ?

Adnan oktar programımı burası ?

kimseye maasallah yazmak zorunda degılım. Teknık bı forumdayız bende teknık sorular sormuşum. kaldıkı soracağım sorulara sen karışamazsın.

185 hp yı hangı dynoda gordunuz dıyorum. bak buda teknık bı soru. onada cevap vermıyosun.

bu forumda teknık ne bılgı paylasştınız. reklamdan başka ısınız yok.

senede 1 vıdeo koyup plaka reklamı yapmaya gelıyosunuz buraya.
    emin ol senin kadar milletin videosuna *** atan yok nasılbi insansın nasılbi karakterin var hayretle izliyorum yazılarını maşallah sana ...
    King performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya boş boş konuşma. Demek 2 yıl öncede böyle işkembeden atmaya kalkmışsınız bende cevabını vermısım.(konu neydı hatırlamıyorum). Karakterim sağlammışki aynı tip adamlara hep aynı tavrı sergılemısım.

Alttan alttan tehdıt edıyosun ona gulup gecıyorum zaten.
    ne tehtit edicem seni sinek kadar değerin yok bende 3 kuruşluk adamsın 3 kuruşda etmezsinya bakma işde ..........siz.

ne bu video nede sahipleri beni ilgilendirmiyor ama senin her rs videosundaki aşalamalı küçük düşürücü konuşmaların ister istemez çileden çıkarıyor insanı.
    King performance

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başkasının yumruğunu yemeyen kendininkini balyoz sanar misali
    ne rsler var trabzona gelip sizi pokemon eder, ondan sonra şampiyonluğa değil kümede kalmaya uğraşırsınız TIKır TIKır

rs2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başkasının yumruğunu yemeyen kendininkini balyoz sanar misali
    ne rsler var trabzona gelip sizi pokemon eder, ondan sonra şampiyonluğa değil kümede kalmaya uğraşırsınız TIKır TIKır
    Boş konuşmayla olmuyor bu işler gelsin bu istanbul araçları görsün karadenizin hırçın RS lerini kimin karşısında pokemon olunuyor biz hep burdayız...
    (E) TUNERS Trabzon... 207 RC Lemans 1020 Series

minislc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rs2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boş konuşmayla olmuyor bu işler gelsin bu istanbul araçları görsün karadenizin hırçın RS lerini kimin karşısında pokemon olunuyor biz hep burdayız...
    hiç yaşının adamı değilsin 3 yaşındaki cocuktan farkın yok
    İSTANBUL OTOMOTİV ATAŞEHİR

cix boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rs2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya abi öyle demişsinde piyasada öyle rs ler varki emin ol öyle böyle yürümüyor mesela white rs var cumhur abinin sattığı kırmızı rs vardı yani bunlar gerçekden hatrı sayılır yürüyorlar ya.bence fazla iddalı konuşma derim
    61 DF 161 TOLEDO
    61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
    61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
    61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
    61 VL 700 106 GTİ (SOLD)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya seni tanımam etmem ama sadece şunu söleyim, tıc rs yazları her hafta en az 1-2 deneme yapan ve aktif olarak video ekleyen bi rs. Adam Konya draglarında günlük debriyajla noslu 106 ya kıl payı geçildi. sen önce bi kaç deneme yap onları ekle, şampiyonluğun için erken sanki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cix boy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya abi öyle demişsinde piyasada öyle rs ler varki emin ol öyle böyle yürümüyor mesela white rs var cumhur abinin sattığı kırmızı rs vardı yani bunlar gerçekden hatrı sayılır yürüyorlar ya.bence fazla iddalı konuşma derim
    bu iddaler herkeze değilki illaki gecen olur illaki hızlının hızlısı vardr araç sahibi bi başık açtı ortalık karıştı şampiyn rs diye adam trabzonda beni geçen rs yok diyor ama hala bazı aklı kıtlar herkeze meydan okuyormuş gibi yok oraya gelsem görürsün şampiyonu yok şurda bu rs var daha ii gidiyor vss ya negerek var bukadar kibirli ve takıntılı olmaya

şimdi ben bir konu açsam ( TR nin en hızı arabası bende diye koysam bir hacı muro kadran videosu ) saldıran saldıranamı olması lazım yoksa gırgır muhabbetmi olması lazım artık anlayışlı adam gibi sohbet edebilen konulara gülen kahkaha atan dostlar yok herkez herkezin arabasını kötülüyor ayıp tır herkezin emeği var anlayışlı olmayı öğrenemedik gitti...
    King performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu iddaler herkeze değilki illaki gecen olur illaki hızlının hızlısı vardr araç sahibi bi başık açtı ortalık karıştı şampiyn rs diye adam trabzonda beni geçen rs yok diyor ama hala bazı aklı kıtlar herkeze meydan okuyormuş gibi yok oraya gelsem görürsün şampiyonu yok şurda bu rs var daha ii gidiyor vss ya negerek var bukadar kibirli ve takıntılı olmaya

şimdi ben bir konu açsam ( TR nin en hızı arabası bende diye koysam bir hacı muro kadran videosu ) saldıran saldıranamı olması lazım yoksa gırgır muhabbetmi olması lazım artık anlayışlı adam gibi sohbet edebilen konulara gülen kahkaha atan dostlar yok herkez herkezin arabasını kötülüyor ayıp tır herkezin emeği var anlayışlı olmayı öğrenemedik gitti...
    ya abi dediğin doğrudur katılıyorum sana bende trabzondayım ama abi şampiyon rs biraz tuhaf olmadımı ya tamam yapılan emeğe saygım var ona bir şey demem eyvallah ama trabzonda bildiğim 2 tane rs var biri diğerini geçince şampiyonmu oluyor onu anlamadım mesela benim 206 gti'ım vardı 1 tane 106 gti beni geçti 170 hplık jetta geçti eeee şimdi onlar şampiyon oldu ben ikincimi oldum.ha şöyle bir şey vardı benim gti kim bindiyse sağlam gidiyor diyordu tranzonda böyle giden gti yok diyolardı ama ben hiç bir zaman şampiyonum falan demedim dememde sonuçda hergün yüzyüze baktığım insanlar ne gerek var öyle şeylere.
    61 DF 161 TOLEDO
    61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
    61 VL 700 106 GTİ (SOLD)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cix boy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya abi dediğin doğrudur katılıyorum sana bende trabzondayım ama abi şampiyon rs biraz tuhaf olmadımı ya tamam yapılan emeğe saygım var ona bir şey demem eyvallah ama trabzonda bildiğim 2 tane rs var biri diğerini geçince şampiyonmu oluyor onu anlamadım mesela benim 206 gti'ım vardı 1 tane 106 gti beni geçti 170 hplık jetta geçti eeee şimdi onlar şampiyon oldu ben ikincimi oldum.ha şöyle bir şey vardı benim gti kim bindiyse sağlam gidiyor diyordu tranzonda böyle giden gti yok diyolardı ama ben hiç bir zaman şampiyonum falan demedim dememde sonuçda hergün yüzyüze baktığım insanlar ne gerek var öyle şeylere.
    bişi diyemem ben farklı başlık açarım sen baska açarsın o başka açar çokta takılmamak lazım bence.
    King performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bişi diyemem ben farklı başlık açarım sen baska açarsın o başka açar çokta takılmamak lazım bence.
    bende öyle diyorum işte abi fazla takılmamak lazım
    61 DF 161 TOLEDO
    61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
    61 VL 700 106 GTİ (SOLD)

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç bir rs in seninkinden ii olma şansı yok en güzel ve en hızlısı sende her şeye burnunu soktuğundan bu böyle 2 sene öncede bende rs varken bir video paylaştık rc le denediğimiz o konuyuda *** etmişsin sen karakterin bu işe meyilli dua etki orduda değilsin adın kadar emin ol ki tanışır ve görüşürdük..
    Napacan Ordu'ya gelince dövecen mi ?
    Buraya video eklediysen iyisiyle kötüsüyle her yoruma bir şekilde katlanmak durumundasın..Kimse kimsenin şahsına sövüp saymadığı sürece bu tip tehditvari konuşmalar yakışmaz..İbrahimin orduya gelme durumu olur olmaz ben bilemem ama sen ankaraya geldiğinde haber ver biz gayet misafirperver bir şekilde karşılarız

yusufiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ek.Civic_Spoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay arkadaş ne egoymuş konuyu baştansona okudum aklıma bizim brian okanır cliokan geldi bu konuya o lazım
    Baştan sona okudum. bende yorum yazsam nokta virgül şaşmaz...
    Yusuf K.

EPPassion

BlackGetz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Riya Ne Fena Şey
    Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder

34 GE 5563 - BlackGetz
    34 KA 0667 - matKAp VTI
    41 KK 495 -- KKing VTI
    34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bütün yorumları tek tek okudum,İKİ TARAfıda tanımam etmem . tu rs ve akıf52 ; konuya 5400 küsür kişi bakmış siz şampıyonlugu kutlarken dıger 5500 kişi yazdıklarınıza bence ağzıyla degıl k.çyla gülüyolardır. 10 yasında gibisiniz.
    yinede maşallah diyelim kötü yorum kabul etmıyosunuz ya.

rs2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yine millet bizi konuşuyor hadi bakalım nereye kadar bıkmadan yazacaksınız merak ediyorum reting rekoru kıracağız yakında ne başlık atmışım ama TU RS şakaya gelmez )
    (E) TUNERS Trabzon... 207 RC Lemans 1020 Series

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)