ben ayrı bi cihaz takılıyo diye biliyorum
ben ayrı bi cihaz takılıyo diye biliyorum
1.5 dci AR Kangoo..DSG Burak..
Facebook; Burak İrem canoğlu
Bence senin bahsettiğin tofaşlarda kesici olayı. Bir role mevcut. Ama launch control ecu da biten bi sistem. Arabanın teknik özelliği kısaca ..
dızelde kesıcı guzel oluyo amalaunchda fena olur
![]()
teknik özelliğiyle hiç bir alakası yok launch control sonradan eklenen bir sistem bi kutumu yazılımmı onu ögrenmeye çalışıyorum
Bende yazılımsal bir olay diyorum, sonradan eklenen bi sistem mi ??![]()
ha kesiciye giriyim istiyosan benzinli gibi kafadan bi devir ayarlayıp yapıyorlar o da bağlanan roleyle mümkün..
Ama launch control sonradan takılan bi parça değil fabrika çıkış araçlarda varken bu sistem nası teknik özelliğiyle alakası yok diyosun anlamadım ben.
edit. launch sonradan mümkün değil demişim gibi bişe çıkmış ortaya mümkün ama ecu üzerinden. kafana göre şu devirde değil max torkla alakalı bi sistem..
şöyle orjinal launch control megane 3 tede var ancak o devirde kalıyo sadece benim istediğim bu Seat Ibiza PD160 400 HP vs Porsche 911 Turbo S Drag Race - YouTube
Dediğini anladım,rev limiter için bi box mevcut Fakat launchla alakalı öyle bi kutu yok bildiğim kadarı ile zaten olsada randıman vereceğini sanmıyorum. Launch control ecu üzerinde max torkla en az patinajla kalkmaya yarayan bi sistem değil mi kabaca ? Bana gereksiz geldi . Senin tarif ettiğin olay rev limiter .
Bende de var aklıma bile gelmiyor launch
Crm performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)